Jola_K Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 nie bylam wczesniej na tym watku, wybacz Simbuniu :( na pewno jesczz ekiedys sie spotkami, wtedu postaram sie jakos zrekompensowac moje spoznienie na pewno poznalas Molly i Nelly, Zuzie i wiele innych kociakow, ktore podobnie jak Ty nie mialy sily walczyc, pozdrow je ode mnie, powiedz ze tesknie przytulam cie kocinko Quote
Mraulina Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Po Tamtej Stronie jest tak wiele kotków, których nie udało mi się uratować..... Quote
fona Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Simba, wez ty trzepnij Makumbe w ucho jakos, zeby sobie nie robila zartow i sie nie wybierala w odwiedziny do ciebie, proszeee. Quote
BeataSabra Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Simba posłuchała prośby Fony. Simbeczku moja kochana koteczko cały czas myślę co jeszcze mogłam dla ciebie zrobić. Czy wszystko zrobiłam tak jak trzeba.... Jest mi strasznie smutno....... Odpoczywaj słodkie kociątko Quote
Tweety Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Cześć Simbuszku. nawet nie wiesz ile osób pyta o ciebie. Jest pani, która chciała ci dać dom jak wyzdrowiejesz, inni przesyłają pozdrowienia i tak ciężko mi odpisywać, że ty już jesteś gdzie indziej i nie szukasz domu:-( Quote
BeataSabra Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Simbusiu strzep tyłki Mafii bo chyba mają zamiar chorować.:mad::mad: Simbeczku moje kochane kociątko:loveu: Quote
Tweety Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Simbusiu, czuwaj koteńko, bo mafia daje Beacie w kuper. Myślą, że jak są we trzy to im wszystko wolno, łącznie z chorowaniem:mad: Quote
Tweety Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='fona']Beata, a masz watek mafii? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100061 Quote
BeataSabra Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Witaj Simbeczko kochana tęsknie za Tobą........ Kochane Kociątko Odpoczywaj..... Simbeczku powiedz Cesiowi że ma się nie wydurniać tylko ma normalnie zacząć jeść.... Quote
BeataSabra Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Witaj Simbeczku kochany Może niedługo się zobaczymy za TM. Quote
Tweety Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 BeataSabra napisał(a):Witaj Simbeczku kochany Może niedługo się zobaczymy za TM. Beata, Tobie też trzeba przetrzepać kuper. Ustaw sie w kolejce razem z Mafią. Simba, ty w ogóle jej nie słuchaj, bo majaczy Quote
Tweety Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Simbuszku, słonko, rzuć tam małym oczkiem na dziewczynkę Lucky, bo coś niedomaga. Szepnij jej na uszko, że to jeszcze nie jej czas Quote
BeataSabra Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Simbusiu Cesio Cię posłuchał i zabrał się za jedzonko. Teraz panienka Lucky choruje powiedz jej że ma się nie wygłupiać ma zdrowieć, jeść, rosnąć i szukać domek. Mafia chora ale na pewno wyzdrowieją. Już to dopilnuje...... Quote
Tweety Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 cześć Simbuszku, rozumiem, że pilnujesz wszystkiego w koło i stoisz na straży z transparentem "Wpuszczamy tylko pełnoletnich czyli od 18-stego roku zycia. Reszta wraca do domu" Quote
BeataSabra Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 SIMBUSIA TO JUŻ 23 DZIEŃ BEZ CIEBIE. MOJE CUDNE KOCIĄTKO..... A JA NADAL NIE ROZUMIEM DLACZEGO ODESZŁAŚ... I nadal mam wyrzuty sumienia że czegoś nie dopilnowałam..... [SIZE=7](*){*} Quote
Kala&Majka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :placz: Kiciu, odpoczywaj w spokoju za TM [*] A Ty, Beata, nie umieraj, tylko trzymaj się mocno - ja trzymam kciuki za Ciebie :calus:. Quote
Tweety Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Simbuszka chyba nie ma czasu na odpoczynek, bo ciągle ją prosimy, żeby coś zdziałała w sprawie jakiegoś kota i dziewczynka, sądząc po efektach, dwoi się i pięciorzy. Simbulka, ja muszę nieśmiało poprosić o pomoc dla Sheridana, grozi mu amputacja łapki. Pomóż jakoś abyśmy go doprowadzili do pełnej sprawności Quote
BeataSabra Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Tweety napisał(a):Simbuszka chyba nie ma czasu na odpoczynek, bo ciągle ją prosimy, żeby coś zdziałała w sprawie jakiegoś kota i dziewczynka, sądząc po efektach, dwoi się i pięciorzy. Simbulka, ja muszę nieśmiało poprosić o pomoc dla Sheridana, grozi mu amputacja łapki. Pomóż jakoś abyśmy go doprowadzili do pełnej sprawności Simbusia pomoże Quote
Tweety Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 BeataSabra napisał(a):Simbusia pomoże Simbulka, do roboty, bo Sheridan już do mnie jedzie Quote
BeataSabra Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Simbusiu dzisiaj Mikołajki a ja nie mam jak dać Ci prezent.........:placz: Ech jakie to wszystko jest smutne......:placz: Simbusiu za dwa dni mija miesiąc jak umarłaś.......:shake::placz::placz: Quote
Tweety Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Simbuszku, udaje się pomaleńku z tą łapką:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts