Toska Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Karma dla Simby zakupiona :lol: żeby tylko chciała jeść !!! Quote
Tweety Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Simbula, nie bądź prosie, jedz ładnie :modla: Quote
Tweety Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 dziewczyny pewnie odsypiają, że taka tu cisza:-) Quote
BeataSabra Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Ona się zaciela. Mam wrażenie że ona nie chce żyć..... Pakuje w nią ale ma tendencje do plucia. Smutas z niej okrutny.... Nie odsypiamy.....jeszcze nie Quote
BeataSabra Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 fona napisał(a):Kurcze. A odrobaczona jest juz, tak? Tak odrobaczona..... No nic pędzę po tuńczyka w oleju i w sosie własnym. Zobaczymy.... Quote
BeataSabra Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Czy ja mogę coś więcej dla niej zrobić?? Może się nią źle zajmuje :placz::placz::placz::placz: Jest mi smutno Quote
Agnie Koty Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 BeataSabra napisał(a):Goowniarz ma być nawadniany aż nie zacznie sam jeść. Spróbuje i tuńczyka i whiskasa A widzisz, moja wetka twierdzi że stałe podawanie kroplówek zniechęca kota do podjęcia próby picia. Bo nie czuje pragnienia. I nie zawalczy. Ale powtarzam tylko co mazowiecka wetka mówi, notabene, dobry z niej lekarz i pomaga bezdomnym sierściuchom. Martwię się że Simba taki smutas.... Quote
Tweety Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 BeataSabra napisał(a):Ona się zaciela. Mam wrażenie że ona nie chce żyć..... Pakuje w nią ale ma tendencje do plucia. Smutas z niej okrutny.... Nie odsypiamy.....jeszcze nie on mimo wszystko nadal jest chora, dlatego pewnie jeszcze nie chce jeść. Beatko będzie dobrze a Ty robisz wszystko najlepiej na świecie. Jak nie wierzysz mnie to zapytaj weta Quote
BeataSabra Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Tweety napisał(a):co u Was, dziewczynki? Simba została wyiskana przez Sabrę. Ona Sabrę trącała noskiem. Bardzo słabiutkie stworzonko z niej. Wpakowałam w nią roztartego tuńczyka i roztartego whiskasa + glukoza dopyszcznie. jak sie cos grubszego trafiło to pluła. Sama niby wsadzi pyszczek do miseczki ale Jakoś nie ma ochoty na konsumpcje.... Już nie wiem co robić.... Gdzieś za godzinę podam jej kroplówkę i jeszcze wpakuje w nią papu z glukozą jak mi się uda ciut więcej jej wpakować to nie zrobię jej kroplówki o 2. Momentami jest kontaktowa za chwile kota nie ma..... Quote
BeataSabra Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Z Simbą coś się dzieje. Rzuciła się na mnie z zębami ugryzła mnie tak że mi wbiła 3 zęby. Jak wsadzałam ją do kojca próbowała mnie ugryźć drugi raz. Jest pobudzona źrenice rozszerzone poluje na coś .... Boje się..... Quote
Tweety Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 czy ktoś ma pomysł co może być Simbie? Jej wet nie odbiera telefonu, Beatka nie wie co robić, ja nie spotkałam się z takim zachowaniem:shake: Quote
BeataSabra Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 dzwoniłam do weta. Powiedział żeby się nie bać że to na pewno nie są objawy wścieklizny. Tego się najbardziej bałam . mam ją zostawić w spokoju do rana żadnych kroplówek karmienia nic kompletnie ma odpocząć. Mam z nią przyjść jutro. Ona mnie wpędzi do grobu...... Quote
Agnie Koty Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cholera, cholera. Ten dzieciak pewnie ma wszystkiego dość, dlatego ząbki poszły w ruch.... Quote
BeataSabra Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Agnie Koty napisał(a):Cholera, cholera. Ten dzieciak pewnie ma wszystkiego dość, dlatego ząbki poszły w ruch.... Też tak myślę :shake::shake:. Wet powiedział że mogą to być jakieś zmiany neurologiczne po odrobaczeniu + duży stres spowodowany kroplówkami podawaniem leków i karmieniem. Potrzebny jej spokój.. Tylko wtedy jak mnie użarła nic przy niej nie robiłam.... Do jutra jej nie ruszam daje jej całkowity spokój i cisze. Znikam idę z psem a potem się kładę pod kołderke.... Napisze jak się coś zmieni. Prosimy o kciuki Quote
Toska Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 :thumbs: kciuki zaciśnięte -będzie dobrze !! odpoczywajcie dziewczyny , wyśpijcie się porządnie , jutro będzie lepiej :lol: Quote
BeataSabra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Simba po wczorajszej akcji spała za chwile słyszę z kojca mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i mrrrrrrrrrrr:loveu: sobie myślę co jest tequila gdzieś leży i mruczy ?? Zaglądam do kojca a to Simba leży mruczy i ugniata maskotkę:loveu:. Noc bardzo spokojna nie ruszałam jej tylko zaglądałam do kojca- chyba za często:oops::oops: Dzisiaj po raz pierwszy spała zwinięta w precelek:loveu:. Niunia rano w dobrym nastroju. Zakropiłam jej ślipka -zaczynają znowu ropieć i kicha ciut więcej:-( i podałam antybiotyk. Aha chyba w tym wszystkim najważniejsze niunia liznęła ze 3 razy tuńczyka i rozbabranego Whiskasa. Strasznie śmiesznie to wyglądało ona chyba za bardzo nie wie do czego to służy.. Siusia bardzo dużo koopki normalne. Mam wrażenie że znowu przybrała na wadze. Quote
Agnie Koty Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Wiesz, niby nic, a jednak cieszy! Pewnie wyluzowała trochę:evil_lol: Quote
BeataSabra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Agnie Koty napisał(a):Wiesz, niby nic, a jednak cieszy! Pewnie wyluzowała trochę:evil_lol: Pewnie tak. Aha ciut czyściejsza jest moja Sabra ją wzięła w obroty było lizanko i iskanko:loveu: Quote
BeataSabra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Agnie Koty napisał(a):Może to ją zmotywowało! :lol: Moja psica to taki duzi totek ona myśli że jest totkiem nie wyprowadzam jej z błędu bo jeszcze dostanie traumę....:evil_lol: Trudno powiedzieć co. Teraz sobie śpi niech nabiera sił byle nie do gryzienia :diabloti:. Quote
Tweety Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 no, może już będzie dobrze:loveu: Simbula, ależ ty ćwiczysz wszystkich. Doprowadzasz do tego, że jak na wyświetlaczu telefonu pojawia mi się "Beata" to mam stan przedzawałowy:razz: Quote
Recommended Posts