fona Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Beata, a moze Ty po prostu odpoczniesz? Jak sie rozlozysz to dopiero bedzie kapota, wiec poloz sie do wyrka i zregeneruj sily. Kolorowych! Quote
Tweety Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Fonuś, jak Ty mądrze mówisz:loveu:. Nie wiem czy Beacie zwyczajnie nie trzeba wtłuc :mad:Padnie na dziób i ani Beaty ani kota:shake: Quote
BeataSabra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 fona napisał(a):Beata, a moze Ty po prostu odpoczniesz? Jak sie rozlozysz to dopiero bedzie kapota, wiec poloz sie do wyrka i zregeneruj sily. Kolorowych! Postaram się przespać podam jej teraz kroplówkę i nastawie sobie budzik na drugą - wtedy podam jej następną i nastawie sobie budzik na siódmą.... Quote
Agnie Koty Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Tak, skoro Simba postanowiła żyć to Ty musisz odpoczywać. Bo chyba najgorsze za Wami, prawda? Quote
BeataSabra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Agnie Koty napisał(a):Tak, skoro Simba postanowiła żyć to Ty musisz odpoczywać. Bo chyba najgorsze za Wami, prawda? tak myślę..... Że ona postanowiła zaszczycić Nas swoją obecnością na tym świecie. Quote
Tweety Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 cóz za łaskawość z jej strony:evil_lol: A tak btw, Beatka, masz świadomość, że zrobiłaś kawał wspaniałej roboty i wyciągnęłaś pannicę z grobu?:loveu::loveu::loveu: Quote
BeataSabra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Tweety napisał(a):cóz za łaskawość z jej strony:evil_lol: A tak btw, Beatka, masz świadomość, że zrobiłaś kawał wspaniałej roboty i wyciągnęłaś pannicę z grobu?:loveu::loveu::loveu: Tweety nie do końca.....sobie z tego zdaje sprawę.... Quote
zuzola Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Podczytuję, cieszę się, że juz jest lepiej. Miała szczęscie, ze trafiła na takiego CZŁOWIEKA. Jesteś bardzo dzielna, pozdrawiam ciepło... Quote
BeataSabra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 zuzola napisał(a):Podczytuję, cieszę się, że juz jest lepiej. Miała szczęscie, ze trafiła na takiego CZŁOWIEKA. Jesteś bardzo dzielna, pozdrawiam ciepło... To mój taki trzeci chorutki kociak. Pierwsza była Pchełka spod samochodu Potem LUCKY z KK Potem moja osobista kota tydzień nie jadła i nie piła ona nie dostawała kroplówek tylko karmienie i pojenie strzykawka Potem moja druga osobista kota się pochorowała ale lekko przeszło No i teraz SIMBA. Simba nakarmiona strzykawką,lakcid podany, kroplówka podana ułożona na świeżo napełnionym termoforze przykryta ręcznikiem. Jutro zapytam sie weta o biostymine ewentualnie poproszę o receptę na nią. Znikam budzik nastawiony na drugą płyny przygotowane grzeją sie. Quote
BeataSabra Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Tweety napisał(a):pójdziesz Ty juz spać czy nie??:mad: No idę idę....... Quote
BasiaD Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Wpłaciłam dzisiaj 100,00 na Simbunię na AFN! Zdrowiej Kiciuniu i pokazuj się na 1 stronce... Quote
BeataSabra Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 bardzo ale to bardzo dziękujemy za wsparcie. Koszt leczenia niuni zbliża sie do 300 złotych. Bylyśmy u weta na kontroli: Maluch waży 1100 (wyjściowa waga 800) płucka czyste nos bez wycieku jeszcze kicha krtań praktycznie zdrowa od czasu do czasu zakaszle temperatura 38,5 oczka coraz lepsze mam nadal ja nawadniac co 5 godzin. Aż zacznie jeść i pić. Nie wymiotuje kupka bez krwi i już nie wylatują robale. dostałam pochwale od weta że sobie doskonale radze... do kontroli mamy iść w środe po poludniu. no chyba ze niunia cos wykombinuje. Quote
Tweety Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 nie ma takiej opcji, żeby goowniarz cos zwojował znowu, limit wyczerpała. Domu niech szuka a nie cudaczy, łobuziczka jedna:razz::mad: Quote
diana79 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 kiciu zdrowiej szybciutko :lol: zrobiłam bazarek dla małej http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94611 proszę o podnoszenie bo nie wyrabiam czasowo z wszystkimi bazarkami :roll: Quote
BeataSabra Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='diana79']kiciu zdrowiej szybciutko :lol: zrobiłam bazarek dla małej http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94611 proszę o podnoszenie bo nie wyrabiam czasowo z wszystkimi bazarkami :roll: Bardzo dziękujemy Będę podnosić. Quote
noemik Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ściskam Was obie.:) I mówię Wam, jaki starchajło u mnie jest teraz.:-) piękny wielki kocur.:) Charlie. Quote
zuzola Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zgodnie z życzeniem ofiarodawczyni- bazarek na kociaka, pozdrawiam:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94726 Quote
BeataSabra Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='zuzola']Zgodnie z życzeniem ofiarodawczyni- bazarek na kociaka, pozdrawiam:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94726 Bardzo dziękujemy. Simbek paskudek czuje się w Miarę dobrze. O 22 dostanie kroplówkę a następną po 5 godzinach. Zaraz ją nakarmię podam lakcid. Quote
BeataSabra Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Cioteczki kochane co można podać Simbie na pobudzenie apetytu?? Podkładam pod nosek niuni różne rzeczy to kurczaka, indyka..... Powącha niby bardzo zainteresowana a zaraz jednak robi w tył zwrot i po ptokach...... Widzę że kroplówki coraz bardziej ją męczą coraz bardziej płacze....Aż mi się ryczeć chce jak ona miauczy:placz:. Noc spokojna. Niunia znowu pod siebie siusia..... Ona jest tak przeraźliwie smutna......:-( Quote
Agnie Koty Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Beatko, a ile czasu Simba ma jeszcze przyjmować kroplówki? Dopóki jest sztucznie nawadniana , pewnie na to nie wpadnie żeby jęzor wystawić.:lol: A tuńczyk w pysznym sosiku? Może to ją zacznie kręcić. Quote
Tweety Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a zwyczjanego whiskasa dla goowniarzy, lekko ciepłego, że by jeszcze bardziej śmierdział? zwłaszcza ten z saszetki uwielbiany jest nawet przez niejadków Quote
BeataSabra Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Goowniarz ma być nawadniany aż nie zacznie sam jeść. Spróbuje i tuńczyka i whiskasa Quote
Tweety Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a jak ją karmisz to przełyka? czy ogólnie zacięła się, smarkata:mad:? Quote
Recommended Posts