Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tweety napisał(a):
jak poza żyłę to trzeba koniecznie zmienić. Boże, niech ona się nie poddaje. Beatka, trzymajcie się!

Mam weta u siebie w bloku za cholerę mu nie ufam ale zmienić wkłucie chyba potrafi.....

Nasz wet operuje teraz.

Trzymamy się.

Fona bardzo dziękuje za bazarek od wtorku poszło 200 zł.

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatka, ja już prawie nie pracuję tylko cały czas zaciskam kciuki. Szepnij kotuli, że kochamy ją bardzo i ma wracać do zdrowia. Jeżeli jeszcze raz powiem, ze nie lubię kotów to nich mnie Bóg pokaże w tym samym momencie!

Posted

Beatka waraca z kicią a może już wróciła i padła na nos. Simbula nawodniona, nafaszerowana specyfikami i chyba zaczęła walczyć, bo nie poddaje się już tak łatwo zabiegom. Pojawiła się gorączka więc organizm też zaczął walczyć i dobrze. Oby to był mijający kryzys i w końcu jakis przełom.
Ale popatrzcie, taka jedna mała kicia a tu tyle ciotek na wstrzymanym oddechu kolejny dzień siedzi. I to wszystkie deklarują się, że nie lubią kotów (poza mną oczywiście, ja koty kocham i uwielbiam i jestem kociara i w ogóle:evil_lol:)

Posted

ja pędziłam z jęzorem na brodzie, żeby odebrać zamówione jedzonko dla Simby. I zdążyłam, ledwo. nogi mnie bolą...
ja już nie powiem nigdy, że nie lubię kotów - Simbusiu - kuruj się.
:)
jak coś zjem, bo zaraz się wścieknę z głodu, to jadę do Beaty zawieźć papu, słowa otuchy i może wreszcie zrobić kilka zdjęć.

kocham koty, niech będzie, przyznam się. :)

Posted

jesteśmy w domku.

Dostała witaminy z grupy B lek przeciwzapalny i obniżający gorączkę.
(U weta miała 41 stopni).

Wenflon na szczęście ma uffffff

Zaraz ją podłączę do kroplówki.

Tweety dzisiaj będą zdjęcia.
kochana Noemik przyjedzie.
uratowała sytuacje bo przed zamknięciem sklepu udało jej się odebrać royalka dla niuni.

Posted

Tweety napisał(a):
Beatka waraca z kicią a może już wróciła i padła na nos. Simbula nawodniona, nafaszerowana specyfikami i chyba zaczęła walczyć, bo nie poddaje się już tak łatwo zabiegom. Pojawiła się gorączka więc organizm też zaczął walczyć i dobrze. Oby to był mijający kryzys i w końcu jakis przełom.
Ale popatrzcie, taka jedna mała kicia a tu tyle ciotek na wstrzymanym oddechu kolejny dzień siedzi. I to wszystkie deklarują się, że nie lubią kotów (poza mną oczywiście, ja koty kocham i uwielbiam i jestem kociara i w ogóle:evil_lol:)

Darła się okrutnie i bardzo płakała po zastrzyku....

Posted

noemik napisał(a):
Beata, ok, powoli zbieram swe odnóża zmęczona.
Myślę, że może zrobić Ci jakieś zakupy, co? takie dla Ciebie - jedzeniowe, co?

Mam ryż tuńczyka w puszcze kukurydze groszek jakąś Śmietanę majonez stworze potem sałatkę z tuńczyka.
Tak że bardzo dziękuje.

To czekam puść sygnał z komórki to zejdę na dol moja sabra ma fobie domofonową:oops::oops:

Posted

Beatko, widzę, że nasz zestaw jedzeniowy wygląda podobnie.:) u mnie tuńczyka już dziś brakło.... ale odkryłam jajka i żółty ser. wystarczyło. :)
za jakieś pół godziny (oby) powinnam być.;)
wybywam:)

Posted

czyli tylko ja nei lubie kotow?

jak chcecie wiedziec dlaczego, zajrzyjcie na watek zwira za jakis czas, jak ochlone...

Simba, walcz!!! Ciebie lubie!

Posted

fona napisał(a):
czyli tylko ja nei lubie kotow?

jak chcecie wiedziec dlaczego, zajrzyjcie na watek zwira za jakis czas, jak ochlone...

Simba, walcz!!! Ciebie lubie!

Walczy....
Dupsko odżyło zachciewa się spacerów.
Protestowała bo jej nie pozwalam łazić.....

Kroplówkę dostała.

Noemik bardzo dziękuje.

Wpakuj wszystkie rzeczy do pralki żeby nie zawieźć twoim niepotrzebnego prezentu.

Zdjęcia zrobione.

Posted

Tweety napisał(a):
Wy to mnie dzisiaj wykończycie psychicznie, nie nadążam za zwrotami w akcji:razz:

Wybacz ja też już nie nadążam.
Rano w Miarę potem umiera potem ma zamiar się ugotować w sosie własnym potem dupsko odżywa.....