_Tosia_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 dwa ostatnie zdjęcia, czyli 'kojknięcie za dupsko' i 'skok głupola' powaliły mnie najbardziej :evil_lol:. co też ta miłość potrafi... Quote
Figa Bez Maku Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ja tam się Majce nie dziwię:evil_lol: bo Oskar jest śliczny prawdziwie:eviltong: i Majką wyraźnie zainteresowany hmmmm ....może ma jakieś plany? na szczęście ich romans będzie liryczny choć nie łzawy ale platoniczny...:eviltong: Quote
_Tosia_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Ja tam się Majce nie dziwię:evil_lol: bo Oskar jest śliczny prawdziwie:eviltong: i Majką wyraźnie zainteresowany hmmmm ....może ma jakieś plany? na szczęście ich romans będzie liryczny choć nie łzawy ale platoniczny...:eviltong: Figo,Ty pięknie potrafisz rymować Mickiewicz nie godzien klawiatury Twej całować :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Mickiewiczowi dęba stanęłyby włosy:smhair2: gdyby zerknął na mą klawiaturę z ukosa:diabloti: bo wespół z mężem jej używam:cool3: i biedactwo jest na wpół żywa:placz: i chyba "cóś" się do niej nawet przylepiło:oops: i na pewno to oblicze Mickiewicza nie było:shake: Quote
_Tosia_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Mickiewiczowi dęba stanęłyby włosy:smhair2: gdyby zerknął na mą klawiaturę z ukosa:diabloti: bo wespół z mężem jej używam:cool3: i biedactwo jest na wpół żywa:placz: i chyba "cóś" się do niej nawet przylepiło:oops: i na pewno to oblicze Mickiewicza nie było:shake: uhahahahhaha :-D:laugh2_2::laugh2_2: Quote
Becia66 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Ten przystojny kawaler Majuni to taki jednorazowy przypływ feromonów czy taki for ever ? :eviltong::eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Spotykam czasmi sunie praktycznie identyczna jak zielomooka tylko z ciemniejsz sierscia i bardziej bursztynowymi oczami ale budowa i pychol ten sam moze kiedys uda mi sie zrobic fote:) Quote
_Tosia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='becia66']Ten przystojny kawaler Majuni to taki jednorazowy przypływ feromonów czy taki for ever ? :eviltong::eviltong: hehhe, for ever!!! Oskar jest nowym 'nabytkiem' kuzyna mojego TZ. Oskar byl u nas na Kosodrzewiny; jakies 3 tyg temu poszczęsciło mu się i kuzyn go przygarnął. Maja na początku troszkę się go bała, ale teraz.. NIKT i NIC (my oczywiscie też) się nie liczy!!! [quote name='albiemu']widać że wie o co w związkach chodzi :D wie, wie!!! women rights!!! Quote
Figa Bez Maku Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Oskar is love for ever:cool3: bo jest beautiful and clever:oops: więc Majka go kiss in usta:crazyeye: alez to jest ROZPUSTA:mad: Quote
Becia66 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Oskar is love for ever:cool3: bo jest beautiful and clever:oops: więc Majka go kiss in usta:crazyeye: alez to jest ROZPUSTA:mad: Figa przeszłaś samą siebie !!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Jak tu dawno nikt do naszej ślicznotki nie zaglądnął....:crazyeye: Znalazlam jeszcze w swoim archiwum takie cuś..... Quote
Figa Bez Maku Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Majka ...modelka rasowa wie jak się eksponować... nawet krata dobrana pod kolor oczków ..kochana Quote
_Tosia_ Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 beciu... nie moge patrzeć na takie fotki Majeczki :-(:-(:-( to schroniskowe?? czy u Ciebie? Quote
anetta Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ojj, dawno mnie nie było u mojej ulubienicy :shake: A tu takie zmiany, chłopaka sobie znalazła :loveu::evil_lol: Piękny portrecik :loveu::loveu::multi::loveu: http://images27.fotosik.pl/206/0f540aafed90b249.jpg Figa, jesteś the best :lol::lol::happy1: Quote
halcia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Sunia wie,ze Wy ja i tak kochacie:multi:,a partnera trzeba pilnowac:eviltong: Quote
mimiś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 zielonooka rozkwitła-ależ przyjemnie oglądać ją szczęśliwą:loveu::loveu: Quote
_Tosia_ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 halcia napisał(a):Sunia wie,ze Wy ja i tak kochacie:multi:,a partnera trzeba pilnowac:eviltong: hehe, no pewnie Quote
albiemu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 a ja sobie pozwolę upomnieć sie o zdjęcia - zawsze tak piękne i wyjątkowe :) Quote
_Tosia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 przez ostatnich kilka łikendów Majusia pomagała grodzić działkę: zdjęcie z komórki, więc jakość fatalna, ale sądzę, że treść wystarczająco wymowna :cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Upili psa :D to chyba koniec stawiania ogrodzenia i wiecha była :D Quote
Recommended Posts