Jump to content
Dogomania

Na co komu stary jamnik ? Niech zdechnie. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Boziuniu , mnie tak bardzo rozczulają stare psiaczki. Biedaczek , całe swoje życie z mężczyzną , to nie dziwię się , że wybrał Twojego TZ-ta na towarzysza Beciu.;)
Ciekawe czy już Albiemu z TZ-tem dojechali. Niecierpliwie czekam na jakieś info.....

Posted

Mikuś z olapsiarą już w pociągu do Katowic.:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ponoć świetna dziewczyna, całowała i tuliła Mikusia bez przerwy a psiunia
też do niej przylgnęła od razu. Wierzę że to ostatni przystanek
Mikusia na szczęśliwą starość w kochającym domku....:loveu:

Posted

Wspaniale:multi::multi::multi:!!!! Beciu , kolejna udana adopcja , chylę czoła:lol:. Rozmawiałam dwukrotnie z Olą , też mam wrażenie , że super dziewczyna , konkretna, rzeczowa i baaaaardzo wrażliwa:loveu:. Wierzę , że Mikusiowi będzie u Oli bardzo dobrze:loveu:.
Beciu:cool3::cool3::cool3:, który następny?:cool3::cool3::cool3:

Posted

Naprawdę jest cudny :loveu:
Ale ma smutne oczka:shake:.Myślę, że za dni parę Ola prześle nam zdjęcia Mikusia juz usmiechniętego !
Jak dobrze, ze on jest juz bezpeiczny !

Posted

Becia - aż sie popłakałam jak zobaczyłam te zdjęcia Mikusia z twojego domku.
Ta maleńka mordka i te biedne łapeczki na tym posłanku . Dla takich chwil warto
żyć !Tak bardzo sie cieszę i oby było jak najwięcej takich happy end'ow .
Mikusiu bądz szcześliwy i zapomnij szybciutko całe to zło ktore cię spotkało - teraz już bedzie dobrze!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Albiemu w strasznych korkach wraca z Krakowa, nie mogę się doczekać kiedy siądzie do kompa i coś napisze więcej......:lol:
Anula, myślę że teraz dom trzeba szukać następnemu jamnikowi, bo siedzi biedak w schronie i marznie. Wątek założony

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92961&page=3

Ten jest młody, ok.2 lata i śliczny więc może domek szybko się znajdzie. Pomożecie ? :modla::modla:

Posted

:multi::multi::multi::multi: To mogę spokojnie spać.
Ja już tu takie kombinacje alpejskie urządzałam, a niuniek już grzeje doopeczkę u swojej nowej Panci... czekamy na relacje:)

Posted

[quote name='becia66']Albiemu w strasznych korkach wraca z Krakowa, nie mogę się doczekać kiedy siądzie do kompa i coś napisze więcej......:lol:
Anula, myślę że teraz dom trzeba szukać następnemu jamnikowi, bo siedzi biedak w schronie i marznie. Wątek założony

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92961&page=3
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=8341851
Ten jest młody, ok.2 lata i śliczny więc może domek szybko się znajdzie. Pomożecie ? :modla::modla:
Odpisałam na wątku jamnisia , Beciu;)

Posted

Wróciliśmy, Miki smacznie sobie śpi sprawdził fotel, potem tapczan, potem kolejny fotel i stwierdził, że ten ostatni jest najwygodniejszy. Pierwszą rzeczą, na którą już nie mógł się doczekać było jedzonko. Miki już w pociągu był głodny a niedaleko nas ludzie coś tam sobie podjadali i Mikiego to strasznie męczyło, w końcu kupiłam mu w Katowicach banana, którego zjadł z apetytem. W domciu zjadł mięsko z ryżem obwarczał trochę mojego Mauryca, potem z dezaprobarą łypał z fotela jak Mauryc bawi się piłką i w końcu zasnął chrapiąc głośno.

Dziękuję wszystkim, którzy pomogli w Mikiemu trafić do naszego domu.