Jump to content
Dogomania

Na co komu stary jamnik ? Niech zdechnie. MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wieczorem miałam telefon w sprawie Mikiego , to może któryś z tych obserwatorów ? :roll:
Miałam też maila - ile ma lat, czy jest zdrowy i zaszczepiony ?

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Wczoraj wieczorem miałam telefon w sprawie Mikiego , to może któryś z tych obserwatorów ? :roll:
Miałam też maila - ile ma lat, czy jest zdrowy i zaszczepiony ?

To ja się wstrzymam z tym kończeniem aukcji. Może któryś inny jamniorek znajdzie domek:lol:. Macie przecież Beciu jeszcze jednego , tego czekoladowego, może on by znalazł domek przy tej okazji?
Napewno odzywają się Ci ludzie , którzy oglądają allegro , chyba , że Mikuś jest jeszcze gdzie indziej ogłoszony?;)

Posted

halcia właśnie w drodze do schroniska po jamnisia.... mam tylko nadzieje
że Miki nie zrobi nam takiego numeru jak Rudka po którą pojechałyśmy w sierpniu, a jej w schronisku nie było i po długich poszukiwaniach znalazłyśmy ją wreszczie na przystanku autobusowym we wsi. :cool3:

Posted

[quote name='malagos']Strasznie sie cieszę !!
A tym obserwatorom moze podsunąć innego, to znaczy uczciwie :cool3:
W Mielcu jest kilka starszych jamnikow, moze przy okazji aukcji Mikiego chociaz jeden znazlby dom :modla:

Sunia, starsza jamniczka mix, sterylizowana

Wszystkie zdjecia i opis :
http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1265

Taki kochany, gruby jamniczek

http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=868

Karolcia, dwukrotnie adoptowana i zwracana do schroniska, w schronisku od ponad 4 lat, sterylizowana

http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=600

Toffik, szorstkowlosy jamnior mix

http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1413

Posted

Jamnorek nie uciekl, malo tego.On jakby wiedzial.caly czas trzymal sie w poblizu auta.Zreszta mowili ze to pies samochodowy.Jechal pieknie, grzeczniutko,cichutko siedzac ze zwieszona glowka z siedzenia,nic a nic sie nie krecil.

Posted

Sprawdzcie mu lapke,chyba lewa bo cos tam bylo,a u weta zapomnialam na to zwrocic uwage,byla duza kolejka i zajelam sie przepraszaniem i wkrecaniem bez kolejki,pospiechem i przegapilam.

Posted

Bardzo sie cieszę , że mogłam pomóc i kolejny psi staruszek dostał szanse na odmianę swego losu. Trzymam kciuki , zeby wszystko przebiegło bez problemów
i Mikuś dobrze zniósł podróż.Czekam na wieści . Dla Mikusia głaski i buziaki od cioci Iwy.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Dla wszyskich ktorzy pomogli Mikusiowi wielkie dzięki - razem możemy dużo zdziałać!

Posted

Mikuś rozpoczął podróż po szczęście....miej sie dobrze Malutki Chlopczyku....przesyłam mnóstwo całusków ode mnie i moich 3 jamników-szczególnie od 16-to letniego Atosika-u mnie od maja 2006 roku.:loveu:

Posted

Uffffffff, Mikuś już poza schronem , co za szczęście :multi::loveu:. Teraz czeka go już tylko wszystko to co najlepsze:loveu:
A tekst Beciu na allegro , to wyłącznie Twoja i Albiemu zasługa;)

Posted

dzisiaj szykujemy się do drogi:). Trzymajcie kciuki za spokojną podróż :)

MIKUŚ jedzie ku lepszemu!!!! I to głównie dzięki dogomaniakom - to przyjemność z Wami współpracować !!! :)

Posted

Mikuś jest cuuudny....Tak grzeczny, ułożony, niekłopotliwy.
Uwielbia kanapy i fotele, wszystkie mięciutkie miejsca.
I mojego TZ - nie opuszcza go na krok.
Nie interesuje go ogród - szybkie siusiu, kupka i do domku....:eviltong:
Przy otwartych drzwiach, bez towarzystwa nie wyjdzie sam na zewnątrz.
To taki domowy kanapowiec i bardzo, bardzo spragniony człowieka.....