Jump to content
Dogomania

Na co komu stary jamnik ? Niech zdechnie. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, a czy ten DT nie mógłby przyjąć innego staruszka jamnika? Jest u nas w schronie, boje się, że mam mało czasu, bo ma 10 lat :shake: Oddany, bo podobno niszczy zostawiony sam, ale ile w tym prawdy?

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Słuchajcie, a czy ten DT nie mógłby przyjąć innego staruszka jamnika? Jest u nas w schronie, boje się, że mam mało czasu, bo ma 10 lat :shake: Oddany, bo podobno niszczy zostawiony sam, ale ile w tym prawdy?

No to go pokazuj :cool3:

Posted

Becia66 napisalam ci pw. i oczywiscie dokladam sie do transportu .;)

Olapsiara dla ciebie ::calus::Rose::iloveyou: - oby wszystko sie udalo i biedulek
dziadzius szczesliwie dotral do ciebie - trzymam kciuki .

Posted

[quote name='becia66']anula, a o co chodzi ? :roll:
Ano o tą Panią co napisała maila , ja Jej odpisałam , poprosiłam o to , żeby po szczegółowe informacje zgłosiła się do Ciebie a teraz otrzymałam od Niej mail, cytuję:
Dziekuje bardzo za odpowiedz :-)
:angryy:

Posted

Dostałam w nocy maila od państwa ze Szkocji, którzy wracają do Polski
w połowie grudnia i oferowali zabranie Mikiego do siebie, jeśli do tej pory domku nie znajdzie.....:lol:

Posted

Albiemu, przed chwilą przelałam pieniążki na Twoje konto. Na razie tylko tyle , przepraszam ale w tym miesiącu krucho mam z forsą. Trzymam kciuki za powodzenie akcji.
I jeszcze Wam powiem , że Mikusia obserwują już CZTERY osoby:crazyeye:

Posted

becia66 napisał(a):
Dostałam w nocy maila od państwa ze Szkocji, którzy wracają do Polski
w połowie grudnia i oferowali zabranie Mikiego do siebie, jeśli do tej pory domku nie znajdzie.....:lol:

Och,jamnik dla nich sie znajdzie zawsze,tyle tych nieszcześć...

Posted

Iwa i anula 1959 poratowały nas finansowo- na koncie mam 80 zl na podróż :loveu: DZIEWCZYNY NAWET NIE WIECIE JAK JESTEM WDZIĘCZNA!!! Nie ściemniam, masę kasy nam poszło w tym miesiącu na schronisko, remont bud, adopcje - nie dałybyśmy rady bez Was. DZIĘKUJĘ :loveu:

Wczoraj rozmawiałamz Olapsiara i dziewczyna jest bardzo konkretna i sympatyczna. Cieszę się na spotkanie z nią :). Jesteśmy umówione na niedzielę około 14, może później, zależy jak się to wszystko potoczy. RATUJESZ TEMU PSU ŻYCIE I POWINNAŚ MIEĆ TEGO ŚWIADOMOŚĆ! :Rose:

Dzisiaj Halcia jedzie po jamniora Miekiego i wiezie go do Beci66, która ga przenocuje. DZiewczyny Wam też dziękuję bez Was nie dałoby rady!

Posted

Cieszę się ,że mogłam pomóc:oops:. Nie ma sprawy Albiemu , jak zwykle , jestem zawsze do usług;)
Słuchajcie sprawa z Mikusiem jest już zaklepana , czy mam kończyć aukcję na allegro czy czekać do końca? Dla mnie to bez różnicy , bo kasę biorą na początku aukcji . Jak uważacie?