Jump to content
Dogomania

Na co komu stary jamnik ? Niech zdechnie. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak można tak postąpić!! :angryy::angryy::angryy: toć to przecież człowiek normalny, tak nie postępuje...:mad:

On musi znaleźć szybko dom, choćby tymczasowy..:-(:-(:-(

Posted

często o tej kobiecie myślę i wolę nie pisać jak moje myśli wyglądają ....
Dzisiaj też będę do schroniska dzwonić - on musi być w cieple, prawie nie ma sierści - jak się wyziębi to już się nie obudzi ...

Spokoju mi nie daje ... jego los :(

anula1959 dzięki za aukcję i mam prośbę - czy możesz zrobić aukcję wyróżnioną?? Prześlemy Ci na to pieniążki - proszę :roll:

Posted

Celinko i co z tym tymczasem?

Dziewczyny, czy Wy jesteście w stanie zorganizować jakiś transport?
Choroba, nawet pociągiem malucha zawieźć...na bilety się zrzucimy.

Da radę cioteczki???

Posted

Może jakoś etapami da radę go przewieźć? Widziałam na transportowym, że w niedzielę Marz jedzie z Łodzi do Gdańska. Może znajdzie się wczesniej tranasport do Łodzi? No i jeszcze dom tymczasowy w Łodzi. Ja nie mogę mam już 3 psy. Kurcze chyba zbyt dużo komplikacji.
Co tu zrobić?

Posted

Ja prawdopodobnie będę na święto Zmarłych na Ślasku? /Częstochowa ?,przejeżdzam trasą E-7 niedaleko Warszawy,może to coś pomoże.Ja jestem zajamniczina. Ostatnia jamniczka z Ostrowi zablokowala mój tymczas ,już zostaje z nami !

Posted

Dokad potrzebny jest transport? Nie ma w tytule :roll: Dajcie cioteczki prosbe na forum gazeta.pl w Rzeszowie i miescie docelowym.

Beciu, rzeczywiscie 1listopada duzo osob bedzie jechac w roznych kierunkach. Np. nasza sunia z krzywa mordka ze 177 boksu jedzie wlasnie 1listopada do Krakowa, panciowie beda wracac z cmentarzy w Rzeszowie.