mrs.ka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Bedzix napisał(a):to aż taki niegrzeczny z niej bachorek?:lol: to dla przykladu opisze jeden z jej pomysłow. Od czasu tego poważnego zatrucia,każdorazowo zakładam jej kaganiec jak wychodzimy na dwór,wyczynia cuda ,żeby tylko tego uniknąć,ale jestem nieubłagana.Obydwie suki miały takie kagańce z materiału,więc Kola sobie wymyśliła ,że jak pogryzie Kamy kaganiec na strzępy to będzie na tamtą ,a jak zostanie jeden kaganiec to i tak będę musiała założyć Kamie bo atakuje ludzi,a wtedy Kolunia bdzie mogła poszaleć w śmietniku-paśniku. Nie przewidziała jednego,że ludzie mają sklepy i można tam kupić różne rzeczy jak np.METALOWY KAGANIEC! :evil_lol: dla Kamy ,a Kola odzyskała swój. ciekawe co teraz wymyśli Quote
BożenaG Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 hahaha :lol::lol::lol:. Tu nic nie trzeba pisać Quote
mrs.ka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Księżniczka miała dzisiaj robiony manicure profesjonalny....bo sobie paznokcie obgryzała. Tylko zastanawiam sie teraz jaki kolor lakieru będzie się jej podobał,bo czerwony to chyba za bardzo wyzywający:evil_lol: Quote
KamaG Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 ewentualnie jakiś delikatny niewyzywający wzorek! Quote
mrs.ka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no co ty żartujesz! wczoraj wygryzła wykładzine dywanową w sypialni:placz: dla niej dzień bez skomplikowania mi życia to dzień stracony:evil_lol: nie wiem czy już sama nie zaczynam świrować ale sobię myślę,że ona rozumuje w ten sposób ,że jak będzie tak bardzo rozrabiać to jej nikt nie zaadoptuje(co jest prawdopodobne w 99%) i będzie mogła zostać tutaj gdzie jest,skoro sama sobie ten dom wybrała to dlaczego ONI chcą to zmienić:evil_lol: ja chyba mam za dużo psów w domu (od niedzieli 4!!!) i głupieje podejrzewajac ,ze mają na tyle inteligencji i sprytu,żeby mnie przechytrzyć ALE ONE TAKIE SĄ!!!!PRZYSIĘGAM!!! Quote
klusek04 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 4 SZTUKI? tO STRASZNE, SĄSIEDZI CIĘ WYWALĄ. Quote
Majaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 klusek04 napisał(a):4 SZTUKI? tO STRASZNE, SĄSIEDZI CIĘ WYWALĄ. No narazie sytuacja się zmieniła Mrs.ka wyjechała z Kamą, Kolą i Dikonem Mały Rico został pod naszą opieką Ale na tyle ta opieka jest skomplikowana, że jutro Rico trafi do mnie, na te kilka dni .... jakoś moje suki będą musiały go przetrawić, a jak im będzie bardzo zalegał na duszy to zawita do kojca po Drucie, bo Drucio dzisiaj ....... zajrzyjcie na Jego wątek .... zaraz tam co nieco napiszę ! :diabloti: Quote
mrs.ka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 klusek04 napisał(a):4 SZTUKI? tO STRASZNE, SĄSIEDZI CIĘ WYWALĄ. No co Ty ? moi sąsiedzi są ludźmi na poziomie,widzą ,jak dbam o moje psy,sprzątam po nich,a nawet jak są 4 w domu to mniej robią hałasu od jednego ,małego Yorka sąsiadów.Raczej spotykam się ze słowami poparcia i pytaniami o zdrowie piesków,zwłaszcza Dikon wszystkich rozczulił jak wynosiłam go w czasie gdy miał łapki zmasakrowane. Quote
klusek04 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Podnoszę na duchu mrs.ke. Psiaki do nowych domków. Quote
BożenaG Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jak tam Kola odnalazła sie w Wielkim Mieście- Łodzi Quote
mrs.ka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Kola wszędzie czuje się jak u siebie i nie traci animuszu:diabloti: u mojej mamy zrobiła demolke w pogoni za kotami,w parku upolowała gołębia,ale na nią krzyknęłam i go wypuściła z pyska,ale najbardziej się przestraszyłam jak rzuciła się w pogoń za charcikami włoskimi sąsiadów,jestem przekonana ,że była pewna ,że goni króliczki i całe szczęście ,że charciki naprawde szybko biegają bo jak sobie przypomniałam co się stało z białym króliczkiem ,którego Kola z Kamą złapały na osiedlu to się przeraziłam:cool3: Quote
BożenaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Tak też sie domyślałam.Ze da sobie kobitka we znaki Łodzianom:) Quote
mrs.ka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 księżniczka ma znów nowy kaganiec,tym razem metalowy bo jednak te z materiału nie miały szans na przetrwanie dłużej niż tydzień.Nie jest zachwycona tym kagańcem,no bo kto to widział,żeby taka księżniczka miała maske jak Hanibal,ale ja jestem zdecydowanie spokojniejsza,że już niczego nie upoluje. Quote
BożenaG Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Z tego co wiem ,to już jutro Kola da odetchnąć Łodzianom:lol: Quote
KamaG Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Kola już chyba u siebie, ale Mrs.ce modem podobno padł.. stąd brak ich w sieci! Quote
Recommended Posts