Szyszka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Niestety Pani Beatka nie może nam pomóc....:-( Quote
Szyszka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ŚLiczny podhalanczyk pragnie domku..... Quote
luka1 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Ani w dzień, ani w nocy - niekt nie szuka podhalana :shake: Quote
Szyszka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Błagam Człowieku nie skazuj go na śmierć, nie wiemy jak długo będzie mógł tam być... Quote
luka1 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Trzeba będzie zadzwonić do właściciela i zapytać co z psiakiem. Dawno sie nie odzywał. Quote
luka1 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 cała niedziela do poprawki, wszystkie zamiary w łeb wzieły. Ech! Quote
luka1 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ogromne zainteresowanie na allegro i zero telefonów? Quote
luka1 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 przez 5 dni prawie 500 osób zajrzało na allegro, jeden obserwtor i brak konkretnych reakcji? Quote
Ziutka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mam nadzieje, że właściciel się nie złości, że to tak długo trwa....i nie odda psiaka do schronu albo komuś w nieodpowiednie ręce :shake: Quote
Ziutka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Czas nas strasznie goni.......nie wiadomo ile właściciel będzie czekał :shake: aż znajdziemy psiakowi domek :roll: Quote
Szyszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja juz nie wiem co robić.....Takie cudo i nikt go nie chce:shake: Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Uwaga, uwaga !!!! Pies ma już dom. Nie mogłam dogadać się z Panem bo strasznie przerywało ale udało się. Pojechał do Gąbina. Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domu. Teraz pilnie szukamy domu dla psiny z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97326 Quote
Ziutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 luka1 napisał(a):Uwaga, uwaga !!!! Pies ma już dom. Nie mogłam dogadać się z Panem bo strasznie przerywało ale udało się. Pojechał do Gąbina. Luka to wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Strasznie się cieszę......mam nadzieje, że psina dobrze trafiła :lol: Quote
Szyszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A jak ja się ciesze!!!!!!:multi::multi::multi: A skąd domek? Jak dowiedzieli się o piękności? Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Pies pojechał do Gąbina. Ludzie dowiedzieli się o nim z niezastąpionego allegro. Więcej informacji nie udało mi się uzyskać od pana a i słowa "dziękuję " nie usłyszałam, choć przecież ocaliliśmy mu wnuczka przed pożarciem przez psa. Ale co tam. Quote
Ziutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 luka1 napisał(a):Więcej informacji nie udało mi się uzyskać od pana a i słowa "dziękuję " nie usłyszałam A to jaki.....:angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: Bezczelność nie zna granic.......wrr....chamidło jakie no :shake: Quote
Szyszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Allegro górą...:multi::multi::multi: Do mnie jeszcze czasm piszą z KupSprzedaj i Alegratki, to chyba najsensowniejsze ogłoszenia. Jeszcze nigdy nikt nie odezwał się z innych. No może jeszcze z kupie psa. Wszystko jedno ważne że piesio jest już bezpieczny.:multi::multi::multi: Quote
Camara Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Szyszko - no ja nie jestem pewna, czy są powody do takiej radości :shake: Z jednej strony - oczywiście, tak - bo sytuacja była krytyczna... ale jeżeli pies został wydany przez faceta (który przeciez nie miał wobec psa zadnych uczuć) pierwszej osobie z allegro, która się po niego zgłosiła - to... sądzę, ze nie ma się z czego cieszyć :cool1: Quote
beka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Szyszka a gdyby sie jeszcze ktos odezwał to mogłabys dać namiary tych ludzi albo polecić pieska z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87911 on jest w schronisku a Betinka24 sama walczy by mu znaleźć dom.. Quote
Szyszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ok. Tylko allegro dla Podhalana niestety nie ja robiłam, ale zaraz pomoge Betince.Ogłosimy psiaka gdzie się da. Powalczymy razem o domek. Walczymy razem o Miśkę, to i o Podhalana powalczymy. A swoją droga mam nadzieje, ze to jednak dobry domek zgłosił sie po tego Podhalańczyka.... Quote
Camara Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Betinka24 już od dawna wystawia aukcje Angelka na allegro. Quote
Recommended Posts