Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czasu nie ma. Nie wiem dokładnie ile czasu dał Pan na znalezienie domu dla psiny, ale najlepiej natychmiastby się go pozbył. Jeśli się zniecierpliwi, a schronisko go nie przyjmnie no to :shake: +

Posted

luka1 napisał(a):
Czasu nie ma. Nie wiem dokładnie ile czasu dał Pan na znalezienie domu dla psiny, ale najlepiej natychmiastby się go pozbył. Jeśli się zniecierpliwi, a schronisko go nie przyjmnie no to :shake: +

Czasu zapewne niewiele :shake:........już tego dnia co przyjechał do schroniska czyli 21.X. chciał oddać psa do Azorka więc najprawdopodobniej bardzo mu się śpieszy :roll:

Posted

luka1 napisał(a):
Schronisko nie jest prywatne. Są zasady i trzeba się do nich stosować. Co dalej - zobaczymy.

A wyobraź sobie ciotka jaki kolor sierści miałby po dwóch dniach w kwarantannie :shake:.......czarna i mokra.......a teraz o kąpieli mowy nawet nie ma :shake:

Posted

[quote name='luka1']Rozmawiałam z Panem. Gotów jest przetrzymać psa i nawet poniesie koszty zw. ze sprawą adopcji.

To super........więc teraz cioteczko czekamy......wiesz na co :cool3:....odezwali się :cool1:

Posted

On pilnuje nadal. Panstwo zgodzili sie przetrzymać go jeszcze trochę. Co jakis czas dzwonię i wymyślam jakieś historie aby przeciągnąć ostateczną decyzję przesądzjącą o losie psa.