pati_zabrze Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Czy Cywilek będzie musiał spędzić zimę w schronisku? :-( Quote
Mysia_ Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 zima to najcięższy okres :-( Pati napisz na PW do Anashar, poproś go, żeby wrzucił Cywilka na swoją stronkę adopcyjną ONków.... Z tego co wiem to potrzebny mu jest opis, wiek, gdzie psiak się znajduje, jakaś fotka i jego link na dogomani ;) Quote
quasimodo Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Co tak cicho u Cywilka? Cywilek prosi pięknie o domek!!! Quote
Mysia_ Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 przez wiele lat wierny przyjaciel człowieka.... A teraz samotna starość w schronisku? :roll::-( Quote
pati_zabrze Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Mysia_ napisał(a): Pati napisz na PW do Anashar, poproś go, żeby wrzucił Cywilka na swoją stronkę adopcyjną ONków.... Z tego co wiem to potrzebny mu jest opis, wiek, gdzie psiak się znajduje, jakaś fotka i jego link na dogomani ;) Wysłałam PW do Anashar :lol: Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się znaleźć jakiś dobry domek Cywilkowi. Po cichu nawet marzę o tym, żeby Cywilek nie musiał spędzać zimy w schronisku :roll: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 nie pozwólmy na to, żeby spędził zimę w schronisku :-(:shake: Quote
pati_zabrze Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Czy jest ktoś w stanie zrobić Cywilkowi allegro? :roll: Quote
Mysia_ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 kogo by tu poprosić o Allegro.... :roll: Quote
Sawanna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 kochany:loveu:.Niestety nie umiem robić Allegro może kiedyś się wreszcie zarejestruje i coś tam spróbuje porobić:roll:.Póki co wstawiam go ma mojego bloga Psy w potrzebie:p i trzymam za niego kciuki zeby mu się udało w końcu znaleźć domek:p. Edit: Cywil ma swojego włsnego bloga ;).Będzie mógł się pochwalić przed znajomymi ;P http://www.cywilszukadomu.blog.onet.pl/ Quote
Sawanna Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A dlaczego Cywil jest na 3stronie?:roll:Do góry;) Quote
pati_zabrze Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Pokaż się wszystkim Cywilku :roll: Quote
Sawanna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Podnoszę:cool1: I co Mysia?Masz chętnego na Allegro? Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Tofik1 napisał(a):Podnoszę:cool1: I co Mysia?Masz chętnego na Allegro? jeszcze nie :eviltong: Quote
Sawanna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 To nieładnie...:mad:do roboty:evil_lol: PS.Przy okazji podnoszę:cool1: Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 czekam na odpowiedź :evil_lol: A Ty Cywilku nie spadaj w dół ani na chwilkę :shake: Quote
quasimodo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cywilek przypomina się wszystkim na pierwszej stronie... Quote
pati_zabrze Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Zdjęcie Cywilka zrobione zaraz po tym jak trafił do schroniska :roll: Spójrzcie na niego. Jaki był uśmiechnięty, a teraz... :shake: On tak bardzo potrzebuje domku :placz: Quote
Recommended Posts