Olga132 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No i stało się - ŚMIETNIKOWE CUDAKI wylądowały u mnie: dwa ok 9-tygodniowe szczeniaki porzucone na warszawskim śmietniku. Dostały imiona: szczeniak - FART, suczka - FUKSIA - bo musiały mieć "farta", że zostały odnalezione przed zamarznięciem w październikową noc i "fuksem" uniknęły śmierci. Maluchy są u mnie od wczoraj i są po prostu niesamowite. Żywe srebro !!! Czekają na ciepły i kochający dom z odpowiedzialnymi opiekunami. FUKSIA Delikatna sunieczka wdziecznie sie przypatrująca wszystkiemu co robię. Trochę zdominowana przez brata...no powiedzmy szczerze - Farcik jak się rozkręci daje jej nieźle popalić. FARCIK Energiczny młody kawaler - ciekawy świata. Odważny i zawsze gotowy do zabawy. Maluchy są odrobaczone i czekają na termin szczepień. Quote
Olga132 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Maluchów wszędzie pełno -tryskające energią. Ciekawe świata. Niestety mój kot tak się zestresował, że noc spędził na balkonie a pies nie chciał wrócić ze spaceru do domu obawiając się tej małej szarańczy. – dziś Farcik odkrył siebie w lustrze. Więc od 6 rano szczekaniem zachęcał swój wizerunek do wspólnej zabawy – niestety towarzysz z lustra nie bardzo chciał podejść. Quote
Ania W Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No i Olga została mamą :loveu: A tak się opierała :eviltong: Quote
Olga132 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 ale to jest takie odpowiedzialne zajecie:niewiem: nie wiem czy podołam dziś przed moim wyjściem do pracy Farcik ubarwił mi dywan zawartoscia żąłądka ale zdziwiłabym sie gdyby to sie tak nie skończyło- zjeśc i potem tak biegać!!! Nikt by nie wytrzymał Quote
beka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witaj w klubie Olga. Moja Ida nie wiem czemu bardzo lubi żwir a potem tym żwirkiem.....:( Quote
Mośka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ania W napisał(a):No i Olga została mamą :loveu: A tak się opierała :eviltong: No kiedyś to musiało nastąpić :p Quote
Folen Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Normalnie nie wierzę w to co widzę :lol: Gratuluję Olga małych podopiecznych ;] Quote
Ania W Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ja myślę że TZ Olgi też nie może uwierzyć, że się zgodził ;-) Quote
Olga132 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 No przy małej nadinterpretacji można przyjąć, że sie zgodził:evil_lol: wieczorkiem wstawię zdjecia z przybycia szarańczy do mnie do domu Quote
Folen Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Mi się wydaje, że jest zachwycony :lol: A co na dzieciaki Karolek i kicia? Czekamy na foty łobuzów ;) Wyglądają na urocze.. Quote
Mośka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Olga132 napisał(a):No przy małej nadinterpretacji można przyjąć, że sie zgodził:evil_lol: Toś mnie ubawiła :D Quote
Olga132 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Folen napisał(a):A co na dzieciaki Karolek i kicia? Karol nie chce wychodzić z budki a jak go bierzemy na spacer to nie chce z niego wracać do domu. Tolcia nie schodzi z parapetu.... Chyba nie ciesza się ze szczeniaczków w domu:evil_lol: Quote
Folen Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Współczucia dla Karola i Tolci..biedne zwierzaki :lol: A szczeniaki cudne, może jakieś ogłoszenia? ;) Quote
Olga132 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Folenka dałam je na allegro: http://www.allegro.pl/item259762784_fuksia_i_farcik_szczeniaki_.html i poprosiłam Evite czy by mogła je poogłaszac na razie nic nie odpisała. Każde ogłoszenie sie przyda - chciałabym żeby szybko znalazły domki Quote
beka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote=Olga132;chciałabym żeby szybko znalazły domki Hehehe pewnie że byś chciała, ale nie tk prędko kochaniutka. Trzeba się troche pomęczyć :diabloti: Quote
Olga132 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 I Ty Beka przeciwko mnie............:mad: Quote
Recommended Posts