Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eurydyka napisał(a):
psiak juz siersc ma duzo lepsza, spal dzis na puchowej koldrze w cieplej izolatce a obok sunia czarna z maluszkiem

A Ja dostałam takie info co do Goldiego od p. Zyty....napisała mi na gg :
" Co do misia "gold" ma się coraz lepiej jest na proszkach i smarowaniu, palimy w centralnym żeby mu było cieplej i się mniej trzęsie."

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ziuta-23 napisał(a):
A Ja dostałam takie info co do Goldiego od p. Zyty....napisała mi na gg :
" Co do misia "gold" ma się coraz lepiej jest na proszkach i smarowaniu, palimy w centralnym żeby mu było cieplej i się mniej trzęsie."

Czy on jest na specjalnych wzgledach? boje sie, że do boksu trafi......:shake:

Posted

[quote name='enia']Czy on jest na specjalnych wzgledach? boje sie, że do boksu trafi......:shake:

Wygląda na to, że na razie jest na specjalnych względach......inaczej już by był w boksie bo skończyła mu się kwarantanna......ale jak długo to potrwa (specjalne względy ) to nie mam pojęcia :shake:

Posted

on na mnie nie reagowal nawet jak podeszlam do niego, obojetny byl, nawet nie bardzo przygladal sie jak bralismy tego szczeniaka do fotografii

taki jakis niestety smutno-obojetny

Posted

bea_m napisał(a):
Widział go ktos już?

Powiem tak jak jest......niestety ludzie, którzy przychodzą adoptować psiaka do naszego Azorka to nie chcą nawet słyszeć o psiaku starszym i do tego prawdopodobnie chorym :shake:

Posted

W naszym mieście produkcja psów jest zupełnie spontaniczna i zupełnie niekontrolowana, ludzie zmieniają psiaki jak skarpety. Co robią ze zużytymi zwierzakami - wiadomo, biegają po osiedlach. A Goldi, jaką ma szansę :shake:

Posted

eurydyka napisał(a):
on na mnie nie reagowal nawet jak podeszlam do niego, obojetny byl, nawet nie bardzo przygladal sie jak bralismy tego szczeniaka do fotografii

taki jakis niestety smutno-obojetny

A Goldusiowi zrobilaś foty? tak jak Nesjanka prosiła?

Posted

W niedzielę będziemy w schronisku od rana do nocy więc zrobimy Goldusiowi dużżżooo fotek.......jest tyle psów, że musimy się ciotki wziąć za ich ogłaszanie bo miejsc cholerka brakuje :shake:.........wspólnymi siłami musi nam sie udać.

Posted

Folen napisał(a):
1 osoba obserwuje Goldiego..mam nadzieję, że to nikt z Was :lol:

Ja nie obserwuję :cool3:.........może jakaś inna ciotka....albo, ktoś z ludzi o dobrym sercu ma Goldusia na oczku :razz:

Folen napisał(a):
A dziękować nie ma za co, to tylko skromny mój wkład w pomoc..

Dla kogo skromny dla tego skromny....dla nas bardzo duża pomoc....:loveu:

P.S. Jutro jedziemy z Kasiaprodex na cały dzień do schroniska....więc będzie dużo nowych fotek Goldiego.......a także nowe wątki naszych "Azorkowców"