enia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ziuta-23 napisał(a):Nie mam pojęcia :shake: Jutro zadzwonię i wszystkiego się wywiem jak się czuje.....bidulek nasz kochany :-( jutro czyli dziś, wiadomo coś??? Quote
magda222 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Czekamy na wiadomości co u naszego "złotowłosego"? Quote
Ziutka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 magda222 napisał(a):Czekamy na wiadomości co u naszego "złotowłosego"? Goldi bez zmian.....słaby....trzepie bardzo łepkiem....we wtorek jedzie do weta na jakieś badania :roll: Quote
Mada:) Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Biedaczysko... Tyle już przeszedł... :shake: Quote
Folen Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 I cisza u Goldiego, żadnych wieści nie ma? Quote
luka1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Trzeba by sie wybrać do psinki, ale skąd wziąć czas? Quote
enia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ziuta-23 napisał(a):Goldi bez zmian.....słaby....trzepie bardzo łepkiem....we wtorek jedzie do weta na jakieś badania :roll: Oby w uszy mu zajrzeli bo pewnie coś tam ma skoro trzepie..... Goldi trzymaj sie chłopie może ciotki wkrótce cie odwiedzą....:roll: Quote
Ziutka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 enia napisał(a): Goldi trzymaj sie chłopie może ciotki wkrótce cie odwiedzą....:roll: Odwiedzimy, odwiedzimy w weekned na 100%........jeszcze nie wiemy czy sobota czy niedziela ale będziemy :lol: Quote
bea_m Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 W Sumie Jak Mu Te Włoski Odrosną To Się Może Okazać że Niezły Z Niego Cudak. Piękny Będzie. Byle Mu Zdrowie I Domek Dopisały. Quote
Ziutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 bea_m napisał(a): Byle Mu Zdrowie I Domek Dopisały. Właśnie Beatko......domek......ale ni słychu ni widu :shake: :placz: Quote
bea_m Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ziutka nawet na Parówke czas przyszedł. Wiare trzeba mieć. Quote
Ziutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 bea_m napisał(a): Wiare trzeba mieć. Mam wiarę, mam.....w weekend odwiedzimy Goldiego i na pewno będą nowe foteczki niuniusia a także wieści jak tam zdrówko psiny. Quote
bea_m Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Zbierajcie cioteczki informacje. Nie ma to jak dobry marketing. ( brrr straszne słowo ale działa) Quote
Ziutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 bea_m napisał(a):Zbierajcie cioteczki informacje. Nie ma to jak dobry marketing. ( brrr straszne słowo ale działa) Pozbieramy, pozbieramy....a cioteczka Becia zajmie się marketingiem :evil_lol: Quote
Nesjanna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 hejka dostałam priva od Enii - dzięki tak, rzeczywiście psiak przypomina troszkę grzywka pp ............. okropne to w jakim stanie został znaleziony, jednak najważniejsze, że teraz jest już pod opieką schroniskową i weterynaryjną (jaka by nie była) bardzo proszę wolontariuszy o zrobienie aktualnych w miarę ładnych zdjęć psiakowi - umieszczę go w portalu www.grzywacze.pl - może ktoś się nim zainteresuje. :p Quote
enia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dzięki Nesjanko! ja wcześniej wspominałam Asi ,że Golduś ciut grzywka przypomnia.... ale chyba wyższy jest . Dziewczyny kiedy będziecie w schronie? mam nadzieje, że ten antybiotyk pomaga małemu, no musze w to wierzyć.:roll: Quote
Nesjanna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 widziałam zdjęcie przy glazurze - sądząc po wysokości płytek -psiak jest w sam raz - wcale nie jest za wysoki i jeszcze w którymś poście przeczytałam że jest do łydki ....... moje grzywki są wyższe Quote
Ziutka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 enia napisał(a): Dziewczyny kiedy będziecie w schronie? Najprawdopodobniej w niedzielę. Quote
Ziutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ni widu nie słychu na jakiś domek dla Goldiego :shake: I wszystkie cioteczki o Tobie zapomniały :-( Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :oops: troszeczkę... przepraszam :roll: Quote
luka1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Niby dzień weckendowy, a w schronisku niczym sie nie różni od powszwdniego. Zeby chociaż ktoś przyszedł i do domu zabrał psinkę:eviltong: Quote
eurydyka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 psiak juz siersc ma duzo lepsza, spal dzis na puchowej koldrze w cieplej izolatce a obok sunia czarna z maluszkiem Quote
Recommended Posts