Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda222 napisał(a):
Śledzę cały czas ten wątek.Oferuję pomoc finansową.Idalia46 napewno nie zostanie sama z problemem.Też już mnie wkurza na maxa to wszystko!!!Czy ktoś może w końcu coś zdecydować?!Kiedy Goldi w końcu trafi do idalii46?!Co stoi na przeszkodzie?!Przecież dla tego psiaka każdy dzień jest bardzo,bardzo ważny!!!!!
tak ,Magda , tez tak mysle , juz jest wiele dni straconych , dla niego jest kazdy dzien wazny . nawet nie wiem czy jest nadal transport , , ja tez nie wiem co dalej

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idalia46 napisał(a):
tak ,Magda , tez tak mysle , juz jest wiele dni straconych , dla niego jest kazdy dzien wazny . nawet nie wiem czy jest nadal transport , , ja tez nie wiem co dalej
,co raz bardzie j zastanawiam sie co dalej , jest tyle psow potzrebujacych cierpiacych i chorych , ,corz bardziej przestaje rozumiec dogo

Posted

idalia46 napisał(a):
,co raz bardzie j zastanawiam sie co dalej , jest tyle psow potzrebujacych cierpiacych i chorych , ,corz bardziej przestaje rozumiec dogo

zaproponowano mi transport Goldiego w tygodniu , pies od tygodnia powinien byc u mnie , powoli mam dosc tej sytuacji

Posted

idalia46 napisał(a):
zaproponowano mi transport Goldiego w tygodniu , pies od tygodnia powinien byc u mnie , powoli mam dosc tej sytuacji
wszytko bylo na dbrej drodze , nie rozumiem , co sie dzieje ,

Posted

Jak do tej pory pan który jest gotów Goldiego zawieźć do Idalii nie odmówił pomocy, oczywiście za zwrotem za paliwo, miał jeszcze policzyć ile to będzie kosztowało.Idalio a ile jest do Ciebie km?
W tej chwili dziewczyny mają inną b.ważną sprawę na głowie ale myślę że lada moment wszystko się wyjaśni.Pani która chce znaleźć DT też chce dobrze dla Goldusia i jest to znacznie bliżej niż di Idalii więc sami rozumiecie że to mniej męczące dla psa.Jeszcze chwilę, nie denerwujmy się.

Posted

wiesia.p napisał(a):
Jak do tej pory pan który jest gotów Goldiego zawieźć do Idalii nie odmówił pomocy, oczywiście za zwrotem za paliwo, miał jeszcze policzyć ile to będzie kosztowało.Idalio a ile jest do Ciebie km?
W tej chwili dziewczyny mają inną b.ważną sprawę na głowie ale myślę że lada moment wszystko się wyjaśni.Pani która chce znaleźć DT też chce dobrze dla Goldusia i jest to znacznie bliżej niż di Idalii więc sami rozumiecie że to mniej męczące dla psa.Jeszcze chwilę, nie denerwujmy się.

nie wiem ile km. ale wyjdzie dosyc drogo ,

Posted

eurydyka napisał(a):
idalia, czy jestes w stanie jesli CI przefaksujemy druk ze schroniska wypelnic go i odeslac do schroniska i wziac psa na siebie? potem jak sie znajdzie dom docelowy to wtedy podpisac mozna aneks (wczesniej uprzedzajac schronisko np telefonicznie)

idalio, nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie

Posted

idalia46 napisał(a):
zastanawiam sie czy nie oferowc pomocy innemu psiakowi
Wiesia napisla ze dziewczyny maja inna sprawe na glowie, to juz nie wiem , i chyba juz nie bede czekac

Posted

idalia46 trzymaj się, nie zniechęcaj, wszyscy jestesmy z Tobą i kibicujemy aby Goldi poszedł do Ciebie :lol: jeśli dziewczyny są tak zajęte to niewiadomo kiedy się to może wyjaśnić, może sama zadzwoń do schroniska i dowiedz się jak sprawa stoi, czy mogłabyś wziąść Goldiego w przyszłym tygodniu do siebie, co musiałabyś podpisać itd? sama nie wiem jak Ci można pomóc a przede wszystkim Goldiemu :-(

Posted

wiesia.p napisał(a):
no to ja myślę że ten transport wyniósł by w granicach 400-450 zł.

bardzo dużo :-o :-( najlepiej jakby ktoś po drodze go zabrał i wziął najwyżej połowę z tego, lub transport pociągiem w kontenerku? taki kontenerek mozna pozyczyć a psu podac tabletki na uspokojenie aby przespał większość drogi

Posted

no nie oszukujmy się ale to jest duża odległość trasa Sochaczew-Legnica-Sochaczew 820 km. Ktoś by specjalnie pojechał tylko z tym psem żeby jak najszybciej go dostarczyć do Idalii.Jeżeli macie inną propozycje jesteśmy otwarci

Posted

diana79 napisał(a):
bardzo dużo :-o :-( najlepiej jakby ktoś po drodze go zabrał i wziął najwyżej połowę z tego, lub transport pociągiem w kontenerku? taki kontenerek mozna pozyczyć a psu podac tabletki na uspokojenie aby przespał większość drogi
chyba zaczyna mnie to wszytkomprzerastac , nie mamm na teraz tych 400zkl , ani konenera , bedac tak czaesto na tym watku , wydaje mi sie , ze prowadze monolog sama ze soba , , ,nie rozumiem caly czas pies jest vchory , chyba ze na miejscu leczony , a boljest straszny nawet dla zwierzecia ,

Posted

idalia46 a może transport pociągiem byłby do przyjęcia, może nie byłoby tak źle? może zadzwoń do schronu i dowiedz się czy psa w takim stanie dałoby się pociągiem zawieźć bez kontenerka, czy mógłby dostac jakieś tabletki uspakajające na taka podróż, lub może oni mogli by pozyczyć taki kontenerek lub ktos inny? a czy bylabyś w stanie po niego pociągiem pojechać? bo jak nie to jeszcze musiałby się ktoś taki zanleźć

Posted

diana, nie wiadomo na co pies jest chory i podawanie mu czegokolwiek na uspokojenie moze byc dla niego zagrozeniem dodatkowym
mi moi weci odradzali takie rozwiazania przy moich wlasnych psach, ktore doskonale znam
tak wlasciwie to najlepiej gdyby on mial szanse byc zdiagnozowany u weta gdzies blisko, ale kompetentnego a dopiero potem ruszal gdzies w podroz i to dluga