Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='idalia46']tak zastanawiam sie , nad czyms cyt
W piątek - 23.11. 2007. rano, jadę pociągiem na trasie: Rybnik- Katowice- Warszawa Zach.- Toruń. Chętnie zaopiekuję się w podróży jakimś potrzebującym stworzeniem.
Wracam w niedzielę lub poniedziałek.
Proszę dzwonić - 880 100 785 lub 788 939 419 , moze ja bym go odebrala z Katowic

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Ale ta osoba wraca z Torunia....więc jak Goldi się znajdzie w Toruniu :cool1:
Będzie też na zachodnim w Warszawie ale kto go tam dowiezie w poniedziałek :roll:

Racja , mysle glosno , i wszytko mi sie placze , szukam jakiegos polaczenia nawet laczonego

Posted

idalia46 napisał(a):
Racja , mysle glosno , i wszytko mi sie placze , szukam jakiegos polaczenia nawet laczonego
nku transportowym niema zbyt wie,lu propozycji , myslalam tez o odplatnosci , cos bym pomyslala

Posted

idalia46 napisał(a):
nku transportowym niema zbyt wie,lu propozycji , myslalam tez o odplatnosci , cos bym pomyslala
dowiedzialm sie ze jest bezposrednie polaczenie z Legnicy do Warszawy , podroz 9 godz , Goldi jej nie przetrwa , a moze

Posted

idalia46 napisał(a):
Gamon jezeli chcesz sie dowiedziec o warunki w jakich mieszkam to przeczytaj watek o moim Lakusiu z Mielca to s ie wszytkiego dowiesz :diabloti: ,

Idalio46 każdy tymczas powinien byc sprawdzony aby nie było potem zadnych problemów.Takie jest moje stanowisko

Posted

idalia46 napisał(a):
chyba zostalam z problemem sama

Nie, nie zostałaś sama...ja też myślę cały czas i piszę do znajomych maile i na gg....szukam jak się da.

Posted

Ziutka napisał(a):
Nie, nie zostałaś sama...ja też myślę cały czas i piszę do znajomych maile i na gg....szukam jak się da.
todobrze ze mam oparcie w Was , ja jestem wtej gorszej sytuacji , ze nie znam Goldiego , nie wiem w jakiej jest formie , co moze a co nie ,

Posted

idalia46 napisał(a):
nie wiem w jakiej jest formie , co moze a co nie ,

Forma taka jak pisałam czyli....leży cały czas i się trzęsie....bolą go uszka....
A co może a czego nie hmm....same tego nie wiemy....
A do dokładnie o co pytasz - co masz na myśli pisząc "co może a czego nie "

Posted

Ziutka napisał(a):
Forma taka jak pisałam czyli....leży cały czas i się trzęsie....bolą go uszka....
A co może a czego nie hmm....same tego nie wiemy....
A do dokładnie o co pytasz - co masz na myśli pisząc "co może a czego nie "
moze nie dokladnie to sprecyzowalam , chodzilo mio to , czy ten stan w ktorym jest pozwolilby na podroz pociagiem

Posted

idalia46 napisał(a):
moze nie dokladnie to sprecyzowalam , chodzilo mio to , czy ten stan w ktorym jest pozwolilby na podroz pociagiem
piszac to zdanie nawetnie wiedzialm jak sje sprecyzowac bo nie znam Goldiego

Posted

idalia46 napisał(a):
czy ten stan w ktorym jest pozwolilby na podroz pociagiem

Zadałam właśnie to pytanie na gg kierowniczce schroniska - zapewne odpowie mi dopiero jutro ponieważ teraz nie ma jej na gg :shake:

Posted

[quote name='Ziutka']Zadałam właśnie to pytanie na gg kierowniczce schroniska - zapewne odpowie mi dopiero jutro ponieważ teraz nie ma jej na gg :shake:
rozumiem , jeszcze jedno mysle jeszcze o opcjiCała Polska - Peugeot 206, za zwrotem kosztów paliwa - mrowa23 (zam. 11.02.2007r.)

Posted

[quote name='idalia46']rozumiem , jeszcze jedno mysle jeszcze o opcjiCała Polska - Peugeot 206, za zwrotem kosztów paliwa - mrowa23 (zam. 11.02.2007r.) czy znasz kogos ktoby powiedzial ile by to wynioslo

Posted

idalia46 napisał(a):
czy znasz kogos ktoby powiedzial ile by to wynioslo

Ja mam samochód na gaz więc całkiem nie orientuję się w benzynie....może zapytaj Kasiprodex bo Ona jeździ na benzynie i zapewne się orientuje.
Albo napisz priva do mrowa23 i jej zapytaj.

Posted

Kierowniczka mi właśnie odpisała na pytanie czy Goldi może jechać 9 godzin pociągiem i odpisała to :
"W jakimś transporterku lub koszu wiklinowym to sądze że tak ale musi być najedzony bo będzie się awanturował, że go nie nakarmilismy :evil_lol:
Dzisiaj Goldi wyszedł pierwszy raz na spacer i bardzo mu się to podobało - nie miał ochoty wracać do izolatki, tak polubił świeże powietrze :loveu:"

Posted

Ziutka napisał(a):
Kierowniczka mi właśnie odpisała na pytanie czy Goldi może jechać 9 godzin pociągiem i odpisała to :
"W jakimś transporterku lub koszu wiklinowym to sądze że tak ale musi być najedzony bo będzie się awanturował, że go nie nakarmilismy :evil_lol:
Dzisiaj Goldi wyszedł pierwszy raz na spacer i bardzo mu się to podobało - nie miał ochoty wracać do izolatki, tak polubił świeże powietrze :loveu:"
dziekuje za informacje , nie mam nic z takiego kosza czy transporterka , bedzie problem ,

Posted

Mamy w Warszawie domek chetny na cos podobnego do Goldiego - ale musialabym spytac czy podjeliby sie leczenia psiaka.. Ich wlasny w wieku 14 lat odszedl na raka.
Na pewno byloby dla niego lepiej, zeby tak daleko nie jezdzic, a trafic od razu do wlasnego domu.
Jutro bede z Pania rozmawiac.