Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
No to dziewczyny muszą go wyciągnąć i organizujemy transport!
, dzieki , bede niecierpliwie czekac na pieska , , zajme sie nim , , , Pani doktor tez czeka , wielu psiakom pomogla , , tylko prosba pomyslcie o tym ubranku , bo sie przeziebi , ja tez bede szukac , pozdrawiam

Posted

idalia46 napisał(a):
, dzieki , bede niecierpliwie czekac na pieska , , zajme sie nim , , , Pani doktor tez czeka , wielu psiakom pomogla , , tylko prosba pomyslcie o tym ubranku , bo sie przeziebi , ja tez bede szukac , pozdrawiam
wiem ze transport bedzie problemem , ale ja nie posiadam samochodu , wiec tu nie moge pomoc

Posted

Idalia, dziekujemy za szansę, jaką chcesz dać Goldiemu. Masz wielkie serce :loveu:!

No to teraz trzeba zorganizować transport.
Z Sochaczewa do Legnicy jest 370 km, czyli sporo. Może jednak ktoś będzie jechał w Warszawy do Wrocławia. To dość uczęszczana trasa.
Proponuję wpisać w tytule wątku, że szukamy transportu z Warszawy do Legnicy (k. Wrocławia).

Posted

Informacje na temat leków Goldiego jakie udało mi się uzyskać to :
Uchszy: synergal i surolan
Skóra: osoba, która podała mi info powiedziała, że nazwy nie pamięta ale rozrabiają to z wodą i nacierają Goldiego.

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Skóra: osoba, która podała mi info powiedziała, że nazwy nie pamięta ale rozrabiają to z wodą i nacierają Goldiego.
. dzieki ,wszytkie informacje sa wazne , ja dzisiaj pracuje popoludniu od 14 ,bede kolo 19 wdomu,, wiec po poludniu mnie nie uchwycicie , po pracy zaraz sie odezwe , , bardzo martwie sie o ten transport , Z Warszawy to kawal drogi, bedzie to dla psiaka ogromny stres

Posted

idalia46 napisał(a):
. dzieki ,wszytkie informacje sa wazne , ja dzisiaj pracuje popoludniu od 14 ,bede kolo 19 wdomu,, wiec po poludniu mnie nie uchwycicie , po pracy zaraz sie odezwe , , bardzo martwie sie o ten transport , Z Warszawy to kawal drogi, bedzie to dla psiaka ogromny stres
, dla ulatwienia calej sytuacji podaje jeszcze raz numer tel.783-766-764 , mozna do mnie dzwonic o kazdej porze , jak jestem w pracy rowniez , pozdrawiam

Posted

Mona wspomniala wczesniej o TAKSIE tam szyja te ubranka a, moze warto zmierzyc GOldiego , i zamowic to ubranko , ,on bedzie tego potrzebowal ,niektore ciotki zaoferowaly sie zpomoca ze pokryja to ubranko , ja rowniez ,

Posted

[quote name='idalia46']Mona wspomniala wczesniej o TAKSIE tam szyja te ubranka a, moze warto zmierzyc GOldiego , i zamowic to ubranko , ,on bedzie tego potrzebowal ,niektore ciotki zaoferowaly sie zpomoca ze pokryja to ubranko , ja rowniez ,

taks szyje najlepsze ubranka :multi: tylko trzeba wymierzyc psiaka
tu podaje link do wątku gdzie jest pokazane jak psa nalezy zmierzyć i jest wiele psich modeli na ostatnich stronach i nie tylko
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331

Posted

ziuta-23 napisał(a):
czytalam bardzoz uwaznie watek Goldiego kilka razy , bardzo sie nim martwie jedno nie daje mi spokoju , czy Goldi troche lezy czy tylko stoi ,na zdjeciach caly czas stoi , mysle ze moze miec cos zbrzuszkiem , inie tylko ,mam przeczucie ze sie meczy , lepiej niech szybko do mnie dotrze , moja wetka jest naprawde dobra , i bardzo zyczliwa psiakom , bardzo tzeba go zdiagnozowac, ,

Posted

diana79 napisał(a):
taks uszyje za darmo kubraczek dla Goldusia :multi:
podajcie tylko wymiary a będzie miał cieplutkie ubranko na zimę :lol:

Podejrzewam ,że wymiarów psa to nikt teraz dokładnych nie poda.......
trzeba czekać cierpliwie na założycielki wątku...

Posted

enia napisał(a):

to że teraz nie poda to nie mam wątpliwości ;) ale mam nadzieję, że jak tylko bedą u psa to zmierzą go dokładnie :lol:

Posted

idalia46 napisał(a):
czytalam bardzoz uwaznie watek Goldiego kilka razy , bardzo sie nim martwie jedno nie daje mi spokoju , czy Goldi troche lezy czy tylko stoi ,na zdjeciach caly czas stoi , mysle ze moze miec cos zbrzuszkiem , inie tylko ,mam przeczucie ze sie meczy , lepiej niech szybko do mnie dotrze , moja wetka jest naprawde dobra , i bardzo zyczliwa psiakom , bardzo tzeba go zdiagnozowac, ,

Goldi leży....kiedy byłyśmy ostatnio u niego to leżał na posadzce i się trząsł...dopiero kiedy go próbowałam pogłaskać to wstał i stał bez ruchu dłuższy czas ale potem znowu się położył.

enia napisał(a):

W schronisku będziemy dopiero w niedziele.
Ale już dzwonię i go mierzymy.

Posted

Goldi zmierzony :multi:
Jakoś nam się udało :cool3:
Mierzyliśmy według rysunku taks, gdzie są podane symbole danych części psiaka czyli A,B,C
A : 50cm (długość od karku do ogona)
B : 17cm (długość od karku pod pachę)
C : 36cm (obwód szyi)

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Teraz Ty zerknij do skrzynki ;)
dziekuje za ubranko dla Goldusia , ,mysle o nim caly czas , czekam na niego , rozumiem ze teraz przyjad goldusia do mnie jest zalezny od transportu ,

Posted

enia napisał(a):
No to dziewczyny muszą go wyciągnąć i organizujemy transport!

zabrac Goldego ze schronu to nie problem. Jeżeli będzie trzeba to schron nawet o 3 w nocy otworzą.
ja juz zmieniam tytul na transportowy

Posted

kasiaprodex napisał(a):
zabrac Goldego ze schronu to nie problem. Jeżeli będzie trzeba to schron nawet o 3 w nocy otworzą.
ja juz zmieniam tytul na transportowy

super :multi: to może trzeba dać zapytanie o transport na wątku transportowym?

Posted

ziuta-23 napisał(a):
A możesz dać :roll:

mogę tylko prosze o dokładne dane skąd do kąd jest potrzebny transport i z kim się kontaktować w tej sprawie, zaraz poszukam wątku transportowego

edit: nie zauważyłam że w tytule jest podany transport :oops: już pisze na transportowym