enia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No to dziewczyny muszą go wyciągnąć i organizujemy transport! Quote
idalia46 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 enia napisał(a):No to dziewczyny muszą go wyciągnąć i organizujemy transport!, dzieki , bede niecierpliwie czekac na pieska , , zajme sie nim , , , Pani doktor tez czeka , wielu psiakom pomogla , , tylko prosba pomyslcie o tym ubranku , bo sie przeziebi , ja tez bede szukac , pozdrawiam Quote
idalia46 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 idalia46 napisał(a):, dzieki , bede niecierpliwie czekac na pieska , , zajme sie nim , , , Pani doktor tez czeka , wielu psiakom pomogla , , tylko prosba pomyslcie o tym ubranku , bo sie przeziebi , ja tez bede szukac , pozdrawiamwiem ze transport bedzie problemem , ale ja nie posiadam samochodu , wiec tu nie moge pomoc Quote
GrubbaRybba Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Idalia, dziekujemy za szansę, jaką chcesz dać Goldiemu. Masz wielkie serce :loveu:! No to teraz trzeba zorganizować transport. Z Sochaczewa do Legnicy jest 370 km, czyli sporo. Może jednak ktoś będzie jechał w Warszawy do Wrocławia. To dość uczęszczana trasa. Proponuję wpisać w tytule wątku, że szukamy transportu z Warszawy do Legnicy (k. Wrocławia). Quote
Ziutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Informacje na temat leków Goldiego jakie udało mi się uzyskać to : Uchszy: synergal i surolan Skóra: osoba, która podała mi info powiedziała, że nazwy nie pamięta ale rozrabiają to z wodą i nacierają Goldiego. Quote
idalia46 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ziuta-23 napisał(a):Informacje na temat leków Goldiego jakie udało mi się uzyskać to : Uchszy: synergal i surolan Skóra: osoba, która podała mi info powiedziała, że nazwy nie pamięta ale rozrabiają to z wodą i nacierają Goldiego.. dzieki ,wszytkie informacje sa wazne , ja dzisiaj pracuje popoludniu od 14 ,bede kolo 19 wdomu,, wiec po poludniu mnie nie uchwycicie , po pracy zaraz sie odezwe , , bardzo martwie sie o ten transport , Z Warszawy to kawal drogi, bedzie to dla psiaka ogromny stres Quote
idalia46 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 idalia46 napisał(a):. dzieki ,wszytkie informacje sa wazne , ja dzisiaj pracuje popoludniu od 14 ,bede kolo 19 wdomu,, wiec po poludniu mnie nie uchwycicie , po pracy zaraz sie odezwe , , bardzo martwie sie o ten transport , Z Warszawy to kawal drogi, bedzie to dla psiaka ogromny stres, dla ulatwienia calej sytuacji podaje jeszcze raz numer tel.783-766-764 , mozna do mnie dzwonic o kazdej porze , jak jestem w pracy rowniez , pozdrawiam Quote
idalia46 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mona wspomniala wczesniej o TAKSIE tam szyja te ubranka a, moze warto zmierzyc GOldiego , i zamowic to ubranko , ,on bedzie tego potrzebowal ,niektore ciotki zaoferowaly sie zpomoca ze pokryja to ubranko , ja rowniez , Quote
diana79 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='idalia46']Mona wspomniala wczesniej o TAKSIE tam szyja te ubranka a, moze warto zmierzyc GOldiego , i zamowic to ubranko , ,on bedzie tego potrzebowal ,niektore ciotki zaoferowaly sie zpomoca ze pokryja to ubranko , ja rowniez , taks szyje najlepsze ubranka :multi: tylko trzeba wymierzyc psiaka tu podaje link do wątku gdzie jest pokazane jak psa nalezy zmierzyć i jest wiele psich modeli na ostatnich stronach i nie tylko http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331 Quote
idalia46 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ziuta-23 napisał(a):Informacje na temat leków Goldiego jakie udało mi się uzyskać to : Uchszy: synergal i surolan Skóra: osoba, która podała mi info powiedziała, że nazwy nie pamięta ale rozrabiają to z wodą i nacierają Goldiego.czytalam bardzoz uwaznie watek Goldiego kilka razy , bardzo sie nim martwie jedno nie daje mi spokoju , czy Goldi troche lezy czy tylko stoi ,na zdjeciach caly czas stoi , mysle ze moze miec cos zbrzuszkiem , inie tylko ,mam przeczucie ze sie meczy , lepiej niech szybko do mnie dotrze , moja wetka jest naprawde dobra , i bardzo zyczliwa psiakom , bardzo tzeba go zdiagnozowac, , Quote
diana79 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 taks uszyje za darmo kubraczek dla Goldusia :multi: podajcie tylko wymiary a będzie miał cieplutkie ubranko na zimę :lol: Quote
enia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 diana79 napisał(a):taks uszyje za darmo kubraczek dla Goldusia :multi: podajcie tylko wymiary a będzie miał cieplutkie ubranko na zimę :lol: Podejrzewam ,że wymiarów psa to nikt teraz dokładnych nie poda....... trzeba czekać cierpliwie na założycielki wątku... Quote
diana79 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 enia napisał(a):Podejrzewam ,że wymiarów psa to nikt teraz dokładnych nie poda....... trzeba czekać cierpliwie na założycielki wątku... to że teraz nie poda to nie mam wątpliwości ;) ale mam nadzieję, że jak tylko bedą u psa to zmierzą go dokładnie :lol: Quote
Ziutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 idalia46 napisał(a):czytalam bardzoz uwaznie watek Goldiego kilka razy , bardzo sie nim martwie jedno nie daje mi spokoju , czy Goldi troche lezy czy tylko stoi ,na zdjeciach caly czas stoi , mysle ze moze miec cos zbrzuszkiem , inie tylko ,mam przeczucie ze sie meczy , lepiej niech szybko do mnie dotrze , moja wetka jest naprawde dobra , i bardzo zyczliwa psiakom , bardzo tzeba go zdiagnozowac, , Goldi leży....kiedy byłyśmy ostatnio u niego to leżał na posadzce i się trząsł...dopiero kiedy go próbowałam pogłaskać to wstał i stał bez ruchu dłuższy czas ale potem znowu się położył. enia napisał(a):Podejrzewam ,że wymiarów psa to nikt teraz dokładnych nie poda....... trzeba czekać cierpliwie na założycielki wątku... W schronisku będziemy dopiero w niedziele. Ale już dzwonię i go mierzymy. Quote
Ziutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Goldi zmierzony :multi: Jakoś nam się udało :cool3: Mierzyliśmy według rysunku taks, gdzie są podane symbole danych części psiaka czyli A,B,C A : 50cm (długość od karku do ogona) B : 17cm (długość od karku pod pachę) C : 36cm (obwód szyi) Quote
diana79 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dzięki za wymiary :multi: a kiedy Goldi może iść do DT? Quote
taks Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ziuta-23 napisał(a):Goldi zmierzony :multi: zerknij do skrzynki - wysłałam Ci prv Quote
Ziutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 taks napisał(a):zerknij do skrzynki - wysłałam Ci prv Teraz Ty zerknij do skrzynki ;) Quote
idalia46 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ziuta-23 napisał(a):Teraz Ty zerknij do skrzynki ;)dziekuje za ubranko dla Goldusia , ,mysle o nim caly czas , czekam na niego , rozumiem ze teraz przyjad goldusia do mnie jest zalezny od transportu , Quote
kasiaprodex Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 enia napisał(a):No to dziewczyny muszą go wyciągnąć i organizujemy transport! zabrac Goldego ze schronu to nie problem. Jeżeli będzie trzeba to schron nawet o 3 w nocy otworzą. ja juz zmieniam tytul na transportowy Quote
diana79 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 kasiaprodex napisał(a):zabrac Goldego ze schronu to nie problem. Jeżeli będzie trzeba to schron nawet o 3 w nocy otworzą. ja juz zmieniam tytul na transportowy super :multi: to może trzeba dać zapytanie o transport na wątku transportowym? Quote
Ziutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 diana79 napisał(a):super :multi: to może trzeba dać zapytanie o transport na wątku transportowym? A możesz dać :roll: Quote
diana79 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ziuta-23 napisał(a):A możesz dać :roll: mogę tylko prosze o dokładne dane skąd do kąd jest potrzebny transport i z kim się kontaktować w tej sprawie, zaraz poszukam wątku transportowego edit: nie zauważyłam że w tytule jest podany transport :oops: już pisze na transportowym Quote
diana79 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dałam zapytanie na wątku transportowym http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8939132#post8939132 i utworzyłam wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8939146#post8939146 a z kim sie mogą kontaktować w tej sprawie jak będzie jakiś transport? Quote
idalia46 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='diana79']dałam zapytanie na wątku transportowym http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8939132#post8939132 i utworzyłam wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8939146#post8939146 a z kim sie mogą kontaktować w tej sprawie jak będzie jakiś transport? mysle jak moge w tym transporcie pomoc , Quote
Recommended Posts