idalia46 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='eurydyka']napisalam, jesli doczytasz, ze nie jest wiadomo na co pies jest chory podaj mi prosze tutaj maila, postaram sie jak dotre w poniedzialek do pracy po poludniu wyslac Ci skan umowy adopcyjnej schroniska, najwczesniej po poludniu bo ja musze do tej pracy z polski w poniedzialek doleciec i dojechac na miejsce, wiec w biurze bede ok godz 14 w polsce nie posiadam niestety skanera zeby te dokumenty przeslac wczesniejjested bardzo agresywna i niemila osoba Quote
diana79 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 czyli trzeba uzbroić się w cierpliwość choć to bardzo trudne bez transporti i tak nie da się nic zrobić :shake: Quote
idalia46 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [ mAM JUZ TEGO WSZYTKIEGO DOSYC , TU JESZCZE NIE BEDZIE KONCA DLUGO , , PRZYKRO , MI , bardzo mi szjkkoda psiny , naprawde , bardzo sie zaangazowalam , ale mam dosc , trzeba ta chora sytuacje przerwac , komlpetny barak organizacji , i lekcewazenie psa , wybaczcie wszytkie , ale naprawde mam dosc , szkoda mi aGoldiego ,bede sledzic jego losy , , i nie jestem w stanie przechodzic przez ten watek dale j , wycofuje sie , wybacz mi Goldi , :-(:-(:-( Quote
eurydyka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='idalia46']jested bardzo agresywna i niemila osoba chyba sie ubawilam teraz niezle, proponuje Ci przeslanie dokumentow koniecznych do odbioru psa i dowiaduje sie, zem agresywna...ciekawa ta rozmowa sie robi poprosze ponownie o podanie maila, wysle Ci jesli jestes zainteresowana nadal psiakiem dokumenty z prosba o odeslanie do schroniska tutaj jest strona schroniska www.schronisko.sochaczew.prv.pl tam znajdziesz opisane zasady wydawania zwierzat i oplaty, na wniosku adopcyjnym jest podany nr konta do wplat, najszybciej byloby np z poczty odeslac faxem wypelniony wniosek i ksero przelewu na konto schroniska Quote
gamoń Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 To juz trzeci watek w którym szanowna Pani Idalia 46 sie obraziła i wycofała ze swojej pomocy ,którą poczatkowo ofiarowała. Quote
gamoń Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 idalia46 napisał(a):[ mAM JUZ TEGO WSZYTKIEGO DOSYC , TU JESZCZE NIE BEDZIE KONCA DLUGO , , PRZYKRO , MI , bardzo mi szjkkoda psiny , naprawde , bardzo sie zaangazowalam , ale mam dosc , trzeba ta chora sytuacje przerwac , komlpetny barak organizacji , i lekcewazenie psa , wybaczcie wszytkie , ale naprawde mam dosc , szkoda mi aGoldiego ,bede sledzic jego losy , , i nie jestem w stanie przechodzic przez ten watek dale j , wycofuje sie , wybacz mi Goldi , :-(:-(:-( Nikt agresywnie nie podchodził do Twojej osoby. Quote
diana79 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 nie ma się co obrażac i tak niecierpliwic bo i tak nie ma transportu, w tym czasie można dograć sprawy papierkowe i inne Quote
idalia46 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 gamoń napisał(a):To juz trzeci watek w którym szanowna Pani Idalia 46 sie obraziła i wycofała ze swojej pomocy ,którą poczatkowo ofiarowała. gamon jeste jedna z tych osob , takich jak eurydyka , agresywnych niemilych , niegrzecznych i niewychowanych , nieytrzymalas ,mi zaczelo sie , jak gdzie indziej , ja tego nie musze znosic tak jak zachowan eurydyki , tego juz zaduzo , ja jestem czlowiekiem , mam swoje uczucia , ty najmniej wnioslas do watku tylko pieniactwo jak jna innych watkach ,jestes znana ztego , wiec nawet glosu nie zabieraj , czy tylko na to ciebie stac , nic nie wnioslas wiec sie odczep Quote
gamoń Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ignoruję Pani post. Proponuję odpocząć od dogo jak sie Pani zachowanie ,kultura wielu osób nie podoba.Można również pic melisę Quote
eurydyka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 idalia46 napisał(a):gamon jeste jedna z tych osob , takich jak eurydyka , agresywnych niemilych , niegrzecznych i niewychowanych , nieytrzymalas ,mi zaczelo sie , jak gdzie indziej , ja tego nie musze znosic tak jak zachowan eurydyki , tego juz zaduzo , ja jestem czlowiekiem , mam swoje uczucia , ty najmniej wnioslas do watku tylko pieniactwo jak jna innych watkach ,jestes znana ztego , wiec nawet glosu nie zabieraj , czy tylko na to ciebie stac , nic nie wnioslas wiec sie odczep coraz ciekawiej sie robi, idalia, wez zimny prysznic zanim pol dogomanii obrazisz Quote
diana79 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 niestety emocje wzięły górę :-( mam nadzieję, że jednak jakoś uda się pomóc Goldiemu :-( Quote
bea_m Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ciotki o luzik proszę. Psiak jest w tej chwili bez specjalistycznego leczenia i na dodatek w schronie. W czym problem? Róbcie bazarki, kase zbierajcie!!! A jak nie to kończcie ten watek. Temu psu nie da sie pomóc widocznie. Zbyt wielu ludzi jest na NIE. Nie rozumie tego. Quote
ARKA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='eurydyka']coraz ciekawiej sie robi, idalia, wez zimny prysznic zanim pol dogomanii obrazisz :roll: a moze spacer do legnickiego schroniska przeciez tam wykanczalnia zwierząt była:shake::shake::shake: http://www.psianiol.org.pl/boz/sch/ds.htm Quote
diana79 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 pierwszy bazarek dla Goldiego i mam nadzieję, że nie ostatni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8959100#post8959100 Quote
bea_m Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Przestańmy puszczyć tylko za robotę się weźmy. Na obrażanie miejsca na dogo nie ma. Jak cos nie pasi to nie pisac. Dobro Goldiego najwazniejsze. No chyba że ktos uspic z uwagi na wiek i choroby proponuje? To niech da na ten zloty strzał!!!!! Mnie na to nie stać! Ide do piwnicy grzebać na bazarek Goldiego. Pozdrawiam. Quote
jayo Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Zainteresowany domek, o ktorym mowilam, jeszcze sie zastanawia, ale jak juz wspomnialam, boja sie przezywania kolejnego odchodzenia psiaka.. Wiec jednak trzeba go koniecznie zbadac - tak bedzie w przypadku kazdego domu. Zaproponowalam, ze go zabierzemy do lecznicy i zdiagnozujemy i podleczymy. I potem na moment powedruje na czasowy (podkreslam:czasowy!) DT, dopoki decyzja nie zapadnie. Fundusze beda potrzebne na raazie n aleczenie - najlepiej prosto na konto lecznicy, w ktorej sie znajdzie. Jak sie uda, jutro dziewczyny przywioza go do lecznicy do Warszawy. Idalia ma racje, nie ma co gadac, trzeba dzialac. Quote
diana79 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 dziewczyny więc wy działajcie na miejscu a my będziemy zbierać finanse :multi: czas ma ogromne znaczenie, więc nie ma co czekać tylko wyciągnijcie go jaknajszybciej :modla: bo on mi sie już nocami śni :-( Quote
RITA & DIANA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 I ja Wam pomogę w bazarkach , tylko podajcie na czyje konto kaskę przesyłac ... Quote
asiamm Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Goldi już w lecznicy w Wawie. Dziękujemy jayo, i pani Małgosi (pracownicy schroniska) za zawiezienie psiaka. Quote
diana79 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 asiamm napisał(a):Goldi już w lecznicy w Wawie. Dziękujemy jayo, i pani Małgosi (pracownicy schroniska) za zawiezienie psiaka. to wspaniale :multi: czy on na razie zostanie w klinice czy pójdzie do DT? i gdzie moge wpłacić na niego pieniądze? Quote
asiamm Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Badania pewnie będzie miał robione dopiero jutro. Jayo może napisze coś więcej. Na razie chłopak zostanie w lecznicy. Trzeba zwrócić pani Małgosi 30 zł, które założyła za adopcję (Ziutka ma numer jej konta). Quote
Recommended Posts