Cordia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ktos z Was robil prześwietlenie w lublinie?? i moze polecic jakas lecznice/klinike ktora zrobila to dobrze i podac adres i cene?? bylabym wdzieczna. w lublinie nie ma weta z uprawnieniami do wpisu do rodowodu, prawda?? Quote
gubis Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 dr Karpiński www. lcmz.pl wiedza+doświadczenie+dobre podejście. Quote
Cordia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 dzieki :) slyszlam o stefczyku ale slyszlam tez ze sie cenia - ja wiem doswiadczenie wiedza i tak dalej ale moze mozna dostac dobre zdjecia bez placenia za firme :) ale dziekuje bardzo i biore to pod uwagę :) Quote
bachar Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Cordia'] w lublinie nie ma weta z uprawnieniami do wpisu do rodowodu, prawda??[/quote] To są uprawnieni do wpisów: [COLOR=#666666][B]dr Renata Komsta [/B]Akademia Rolnicza, Zakład Radiologii i Ultrasonografii, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, tel. (0-81) 445-61-54 [B]prof. dr hab. Stanisław Koper[/B] Akademia Rolnicza, Zakład Radiologii i Ultrasonografii, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, tel. (0-81) 445-61-54[/COLOR] Quote
Toller Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Guciek']Ja dałam 300 (no, bez kilku zł) za HD+ED i wpis:-o[/quote] ja dokładnie tyle samo- u Siembiedy, jesienią zeszłego roku Quote
Cordia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 bachar napisał(a):To są uprawnieni do wpisów: dr Renata Komsta Akademia Rolnicza, Zakład Radiologii i Ultrasonografii, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, tel. (0-81) 445-61-54 prof. dr hab. Stanisław Koper Akademia Rolnicza, Zakład Radiologii i Ultrasonografii, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, tel. (0-81) 445-61-54 dziekuje bardzo Quote
Guciek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Toller napisał(a):ja dokładnie tyle samo- u Siembiedy, jesienią zeszłego roku Moje zdziwienie oczywiście wynikało z tego, że ja dałam tyle za przód i tył, a tu była propozycja za same łokcie tyle:cool3: Quote
Aziza Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Za prześwietlenie stawów biodrowych (HD) + wysłanie ich do pana dr Siembiedy w celu dokonania oceny i wpisu do rodowodu zapłaciłam dziś 150 zł Quote
Anne Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 U nas w rasie Shiba w wieku 7miesiecy wyszła zaawansowana dysplazja ... czy to mozliwe ? ... Nie wiem..., chcialabym raz jeszcze przeswietlic Shibe. Czy w Warszawie jest ktos, godny polecenia i sprawdzony przez Was? Czy nadal dr.dr Barbara Blenau i dr Tadeusz Narojek? Czy oni tylko uprawnieni są do wydawania orzeczenia. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Quote
Cordia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 dr Renata Komsta - bylam zapytac sie tylko o cene (250 komplet) wszystko mi wyjasnila porgadalysmy bardzo wporzadku pani weterynarz polecam i juz wiem gdzie przeswietlam suke :) Quote
panbazyl Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 a ja na razie się do nikogo dodzwonić nie mogę..... Muszę moim psiurom też pyknąć fotę!:cool3: Quote
gubis Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Cordia napisał(a):dzieki :) slyszlam o stefczyku ale slyszlam tez ze sie cenia - ja wiem doswiadczenie wiedza i tak dalej ale moze mozna dostac dobre zdjecia bez placenia za firme :) ale dziekuje bardzo i biore to pod uwagę :) za łokcie i biodra zapłaciłam 220zł. nie wydaje mi się, żeby to była wygórowana kwota ;) Quote
Anne Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 my już po operacji, czekamy aż szwy można będzie zdjąć ... Mała piszczy .. więc dzisiejsza noc nie będzie miłą :(ani dla niej ani dla nas Quote
GameBoy Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Anne napisał(a):my już po operacji, czekamy aż szwy można będzie zdjąć ... Mała piszczy .. więc dzisiejsza noc nie będzie miłą :(ani dla niej ani dla nas trzymam kciuki za maleńką, głowa do góry teraz będzie juz tylko lepiej :loveu: Quote
panbazyl Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 gubis napisał(a):za łokcie i biodra zapłaciłam 220zł. nie wydaje mi się, żeby to była wygórowana kwota ;) ale to jest cena bez wpisu do rodowodu. Z tego co wiem - byłam wczoraj na Stefczyka, to samemu się wysyła do opisu. Chyba, ze źle zrozumiałam, ale nie sądzę. Ile jeszcze trzeba dodać do tej sumy za wpis???? I gdzie wysyłać??? Quote
panbazyl Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 gubis napisał(a):za łokcie i biodra zapłaciłam 220zł. nie wydaje mi się, żeby to była wygórowana kwota ;) Byłam wczoraj na Stefczyka. To jest cena za same zdjęcia bez opisu. I samemu trzeba wysyłać zdjęcia do opisu i wpisu do rodowodu. Tylko gdzie i za iile??? Quote
Guciek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 panbazyl napisał(a):Byłam wczoraj na Stefczyka. To jest cena za same zdjęcia bez opisu. I samemu trzeba wysyłać zdjęcia do opisu i wpisu do rodowodu. Tylko gdzie i za iile??? U dr Blenau - 30zł mam na rachunku. Quote
zakla Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja zapłaciłam 250zł za biodra i łokcie i konsultację w sprawie kulawizmy w MultiWet- więc nie jestem pewna czy cena zdjęć to 250 czy mniej. Bez wpisu do papiera, bo mi niepotrzebny;) ale z pełnym opisem dr Blenau. Quote
Śnieżynka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Czy ktoś może podać namiary na dr Atamaniuka i w jakiej cenie jest u Niego RTG ?? Quote
domi92 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 witam, mam pytanie, czy u dr Blenau ten koszt 300 zł to jest zdjęcia plus konsultacja? Quote
Guciek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ja płacąc 300zł za komplet fotek i wpis oddałam psa już znieczulonego, odzyskałam w miarę przytomnego i z kompletem dokumentów. Osobiście bladego pojęcia nie mam jak dr Blenau wygląda. Quote
panbazyl Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 a ja najmlodszego swojego psa w Lbl prześwietlalam na Stefczyka - biodra i łokcie. Prześwietlenie bez usypiania :) Tylko jedno zdjęcie trzeba bylo powtórzyć, bo sie pies poruszył lekko i wyszło niewyraźne, a reszta od razu wyszła na pierwszym zdjęciu. Potem wysylalam CD ze zdjęciami do Wrocławia do wpisu - bardzo szybko dostalam rodowod z wpisem :) Quote
Recommended Posts