Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ktos z Was robil prześwietlenie w lublinie?? i moze polecic jakas lecznice/klinike ktora zrobila to dobrze i podac adres i cene?? bylabym wdzieczna. w lublinie nie ma weta z uprawnieniami do wpisu do rodowodu, prawda??

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki :) slyszlam o stefczyku ale slyszlam tez ze sie cenia - ja wiem doswiadczenie wiedza i tak dalej ale moze mozna dostac dobre zdjecia bez placenia za firme :) ale dziekuje bardzo i biore to pod uwagę :)

Posted

[quote name='Cordia'] w lublinie nie ma weta z uprawnieniami do wpisu do rodowodu, prawda??[/quote]

To są uprawnieni do wpisów:

[COLOR=#666666][B]dr Renata Komsta
[/B]Akademia Rolnicza, Zakład Radiologii i Ultrasonografii, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, tel. (0-81) 445-61-54

[B]prof. dr hab. Stanisław Koper[/B]
Akademia Rolnicza, Zakład Radiologii i Ultrasonografii, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, tel. (0-81) 445-61-54[/COLOR]

Posted

bachar napisał(a):
To są uprawnieni do wpisów:

dr Renata Komsta
Akademia Rolnicza, Zakład Radiologii i Ultrasonografii, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, tel. (0-81) 445-61-54

prof. dr hab. Stanisław Koper
Akademia Rolnicza, Zakład Radiologii i Ultrasonografii, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, tel. (0-81) 445-61-54

dziekuje bardzo

Posted

Toller napisał(a):
ja dokładnie tyle samo- u Siembiedy, jesienią zeszłego roku

Moje zdziwienie oczywiście wynikało z tego, że ja dałam tyle za przód i tył, a tu była propozycja za same łokcie tyle:cool3:

Posted

Za prześwietlenie stawów biodrowych (HD) + wysłanie ich do pana dr Siembiedy w celu dokonania oceny i wpisu do rodowodu zapłaciłam dziś 150 zł

Posted

U nas w rasie Shiba w wieku 7miesiecy wyszła zaawansowana dysplazja ...
czy to mozliwe ? ...

Nie wiem...,
chcialabym raz jeszcze przeswietlic Shibe.
Czy w Warszawie jest ktos, godny polecenia i sprawdzony przez Was?

Czy nadal dr.dr Barbara Blenau i dr Tadeusz Narojek?
Czy oni tylko
uprawnieni są do wydawania orzeczenia.

Z gory dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam

Posted

dr Renata Komsta - bylam zapytac sie tylko o cene (250 komplet) wszystko mi wyjasnila porgadalysmy bardzo wporzadku pani weterynarz polecam i juz wiem gdzie przeswietlam suke :)

Posted

Cordia napisał(a):
dzieki :) slyszlam o stefczyku ale slyszlam tez ze sie cenia - ja wiem doswiadczenie wiedza i tak dalej ale moze mozna dostac dobre zdjecia bez placenia za firme :) ale dziekuje bardzo i biore to pod uwagę :)

za łokcie i biodra zapłaciłam 220zł. nie wydaje mi się, żeby to była wygórowana kwota ;)

• 2 weeks later...
Posted

my już po operacji, czekamy aż szwy można będzie zdjąć ...
Mała piszczy .. więc dzisiejsza noc nie będzie miłą :(ani dla niej ani dla nas

Posted

Anne napisał(a):
my już po operacji, czekamy aż szwy można będzie zdjąć ...
Mała piszczy .. więc dzisiejsza noc nie będzie miłą :(ani dla niej ani dla nas

trzymam kciuki za maleńką, głowa do góry teraz będzie juz tylko lepiej :loveu:

Posted

gubis napisał(a):
za łokcie i biodra zapłaciłam 220zł. nie wydaje mi się, żeby to była wygórowana kwota ;)

ale to jest cena bez wpisu do rodowodu. Z tego co wiem - byłam wczoraj na Stefczyka, to samemu się wysyła do opisu. Chyba, ze źle zrozumiałam, ale nie sądzę. Ile jeszcze trzeba dodać do tej sumy za wpis???? I gdzie wysyłać???

Posted

gubis napisał(a):

Byłam wczoraj na Stefczyka. To jest cena za same zdjęcia bez opisu. I samemu trzeba wysyłać zdjęcia do opisu i wpisu do rodowodu. Tylko gdzie i za iile???

Posted

panbazyl napisał(a):
Byłam wczoraj na Stefczyka. To jest cena za same zdjęcia bez opisu. I samemu trzeba wysyłać zdjęcia do opisu i wpisu do rodowodu. Tylko gdzie i za iile???

U dr Blenau - 30zł mam na rachunku.

• 3 months later...
Posted

Ja zapłaciłam 250zł za biodra i łokcie i konsultację w sprawie kulawizmy w MultiWet- więc nie jestem pewna czy cena zdjęć to 250 czy mniej. Bez wpisu do papiera, bo mi niepotrzebny;) ale z pełnym opisem dr Blenau.

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Ja płacąc 300zł za komplet fotek i wpis oddałam psa już znieczulonego, odzyskałam w miarę przytomnego i z kompletem dokumentów. Osobiście bladego pojęcia nie mam jak dr Blenau wygląda.

Posted

a ja najmlodszego swojego psa w Lbl prześwietlalam na Stefczyka - biodra i łokcie. Prześwietlenie bez usypiania :) Tylko jedno zdjęcie trzeba bylo powtórzyć, bo sie pies poruszył lekko i wyszło niewyraźne, a reszta od razu wyszła na pierwszym zdjęciu. Potem wysylalam CD ze zdjęciami do Wrocławia do wpisu - bardzo szybko dostalam rodowod z wpisem :)