Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ja Ci nie odpuszcze sama wiesz ze ten domek z ogródkiem ....to moze byc kacik w pokoju ..........przy kominku :placz::placz::placz::placz::placz:

Anetko - nawet nie wiesz jak chcialabym miec w domu psiaka :( tylko poki co nie jest to mozliwe niestety...mam kotke ktora jest bardzo zaborcza i nie zaakceptowalaby psiaka....ja ją uratowałam z ulicy i już 8 rok jest mi za to tak wdzięczna ze poszlaby ze mna na koniec swiata. Gdy sie wyprowadzalam 4 miesiace temu myslalam, ze ona zostanie u rodzicow, ale przestala jesc, wiec ja zabralismy do siebie....i tutaj jest z nami szczesliwa :)

Ale bede robic wszystko, zeby Raul znalazl domek !!!

Posted

dzisiaj po raz pierwszy przeczytałam tan wątek i szczerze mam dość, jak nie Brajl z wyłupanymi oczami to Raul i masa innych olaczeonych psów po drodze. Końca bestialstwa nie widać ...

Nie wiem czy Raul ma allegro bo nie doszukałam się na kolejnych stronach, ale chyba warto zrobić wyróżnione. To przecież taki piękny pies .... wierzyć się nie chce że wciąż bez domu.

Posted

Raul miał allegro, ktore niedawno się skonczylo, ale takie "cegielkowe" - zbieralismy fundusze na jego leczenie. Nie mam pewności czy on juz sie nadaje do adopcji, ale jak tylko bedzie "zielone swiatlo" z fundacji EMIR gdzie przebywa - na pewno mu wystawimy ;)

CO do pomocy prawnej - zapytam w sobote prezes Fundacji. Bo ja za bardzo nie wiem na czym stanelo. W kazdym razie dziekujemy ;)

Posted

Rambo ma też "allegro adopcyjne".
Może iść do adopcji ale tylko do odpowiedzialnej rodziny , która zadeklaruje kontynuację leczenia i pokrycie wszystkich kosztów z tym związanych. Właściewie chodzi tylko o dopilnowanie procesu gojenia się rany , ewentualnie zdjęcie szwów (chociaż nie wiem czy już nie zostały zdjęte)

Posted

albiemu napisał(a):
nie wiem też jak sprawa z "właścicielem" czy potrzeba pomocy???? Bo jeśli tak to proszę o kontakt na pm.

raul przebywa u EMIR jesli chodzi o wlasciciela i pomoc kliknij do niej meila ......

Posted

Ania W napisał(a):
Rambo ma też "allegro adopcyjne".
Może iść do adopcji ale tylko do odpowiedzialnej rodziny , która zadeklaruje kontynuację leczenia i pokrycie wszystkich kosztów z tym związanych. Właściewie chodzi tylko o dopilnowanie procesu gojenia się rany , ewentualnie zdjęcie szwów (chociaż nie wiem czy już nie zostały zdjęte)

wiec te koszty nie beda az tak duze ..........gojenie ran itd td

dobrze ze on jest u emir ona byl komu psiaka nie wyda

ale jak tak dalej pójdzie to zmieni nazwe

na schronisko beniulków

coraz wiecej ich u niej :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Raulku wierzę, że swoja męką wykupiłeś sobie genialną swoją przyszłość w niesamowitym domu z kochającymi ludźmi i to kwestia czasu jak się znajdziecie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...