Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Oby się spodobał

Trzymam kciuki

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasiaprodex']Tylko piesio. trza łagodnego bernisia bo tam czworonogi sa. jak on do samcow?

Wydaje mi się, że Pani Joanna wspomniała, że jest zastraszony i łagodny, jeśli to wciąż aktualne mogę zapytać konkretnie o to.

Aga i Krzyś - bardzo dziękujemy w imieniu Raula - porażający jest stosunek niektórych ludzi do zwierząt....

Z moich informacji wynika, że Raul jak najszybciej musi opuścić klinikę...
Brak funduszy na jego pobyt !!! I na opłacenie już wykonanych zabiegów...
Pilnie potrzebny jest DT !!!!!!!!! I wsparcie finansowe....

Posted

Raul jest już na stronie www.bernardyny.net
(Ziuta23 - dzięki za info ;-))
[SIZE=2]- to mixik, ale słodki jak niedźwiadek :loveu:
Dałam też prośbę o wsparcie finansowe - mam nadzieję, że wielbiciele bernardynów pomogą...

Posted

Piękny piesek. Jego zaletą jest to że młody jest bardzo. W sprawie Benka były 2 osoby - jednak wiem, że chyba wyczytała lub dowiedziałą się, że nie zyje - i interesuje się teraz innym benkiem. Ma sunię. Mieszka w Poznaniu. Druga - szuka teraz innego psa. Jak zadzwoni to możemy podać info. Ale nie wiem, reakcja na wieści o śmierci Benka była taka mniej niż średnia.
Będę też pamiętać.

Posted

[SIZE="4"]PILNIE POTRZEBNA POMOC PRAWNA W SPRAWIE BERNARDYNA!!!!
WŁAŚCICIEL CHCE ZABRAĆ PSA !!!
KTO MOŻE POMÓC - PROSZĘ O PILNY KONTAKT Z P. JOANNĄ
TEL. 507 132 363

Posted

Jak to chce zabrac....a nie mozna wystapic o odebranie mu praw do psiaka lub cos w tym stylu....nie znam sie na prawie :( moze ktos tutaj wie co mozna zrobic.....

POMOCY - ON NIE MOZE TAM WROCIC !!!!!!!!!!!

Posted

Facet był w urzędzie na skargę - urząd się wypioł i powiedział że oni nie zgłaszali tego - P.Joanna weszła na teren posesji z policją i zabrała psa.

Posted

[quote name='paros']PILNIE POTRZEBNA POMOC PRAWNA W SPRAWIE BERNARDYNA!!!!
WŁAŚCICIEL CHCE ZABRAĆ PSA !!!
KTO MOŻE POMÓC - PROSZĘ O PILNY KONTAKT Z P. JOANNĄ
TEL. 507 132 363

:crazyeye: kompletna załamka...:placz:
może napisz do ''Mojego Psa'' tam udziela porad prawnik, mam nadzieję że zrobiliby wyjątek i odpisali poradę na maila...
i oczywiście napisz do tanitka

Posted

Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola Telefon: 0 601 300 726, 046 857 88 27 Email: emir2@interia.pl Nip: 529-16-64-172
Oddział Terenowy:
Fundacja dla Ratowania Zwierząt bezdomnych - Oddział Terenowy
66-600 Krosno Odrzańskie
ul. Ogrodowa 1 F/6
tel./fax 068 383 53 88, kom. 601 809 858
email: jk@medar.internetdsl.pl

Posted

dziewczyny tak jak pisze ANETTA zadzwoncie do Emir bo ona ma doswiadczenie w takich sprawach . Jeszcze oc mi przychodzi do glowy to to zeby zglosic odrazu sprawe do prokuratury skoro sasiadka zabrala psa w asyscie z policja dziwie sie ,ze oni jeszcze nie zlozyli donosu. dobrze ,ze zabralyscie go do kliniki bo teraz oni moga wydac opinie w jakim stanie pies do nich dotarl . sa zdjecia wiec troszke dowodow jest. Facetowi darowac nie mozna (nawet jesli nie dostanie duzego wyroku lub wcale )zawsze bedzie juz notowany z artykulu o znecanie sie nad zwierzetami ..pomyslcie o tym ,ze napewno niebawem sprawi sobie 2-giego psa i historia sie powtorzy:angryy:wtedy juz mu sie nie upiecze.A mysle ,ze skargi moze sobie skladac ,wazne jest aby zglosic ten fakt gdzie trzeba.Moze jeszcze TOZ lub straz dla zwierzat jest u was ???

jasna cholera niedosc ,ze dopuscil sie przestepstwa to jeszcze probuje odebrac psa ale wychodze z zalozenia ,ze najlepsza obrona jest atak stara sie was przestraszyc .Musicie koniecznie go zglosic

Posted

Wiem już która prokuratura prowadzić będzie sprawę.

"Właściciele" psa - ręce precz od niego. Dość już krzywdy!!!!!!!

Organizujemy pomoc prawną. Mam nadzieje że to pomoże.

Posted

wysłałam mila do Emir i Medara,,nie wiem kiedy oni odbieraja poczte ........miejmy nadzie ze nam pomoga ..

a dziada straszyc sadem ...:mad::mad::mad::mad:.....i kara a o tym psie moze zapomniec ...a kazdy nastepny pies bedzie kontrolowany ...................i tym go straszyc :mad::mad:

byłam na stronie emir znowu 2 benie sunia i osiak i piekny kaukaz same molisy :placz::placz::placz::placz::placz::placz:co sie dzieje na tym swiecie rece opadaja i tylko :placz::placz::placz:sie chce ...

trzeba by im załozyc watki na dogo i po rekonwalescencji pomoc w szukaniu domku .......zrobie to za pare dni

Posted

supergoga napisał(a):
To nam pozostaje trzymac palce i w razie czego zasypywać Prokuraturę listami lub meilami w tej sprawie. Dogo w takich chwilach pomaga zawsze!

ojjjjjjjjjjjjjjjjj w tym to jestes my super .....................namiary i zaczynany juz dzisiaj ...............................z podpisem oczywiscie

Posted

Jutro rano będziemy znać sygnaturę akt i będziemy wiedzieć jaki prokurator pilnuje sprawy Oczywiście najpierw o to występują sami zainteresowani - my tylko możemy pomóc i pilnować aby praworządność była przestrzegana.
Pies nie może wrócić do oprawców.
To tak jakby dziecko oddać pod opiekę matki pijaczki recydywistki albo ojca pedofila.
ZGROZA!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...