AmiX Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No to troche nas bedzie :) Zebyście mnie poznały to wstawiłam moje fotki w naszej galerii..... bo tam pewnie bedzie dużo ludzi. Ja wytawiam tylko Eti zastanawiam sie czy jechac do czaplinka 18.05 do jutra trzeba wysłać zgłoszenie...musze sie z tym przespać;) Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 AmiX napisał(a):No to troche nas bedzie :) Zebyście mnie poznały to wstawiłam moje fotki w naszej galerii..... bo tam pewnie bedzie dużo ludzi. Ja wytawiam tylko Eti zastanawiam sie czy jechac do czaplinka 18.05 do jutra trzeba wysłać zgłoszenie...musze sie z tym przespać;) No widziałam, widziałam :cool3: Ale nie martw sie, poznamy Cie po ETI :loveu: Ja do Czaplinka się nie wybieram. Kasia chyba też nie z tego co mi wiadomo .. ale ona jest nieprzewidywalna .. dziś w Gdyni, jutro we Wrocławiu :evil_lol: Quote
iberia Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 tigrunia napisał(a):No widziałam, widziałam :cool3: Ale nie martw sie, poznamy Cie po ETI :loveu: Ja do Czaplinka się nie wybieram. Kasia chyba też nie z tego co mi wiadomo .. ale ona jest nieprzewidywalna .. dziś w Gdyni, jutro we Wrocławiu :evil_lol: Ja nie przewidywalna?? Oj ty małpo dziś jestem w gdyni, jutro też, w piatek we wrocławiu, w sobote w Opolu, w niedziele w gdyni <hahaha> Quote
tigrunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 iberia napisał(a):Ja nie przewidywalna?? Oj ty małpo dziś jestem w gdyni, jutro też, w piatek we wrocławiu, w sobote w Opolu, w niedziele w gdyni <hahaha> No widzisz :evil_lol: Jesnak miałam racje :diabloti: Dawaj foty lepiej :mad: Quote
Aurunia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Kasiu jak tam poszło wam w Opolu nic się nie chwalisz?:razz: Quote
iberia Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Aurunia napisał(a):Kasiu jak tam poszło wam w Opolu nic się nie chwalisz?:razz: Nic nie pisałam bo dopiero dochodze do siebie maraton jak cholera wykończona jestem :( W Opolu było super, sedzia dokłądny jak cholera kilka psów wyprosił z ringu nie do oceny, my dostałysmy bardzo dobrą bo słaba klatka i grzbiet :) i za mało elegancji w ruchu ale było ok sporo ocen dostatecznych i dobrych tez dał dla nas to kolejne doświadczenie :). Ibi była grzeczna dzięki za rade :) poskutkowało. Zdjęc niestety nie mam bo aparat wziełam ale nie naładowałam akumulatora śrota jestem:-( Quote
AmiX Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 iberia napisał(a): kilka psów wyprosił z ringu nie do oceny, my dostałysmy bardzo dobrą bo słaba klatka i grzbiet :) i za mało elegancji w ruchu ale było ok sporo ocen dostatecznych :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja dziekuje za takie wystawy i zabawe! Pierwszy raz słysze że psy zostały wyproszone z ringu!! I to ma być miłe spędzenie czasu?? :razz: Przesada!! Quote
Aurunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No to cieszę się, że poskutkowało. Trzymam kciuki za Bydgoszcz u was dużo suczek w stawce a w Dobrym Mieście tylko 8 za to u mnie 14. Idziecie z moją hodowczynią w klasie. Kasiu a gdzie się wybierasz później. Quote
AmiX Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Hej :) My właśnie niedawno dojechaliśmy :) Badzo fajnie było was poznać mam dużo fotek wiec jakies niedługo wstawie :) niestety żadnych swoich fajnych nie mam poproslu okropnie wyszłam po tej nie przespanej nocy i podróży.... więc wycinajcie mnie z tych fotek ;) Ibi wygladała naprawde ślicznie:loveu: i pieknie sie prezentowała BRAWA:loveu: Quote
Aurunia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Jak tam poszło na wystawie Kasiu? Bo nic się nie chwalicie. Quote
tigrunia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Aurunia napisał(a):Jak tam poszło na wystawie Kasiu? Bo nic się nie chwalicie. Kaśka oczywiście poleciała już na południe Polski :evil_lol: Gdzieś pod Kraków o ile dobrze pamiętam. Dotrze tam nad ranem więc szybko się pewnie nie pojawi. Ibka dostała oc.doskonałą i nawet bardzo ładnie stała na ringu wariatka mała :evil_lol::loveu: Quote
tigrunia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ojj widzę nasza Kasieńka zaniemogła na tych Chrzcinach :evil_lol: No to ja sama rozkręcę imprezkę :loveu: Otóz moje drogie Panie .. :new-bday: KAŚKA MA DZIŚ URODZINKI :new-bday: Sto lat kochana .. oby Ibka zaczęla Cię słuchać, przestała broić i się trochę opanowała :evil_lol: No i Championką została :loveu: Oby Krzys przestał wytykać Ci ile kasy wydajesz na wystawy i szybko ten dom Ci postawił :multi: No i obyś wreszcie się pracą zajeła !! :mad: No to tyle ode mnie :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!! Quote
Aurunia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Spóźnione. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!:new-bday::tort::BIG: (ja też jestem z maja;)) Quote
iberia Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 No witam dziewczyny. Wielkie dzięki za zyczenia na osiemnastke :) Wreszcie wróciłam do domu... zarz wstawie trochce zdjęc z wystwy i z wyprawy do Olkusza Quote
tigrunia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 iberia napisał(a):No witam dziewczyny. Wielkie dzięki za zyczenia na osiemnastke :) Wreszcie wróciłam do domu... zarz wstawie trochce zdjęc z wystwy i z wyprawy do Olkusza :roflt::roflt: Az mnie zatkało :roflt: Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 iberia napisał(a):Madzka a ty kiedy do nas dołączysz?? Kiedyś na pewno!:loveu: Gratulacje dla Ibi i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!:new-bday: Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Te .. Pani fotograf - może byś dała jakie foty, co ?? :mad::mad: Quote
iberia Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 spokojnie kochane będą zaraz dam coś z przed tygodnia a jutro nowa sesyjka Quote
iberia Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Ibi i Urszulka :) Ibi na spacerze z koleżanką Dakotą :) Quote
iberia Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Pancia spacerująca z Dakotą a teraz spacerująca z Ibi Quote
tigrunia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Gdzie was w takie wysokie trawy wygnało ?? :crazyeye::crazyeye: Ibki prawie nie widać :evil_lol: Mało, mało !!!! :mad: Quote
AmiX Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 http://images23.fotosik.pl/214/19c4470275d410cc.jpg Ale koleżaniki:evil_lol: 2kg i chyba jakieś 50kg??:evil_lol: Quote
Aurunia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kasiu i gdzie dzisiejsza sesja zdjęciowa piękności??:eviltong: Quote
Recommended Posts