Jump to content
Dogomania

one (Ibka i Gracja) i on (Zuzol) czyli ZUZOL I JEGO HAREM

Recommended Posts

Posted

No to troche nas bedzie :)
Zebyście mnie poznały to wstawiłam moje fotki w naszej galerii..... bo tam pewnie bedzie dużo ludzi.
Ja wytawiam tylko Eti zastanawiam sie czy jechac do czaplinka 18.05 do jutra trzeba wysłać zgłoszenie...musze sie z tym przespać;)

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AmiX napisał(a):
No to troche nas bedzie :)
Zebyście mnie poznały to wstawiłam moje fotki w naszej galerii..... bo tam pewnie bedzie dużo ludzi.
Ja wytawiam tylko Eti zastanawiam sie czy jechac do czaplinka 18.05 do jutra trzeba wysłać zgłoszenie...musze sie z tym przespać;)

No widziałam, widziałam :cool3: Ale nie martw sie, poznamy Cie po ETI :loveu:
Ja do Czaplinka się nie wybieram. Kasia chyba też nie z tego co mi wiadomo .. ale ona jest nieprzewidywalna .. dziś w Gdyni, jutro we Wrocławiu :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
No widziałam, widziałam :cool3: Ale nie martw sie, poznamy Cie po ETI :loveu:
Ja do Czaplinka się nie wybieram. Kasia chyba też nie z tego co mi wiadomo .. ale ona jest nieprzewidywalna .. dziś w Gdyni, jutro we Wrocławiu :evil_lol:

Ja nie przewidywalna??
Oj ty małpo
dziś jestem w gdyni, jutro też, w piatek we wrocławiu, w sobote w Opolu, w niedziele w gdyni <hahaha>

Posted

iberia napisał(a):
Ja nie przewidywalna??
Oj ty małpo
dziś jestem w gdyni, jutro też, w piatek we wrocławiu, w sobote w Opolu, w niedziele w gdyni <hahaha>

No widzisz :evil_lol: Jesnak miałam racje :diabloti:
Dawaj foty lepiej :mad:

Posted

Aurunia napisał(a):
Kasiu jak tam poszło wam w Opolu nic się nie chwalisz?:razz:

Nic nie pisałam bo dopiero dochodze do siebie maraton jak cholera wykończona jestem :(
W Opolu było super, sedzia dokłądny jak cholera kilka psów wyprosił z ringu nie do oceny, my dostałysmy bardzo dobrą bo słaba klatka i grzbiet :)
i za mało elegancji w ruchu ale było ok sporo ocen dostatecznych i dobrych tez dał dla nas to kolejne doświadczenie :). Ibi była grzeczna dzięki za rade :) poskutkowało. Zdjęc niestety nie mam bo aparat wziełam ale nie naładowałam akumulatora śrota jestem:-(

Posted

iberia napisał(a):

kilka psów wyprosił z ringu nie do oceny, my dostałysmy bardzo dobrą bo słaba klatka i grzbiet :)
i za mało elegancji w ruchu ale było ok sporo ocen dostatecznych

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja dziekuje za takie wystawy i zabawe! Pierwszy raz słysze że psy zostały wyproszone z ringu!! I to ma być miłe spędzenie czasu?? :razz:
Przesada!!

Posted

No to cieszę się, że poskutkowało. Trzymam kciuki za Bydgoszcz u was dużo suczek w stawce a w Dobrym Mieście tylko 8 za to u mnie 14. Idziecie z moją hodowczynią w klasie. Kasiu a gdzie się wybierasz później.

Posted

Hej :)
My właśnie niedawno dojechaliśmy :)
Badzo fajnie było was poznać mam dużo fotek wiec jakies niedługo wstawie :) niestety żadnych swoich fajnych nie mam poproslu okropnie wyszłam po tej nie przespanej nocy i podróży.... więc wycinajcie mnie z tych fotek ;)
Ibi wygladała naprawde ślicznie:loveu: i pieknie sie prezentowała BRAWA:loveu:

Posted

Aurunia napisał(a):
Jak tam poszło na wystawie Kasiu? Bo nic się nie chwalicie.

Kaśka oczywiście poleciała już na południe Polski :evil_lol: Gdzieś pod Kraków o ile dobrze pamiętam. Dotrze tam nad ranem więc szybko się pewnie nie pojawi. Ibka dostała oc.doskonałą i nawet bardzo ładnie stała na ringu wariatka mała :evil_lol::loveu:

Posted

Ojj widzę nasza Kasieńka zaniemogła na tych Chrzcinach :evil_lol:

No to ja sama rozkręcę imprezkę :loveu: Otóz moje drogie Panie ..

:new-bday: KAŚKA MA DZIŚ URODZINKI :new-bday:

Sto lat kochana .. oby Ibka zaczęla Cię słuchać, przestała broić i się trochę opanowała :evil_lol: No i Championką została :loveu: Oby Krzys przestał wytykać Ci ile kasy wydajesz na wystawy i szybko ten dom Ci postawił :multi: No i obyś wreszcie się pracą zajeła !! :mad: No to tyle ode mnie :loveu:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!

Posted

No witam dziewczyny. Wielkie dzięki za zyczenia na osiemnastke :) Wreszcie wróciłam do domu... zarz wstawie trochce zdjęc z wystwy i z wyprawy do Olkusza

Posted

iberia napisał(a):
No witam dziewczyny. Wielkie dzięki za zyczenia na osiemnastke :) Wreszcie wróciłam do domu... zarz wstawie trochce zdjęc z wystwy i z wyprawy do Olkusza

:roflt::roflt: Az mnie zatkało :roflt:

Posted

iberia napisał(a):
Madzka a ty kiedy do nas dołączysz??

Kiedyś na pewno!:loveu:

Gratulacje dla Ibi i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!:new-bday: