iberia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 internet strasznie wolno mi chodzi Quote
iberia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):Przyszłam napisać, że Twoja suczka jest urocza:loveu: Wierze, że zajmiecie wysoką lokatę na wystawie. Życzę Wam tego! Jak się patrzy na takie szczeniaki to chciałoby się mieć jeszcze jednego... ten czas tak szybko minął Madzia dziękujemy za miłe słowa :) ja juz marze o jeszcze jednym takim szczeniaczku :) Quote
Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ibi jest cudowna :loveu: Mojej mamie na pewno sie spodoba ;P Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ojej .. jakie śliczności :loveu::loveu:, Ostatnia fotka mnie powaliła! Ale damulka :loveu::loveu: Kita jej nawet urosła :multi: Quote
Magda Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Teraz to zdjęcia będą częściej:eviltong: Muszą! Quote
kamilkson Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 witamy wszystkich:) Czesio i ja pozdrawiamy cieplusio siostrzyczkę- IBI :) piękne zdjęcia...piękna IBI:) Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Maleńka jest urocza:) Iberia, a jak ten kalendarzyk z Ibi wyszedł? Quote
iberia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Maleńka jest urocza:) Iberia, a jak ten kalendarzyk z Ibi wyszedł? wyszedł bosko tylko nie mam jak wrzucić go tu. Zbytnio nie mam czasu bo mam dużo projektów kalendarzy do zrobienia :) Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jak tylko znajdziesz czas, to pokaż go :) Quote
Recommended Posts