tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ibi jak zwykle piekna :) Kiedy zaczynacie karierę wystawową ?? :cool3: Quote
iberia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 tigrunia napisał(a):Ibi jak zwykle piekna :) Kiedy zaczynacie karierę wystawową ?? :cool3: Byłysmy w Poznaniu na klubówce jako widzowie. Ibi bardzo się podobało nie bała się niczego. Kupiłam jej ringówke iodrazu na niej ładnie chodziła. A pierwszą wystawę planujemy na luty w Bygdoszczy Quote
tigrunia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ale fajnie :multi: Ja też chciałam Jessi w Bydgoszczy wystawić (bo tu mieszkamy) ale jeszcze nie jestem pewna, czy zdążymy :shake: Ona nie chce pokazać ząbków nikomu obcemu i nie chce stać w poz. wystawowej :placz::placz: Masakra! Teraz jeszcze z tym kłem problem :shake: Można sie załamać :placz: Quote
iberia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 A co z jej kłem?? Ibi też nie za bardzo chce stać ale idę z nią na zajęcia żeby ją uczyć Quote
tigrunia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Zapraszam do Galerii Jessi - link w podpisie - tam, wszystko napisałam :) Tez chciałabym isc gdzies z Jessi na szkolenie ale w Bydg nic takiego nie ma :placz: Najbliżej 40 km :placz: Quote
tigrunia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ojej.. uwielbiam ją :loveu: Jest przecudna!! Quote
AmiX Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Śliczna dama, robi minki do zdjęcia jak modelka:loveu: jest słodziutka:loveu: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Rośnie jak na drożdżach :multi: .. kiedy pierwsza wystawa?? Quote
iberia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 tigrunia napisał(a):Rośnie jak na drożdżach :multi: .. kiedy pierwsza wystawa?? na pewno w lutym w Bygdoszczy będziemy :) Mam nadzieje ze wy tez :) Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Też mam taką nadzieję :cool1: Na pewno jeśli nie będę jej wystawiać to będę jako wasz kibic ;) Quote
AmiX Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Pierwsza fotka jest super!! Ibi urocza:loveu: Quote
Libres Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ale ona jest słodka tylko się zakochać, a jak się zmienia. Gratuluje takiej niuni.:loveu: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Przyszłam napisać, że Twoja suczka jest urocza:loveu: Wierze, że zajmiecie wysoką lokatę na wystawie. Życzę Wam tego! Jak się patrzy na takie szczeniaki to chciałoby się mieć jeszcze jednego... ten czas tak szybko minął Quote
Recommended Posts