AgaCzips Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Wiesz- niepopieram kupowania psów na giełdzie, ale najważniejsze jest to, że go kochasz.Chciałaś dobermana i nawet jak niejest to rasówka to Ty go kochasz nawet gdyby był kundelkiem dobermana. Kochasz go -to się liczy i nikt za to tępić Cię nie będzie. Quote
yvonne_s Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Ja teraz na to wszystko patrze inaczej niz te pięć miesięcy temu. I teraz juz tez bym nie kupiła na gieldzie. Mamy szczęście, że trafiła nam się łagodna suczka, z przyjaznym nastawieniem do całego świata. Jest nam razem bardzo dobrze. Quote
zaba14 Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 No chyba każdy z nasz nie popiera kupowania psów na giełdzie ... ale kiedyś ja sama takie coś planowała, a teraz wole nie.. ;) ale to normalne ze go kochasz... :lol: tak jak ja powiedziałam.... wiek psa u mnie nie ma większego znaczenia, w każdym bądz razie szczeniakiem być nie może... bo rodzice by się napewno nie zgodzili. A na dorosłego dobka mysle ze nie było by problemów... mama już jest nastawiona na duże psisko.. :lol: ale to jeszcze kilka lat potrwa bo mam swojego rudzielca... któego nie zamieniłabym nawet na rodowodowego dobka.. ;) Quote
Justa Posted April 16, 2004 Author Posted April 16, 2004 NIe wiem po co ci JUsta drugi pies,skoro masz tak wspaniałą GAle. Martaaa!!! Ten post został wykopnay z pod ziemi chyba!!! Popatrz na datę!!! Wystatwa na Torwarze to naprawdę odległe czasy!!! FAkt, swoimi czasy zastanwialam się nad pinczerem, później zafascynowały mnie dobermany, ale pnczera z wyżej wyminionych przyczyn nie chciałam, a doberman... ja wiem, że psy sa trudne w ywchowaniu i na pewno bym sobie z nim nie poradziła... Więc wtedy kiedy był ten post nie miałam jeszcze GALI i nawet jej wtedy na świecie nie było!!!!!!!! Just@ & GALA Quote
zaba14 Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Justa nie tak nerwowo, niektórzy nie są jeszcze obeznani z forum ;-) Quote
Justa Posted April 18, 2004 Author Posted April 18, 2004 Hehe... jeżeli w moim przypadku mozna mówić o spokoju to starałam się wszystko po koleji wytłumaczyć spokojnie... Ale nie będę Wam wmawiać, że jestem spokojym typem, bo jest zupełnie odwrotnie ;) Aczkolwiek nie chcialam nerwowo? Dostane rozgrzeszenie?! Just@ & GALA Quote
zaba14 Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Juta pewnie że rozgrzeszenie dostaniesz ;-) Pozdrawiam z Rudaskiem. Quote
Recommended Posts