Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz- niepopieram kupowania psów na giełdzie, ale najważniejsze jest to, że go kochasz.Chciałaś dobermana i nawet jak niejest to rasówka to Ty go kochasz nawet gdyby był kundelkiem dobermana. Kochasz go -to się liczy i nikt za to tępić Cię nie będzie.

Posted

Ja teraz na to wszystko patrze inaczej niz te pięć miesięcy temu. I teraz juz tez bym nie kupiła na gieldzie. Mamy szczęście, że trafiła nam się łagodna suczka, z przyjaznym nastawieniem do całego świata. Jest nam razem bardzo dobrze.

Posted

No chyba każdy z nasz nie popiera kupowania psów na giełdzie ... ale kiedyś ja sama takie coś planowała, a teraz wole nie.. ;) ale to normalne ze go kochasz... :lol: tak jak ja powiedziałam.... wiek psa u mnie nie ma większego znaczenia, w każdym bądz razie szczeniakiem być nie może... bo rodzice by się napewno nie zgodzili. A na dorosłego dobka mysle ze nie było by problemów... mama już jest nastawiona na duże psisko.. :lol: ale to jeszcze kilka lat potrwa bo mam swojego rudzielca... któego nie zamieniłabym nawet na rodowodowego dobka.. ;)

Posted
NIe wiem po co ci JUsta drugi pies,skoro masz tak wspaniałą GAle.

Martaaa!!! Ten post został wykopnay z pod ziemi chyba!!! Popatrz na datę!!! Wystatwa na Torwarze to naprawdę odległe czasy!!!

FAkt, swoimi czasy zastanwialam się nad pinczerem, później zafascynowały mnie dobermany, ale pnczera z wyżej wyminionych przyczyn nie chciałam, a doberman... ja wiem, że psy sa trudne w ywchowaniu i na pewno bym sobie z nim nie poradziła...

Więc wtedy kiedy był ten post nie miałam jeszcze GALI i nawet jej wtedy na świecie nie było!!!!!!!!

Just@ & GALA

Posted

Hehe... jeżeli w moim przypadku mozna mówić o spokoju to starałam się wszystko po koleji wytłumaczyć spokojnie... Ale nie będę Wam wmawiać, że jestem spokojym typem, bo jest zupełnie odwrotnie ;)

Aczkolwiek nie chcialam nerwowo? Dostane rozgrzeszenie?!

Just@ & GALA