Mudik Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Taaaaakie słodkie ,że zpadłam zemdlona, CUUUUUUDNEEEEE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i211.photobucket.com/albums/bb45/Ewa3/Obraz494.jpg Quote
Ewa3 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 hehe z Azuni jest taka mamuska;) zawsze wymyje Gina;) Ale Fama jest jeszcze lepsza bo wylize mu tyleczek, dzieki czemu maly sie załatwia:p kochane dziewczyny:loveu: a kiedy maluszek je, to wszystkie czekaja prz nim, bo na koniec tez dostaja troszke melczka:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Cudne te fotki Azy z kotkiem :loveu::loveu: Quote
Mudik Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ewa3 napisał(a):hehe z Azuni jest taka mamuska;) zawsze wymyje Gina;) Ale Fama jest jeszcze lepsza bo wylize mu tyleczek, dzieki czemu maly sie załatwia:p kochane dziewczyny:loveu: a kiedy maluszek je, to wszystkie czekaja prz nim, bo na koniec tez dostaja troszke melczka:evil_lol: Należy im się za pomoc:lol::lol: Quote
Iwona&Wiki Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ewa, pucharki wyglądaja imponująco - jeszcze raz gratulacje :) Niebieskookie rośnie pięknie :loveu: Tylko ta jego zielona mamusia, mam nadzieje, że nie wpłynie na jego przyszłość ;) Choc imie to chyba ma po mamusi :) Quote
Ewa3 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='agaciaaa']Cudne te fotki Azy z kotkiem :loveu::loveu: dzieki;) [quote name='Mudik']Należy im się za pomoc:lol::lol: :p [quote name='Iwona&Wiki']Ewa, pucharki wyglądaja imponująco - jeszcze raz gratulacje :) Niebieskookie rośnie pięknie :loveu: Tylko ta jego zielona mamusia, mam nadzieje, że nie wpłynie na jego przyszłość ;) Choc imie to chyba ma po mamusi :) OO i Iwona do nas zawitala:multi: dzieki;) ale moj to ten mniejszy:eviltong:ten najwiekszy to Beaty mojej kolezanki z klubu:razz: hehe ale mam nadzieje, ze tylko imie:lol: Quote
Anza&Hacker Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://i211.photobucket.com/albums/bb45/Ewa3/Obraz500.jpg - sweet! :loveu: Gratulacje kolejnej łapki w A1 :cool3: Quote
Ewa3 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Anza&Hacker']http://i211.photobucket.com/albums/bb45/Ewa3/Obraz500.jpg - sweet! :loveu: Gratulacje kolejnej łapki w A1 :cool3: :p Anza dzieki bardzo, ale zle zrozumiałas:lol:. Niestety nie mam tego wpisu, ponieważ na Litwie jest tak, że trzeba zaliczyc dwa przebiegi jumping i agility. Ja jumping zaliczylam, a agility niestety dostalam 5pkt karnych:oops: (wypadła mi ze slalomu). Takze wpisu nie mam:p:roll: Wybieram sie do Wrocławia po koniec sierpnia na te agilitowe rzeczy;) mam nadzieje ze zobaczymy sie:razz: Quote
Anza&Hacker Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Nie wiem jakie agilitowe rzeczy? :roll: Pewnie zawody będą przez mój klub organizowane, ale ja troszke oderwana od agilitowej rzeczywistości bo byłam na wyjeździe, a teraz pies kuleje :shake: Zapewne się zobaczymy - tylko weź moją ukochaną Azutke! :loveu: Quote
Ewa3 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 oj chodzilo mi o zawody i te treningi przed;):lol: niestety Azulki nie wezme:eviltong:, ale za to poznasz Tasje - siostre Azy:evil_lol: no to trzymam kciuki za Hackera, zeby nie kulał;) Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No, no - daj znać w jakim terminie będziesz we Wrocławiu - postaram się być :cool1: Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ooo... super! - wtedy akurat nigdzie raczej nie wyjeżdżam :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Cześć :) Przypomniałam sobie, że mam troche fotek z PPA ;) Bezunia :loveu: Quote
Recommended Posts