Ewa3 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 dzieki Iza za foteczki, juz sie nie moge doczekac kolejnego spotkanka krejzol:eviltong: Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jesze mam sporo foteczek, pozniej wstawie Quote
agaciaaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7370.jpg hahaha świetne :lol: Reszta fotek też fajna oczywiscie :) Quote
Iza. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Hej Ewa :cool3: Jak tam Tasja, w porządku juz wszystko ? Quote
Ewa3 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Czesc dziewczynki jak najbardziej ok;) jutro jade do Wilna, piatek i sobota zawody agility z Taska:p trzymajcie kciuki! Quote
Czarna_Owieczka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Będziemy trzymać :thumbs: i kopniaczek na szczęście :eviltong: Przywieź jakieś fotki :loveu: Quote
Iza. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ewa3 napisał(a):Czesc dziewczynki jak najbardziej ok;) jutro jade do Wilna, piatek i sobota zawody agility z Taska:p trzymajcie kciuki! Cieszę sie, że już wszystko w porządku : )) Udanego wypadu do Wilna życzę :cool3: kciuki za Was trzymać będę na pewno :p Quote
Izabela124. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Hej Ja już zaciskam kciuki:multi::loveu::multi: Quote
Ewa3 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Będziemy trzymać :thumbs: i kopniaczek na szczęście :eviltong: Przywieź jakieś fotki :loveu: mam fotaski:razz: Iza13 napisał(a):Cieszę sie, że już wszystko w porządku : )) Udanego wypadu do Wilna życzę :cool3: kciuki za Was trzymać będę na pewno :p Izabela124. napisał(a):Hej Ja już zaciskam kciuki:multi::loveu::multi: dzieki:loveu: Wrucilam. Bylo poprostu super:multi: Zawody zaczely sie w piatek pierwszy przebieg to egzamin A1. Tasja jak zwykle bardzo sie starala, nawet mi wszystkie strefy zaliczyla tak jak chcialam:multi: weszla w dosc trudne wejscie w slalom, tyle ze niestety slalom byl nie poprawiony chyba po poprzednim psie i wyszla mi z niego, kosztowalo to nas 5 pkt karnych reszta pieknie i czysciutko:eviltong: Kolejny przebieg to Jumping open, byl chyba 1 blad i odmowa, ale ogolnie jestem zadowolona;) Dzis zaczelo sie super:lol: Pierwszy przebieg to egzamin A1, co nas bardzo zdziwilo nie bylo tam wogle przeszkod strefowych:p przebieglysmy go na czysto i szczesliwa skacze z radosci ze mam drugi wpis, a tu nagle sie okazuje ze na Litwie jest inaczej niz w Polsce, trzeba miec dwa przebiegi czyste ten egzamin agility z piatku i dzisiejszy egzamin jumpig:cool1: ale lab jak zwykle sie spisal;) i ostatni przebieg agility open, ten przebieg potraktowalam treningowo, bardzo nie podobal mi sie tor no i zrobilam dis na wlasne zyczenie:eviltong: poprawilam ja na strefie;) Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No to super, że fajnie się bawiłyscie:multi::multi::multi: Masz jakieś fotki?:razz: Quote
martita Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ewa, super, extra doswiadczenie;)Tasja to dzielne suczydlo:pTylko , ze tez nas nie wzielyscie ze soba:mad::roll: Quote
agaciaaa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No właśnie, jakieś fotki by sie przydały :razz: Quote
Mudik Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To super,że było fajnie (a ja nawet nie wiedziałam, bo nie zaglądałam ostatnio:-(:oops: i nie trzymałam kciuków:roll::oops:). Ale to dobrze,że tak fajnie poszło, my też mykamy zagramanicę do Chech na 3 dni(14 tego) Czekamy na fotki:lol::lol::multi::loveu: Quote
Ewa3 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Izabela124.']No to super, że fajnie się bawiłyscie:multi::multi::multi: Masz jakieś fotki?:razz: mam:p ale robilam je nie swoim aparatem wiec musze poczekac az je dostane;) [quote name='martita']Ewa, super, extra doswiadczenie;)Tasja to dzielne suczydlo:pTylko , ze tez nas nie wzielyscie ze soba:mad::roll: No doswiadczenie bylo naprawde super, pierwsze zawody na wykladzinie:lol: Hehe a chcesz juz do A1 isc:razz:? [quote name='agaciaaa']No właśnie, jakieś fotki by sie przydały :razz: juz daje;) [quote name='Mudik']To super,że było fajnie (a ja nawet nie wiedziałam, bo nie zaglądałam ostatnio:-(:oops: i nie trzymałam kciuków:roll::oops:). Ale to dobrze,że tak fajnie poszło, my też mykamy zagramanicę do Chech na 3 dni(14 tego) Czekamy na fotki:lol::lol::multi::loveu: Oj to teraz musisz pilnowac mojego FB:lol: Bede trzymac kciuki;) Fotki jeszcze z ppa;) nasz klub;p Quote
Recommended Posts