Ewa3 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 za to Famcia pieknie sie wystawiła sama:cool3: cała psia ekpia spacerowa;) rozbrykana Tasja Głodna Fama:eviltong: i Azunia;) Quote
Ewa3 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 całkiem nie dawno odkryłysmy nowy teren spacerowy:) widac takie 3 zbiorniki wodne, ale troszke dalej jest rzeka:p oczywiscie pierwsza do wody pobiegła Aza ku mojemy zdziwieniu i spowrotem wspina sie na wielka gooore:lol: pozycja prawie ze wystawowa:eviltong: wszytkie zdjecia były autorstwa Beaty od Bezy a ponizej sa moje, oczywiscie gorsze jakosciowo:P Quote
Mudik Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Fajny spacerek a te góry jak krajobraz z księzyca!:-o Quote
Anza&Hacker Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Suuuper fotki! :loveu: ...i musze przynać, że Twoja erdelka ma świetny kolorek :cool3: Nie moge się już doczekać, aż poznam Was na żywo :cool1: Quote
Ewa3 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Jupi dziekujemy:loveu: Mudik to mnie rozsmieszyłas:lol:hehe w sumie to jak sie tak przyjzec to cos jest z tego ksiezyca:eviltong: Anza dziekujemy :loveu: hehe juz całekim nie dlugo nas poznasz;) i tez sie nie moge doczekac:multi: tyle dogomaniakow poznam i nie tylko:cool3: a tu dla przypomnienia filmik o Kawuni;) http://pl.youtube.com/watch?v=H7go9X8wZJI na koncie mojego brata:P Quote
Czarna_Owieczka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [SIZE=1]Zajączek z życzeniami ! [SIZE=1]Kliknij Quote
Ewa3 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 w ten weeknd byłysmy w Płocku na zawodach agility, było jak zwykla super:multi: Zabrałam tez Azulke zeby sie zapoznała z atmosfera zawodow i jestem z niej dumna, była bardzo grzeczna:loveu: Taska zadebiutowaław A1 i zaliczyłysmy nasze pierwsze dętki:lol: choc były tez zaliczone przebiegi w Sobote same DISy W niedzile egzamin poszedł bardzo ładnie, gdyby nie ta odmowa;) Agility open DIS a Juping zaliczony;) tez chyba z jedna odmowa;) dokładnie dowiem sie jak zobacze wyniki;) Ale te wszystkie DISy Taska niestety złapała albo dlatego ze poprawiałam ja na strefach, albo ze nie znała murku:-( ktory zobaczyła piwerwszy raz na oczy, no ale w niedizle juz go przeskoczyła tyle ze za drugim razem:p Ale i tak jestem zadowolona:lol: A Azunia złodziejka i ukradła kanapke Tośce:eviltong: Zdjecia mam nadzije ze beda;) A filmik wrzuce , ale niestety nie teraz:cool1: Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Gratki - to teraz czekamy na jakieś wizualizacje Waszych występow :cool3: Quote
Ewa3 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Zdjecia autorstwa Marysi od Uny:loveu: tu juz patrzy podejrzanym okiem gdzie tu dalej pobiec:cool1: a tu juz zadowolona bo zrobiła co chciała:evil_lol: a te autorstwa FikuMiku na saaamym szczycie:p hehe piekne slalomowanie , nie zawiodła mnie:loveu: Quote
Ewa3 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 zobaczcie jak jej sie bródka wyszczupliła:evil_lol: teraz czekamy na wendki zdjecia:p filmiki prawdopobnie w weekend;) Quote
Anza&Hacker Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wszystkie zdjęcia są bombastyczne! :loveu::loveu::loveu: ...a ja jestem chora już drugi tydzien i znowu nie będe na placu, pewnie najbliższy trening będzie PO obozie... :placz: Quote
Ewa3 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Anza szybko wracaj do zdrowia!!! Mudik nie:-( Quote
Mudik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 To mam nadzieję do zobaczenia,a u Nas niedługo nowe fotki,tylko zrzucę na komp i przerobie fotosikiem;-) Quote
Tośka_m Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witam dziewczyny! :multi: Będę was tu podglądać, miejcie się na baczności! :cool3: Quote
Ewa3 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Czesc Czesc:multi: Ostatnio zaniedbuje galerie ale juz sie poprawiam:p zaczynamy do biegu, gotowi:razz: oo i przegapiony start:evil_lol: ale biegniemy dalej przez tunel i juz meta :-obuu Quote
Ewa3 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ale zaraz, zaraz czy na placu byla tylko Aza?? nieeee Ale kto to?:cool1: moze teraz widac:razz: jest:multi: przeciez to takie cos małe białe w kropki ryże Chyba Fama sie nazywa:eviltong: i umie nie tylko tunele;) to nasze nowiutkie koło:p Quote
Ewa3 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 jak juz zaczelismy o kole Aza Aza:roll: A... nie:oops: przeciez to jest słodka panieneczka:loveu: kochane dziecko:loveu: u ciotki na rekach:eviltong: i Ja z Vivi uczymy sie biegac :evil_lol: Quote
Mudik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Ewa3']No to Pa:diabloti: I zdechł pies:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Bardzo ładnie wygląda to Wasze koło :p Poprosimy więcej fotek z agility! :cool3: Quote
Recommended Posts