Ewa3 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 boszsz ja tu zdjecia wklejam a jutro kartkowa z chemi i klasowka z hiry:-( eh no nic wkljam dalej:evil_lol: mamy tez strumyk:eviltong: Quote
Rybka_39 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Urocze fotki! Przesyłam pozdrowienia i głaski!:loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 jej ile zdjec:loveu: :loveu: :loveu: sliczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ewa3 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 czekajac na Azunie ( bo gdzies se poszla i zapomniala o mnie:evil_lol:) porobilam takie zdjecia;) gdzie Tasji uszy:crazyeye::lol: no i ostatnie Dorcia i Taska dobra koniec ide sie uczyc:angryy:, jak nie zdam to sie zalamie:shake: aa zapomnialabym:P od X czasu cwicze z dziewczynkami gwizdek od niedawana wynosze go na podwrko.Narazie tylko gwizdze w takich sytuacjach kiedy wiem ze na 100% przyjda;) ale powiem ze efekty sa imponujace:multi: Azunia wygladala swietnie jak biegla daaaleko przed siebie a tu nagle gwizd , szybkie zatrzymanko, pomyslala.... i spowrotem do panci po kielbaske:evil_lol: dobra teraz juz napawde ide:-( znajac mnie za pol godziny wroce:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 http://i211.photobucket.com/albums/bb45/Ewa3/spacer211007012.jpg - ale labcio mine ma :evil_lol: Zdjęcia są suuuper! :loveu: W której klasie jesteś szczęściaro? :diabloti: Quote
Guciek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 a tak wygląda Tasja z Chilli :eviltong: i jeszcze kilka z Pęcic ;) Quote
Anza&Hacker Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ładnie tak tym retriever'om razem! :loveu: Więcej agilitowych fot prosimy! :diabloti: Quote
Guciek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No, jaka rodzinka ;) Niestety ja więcej Tasji raczej nie posiadam :( Quote
Ewa3 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Gucia:modla: Jestes wielka:loveu: Ja w 3 gim. jestem:lol: Zdjecia agilitowe? mowisz masz:eviltong: te dwa zdjecia naszej dogomaniaczki wendki;) narazie tyle musi wystarczyc:p a nie mowilam ze niedlugo wroce:lol: eh nalogowcem sie staje:cool1: Quote
Guciek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ewa, przecież wiesz, że ja kurdupel... :eviltong: Musimy się umówić kiedyś na zawodach na retrieverowe spotkanie :eviltong: Quote
Ewa3 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 koniecznie!:p mam nadzije z Taska bedzie grzeczna bo od jakiegos czsu stala sie dosc nie pzyjemna do innych psow:-( Quote
Anza&Hacker Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 http://i211.photobucket.com/albums/bb45/Ewa3/Img_8289.jpg - a ja się zastanawiałam kogo to ja nie kojarze jak oglądąłam te zdjęcia w innym wątku! :evil_lol: To teraz Ciebie już kojarze bardzo dobrze z tamtych fot :p Zazdroszcze Ci - w 3 gimnazjum i mieć aż 3 wspaniałe psy! :loveu: Quote
Janka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ooooooo! Nareszcie są! http://i211.photobucket.com/albums/bb45/Ewa3/spacer211007178.jpg :evil_lol: Pytanie za sto punktów: Kto jest za głową Tasji :) ? :evil_lol: Cieszę się, że powychodziły takie fajne jesienne zdjęcia! Ja, w miarę wolnego czasu, będę próbowała coś trochę niektóre poobrabiać. Zobaczymy co z tego wyjdzie. I wogle teraz oglądając zdjęcia na komputerze widać tyle moich głupich błędów przy ich robieniu. Ewa, a tak wogle to da się u Ciebie wyłączyć lampę w aparacie? Na koniec zdjęcie zdezorientowanej Tasi [SIZE="1"][troszkę je rozjaśniłam], którą Pańcia położyła na "waruj" i zaczęła obsypywać liśćmi :) Pozdrawiam jesiennie, Janka Quote
Ewa3 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 :evil_lol:[quote name='Anza&Hacker']http://i211.photobucket.com/albums/bb45/Ewa3/Img_8289.jpg - a ja się zastanawiałam kogo to ja nie kojarze jak oglądąłam te zdjęcia w innym wątku! :evil_lol: To teraz Ciebie już kojarze bardzo dobrze z tamtych fot :p Zazdroszcze Ci - w 3 gimnazjum i mieć aż 3 wspaniałe psy! :loveu: No to sie cisze ze mnie kojazysz:eviltong: Anza od kiedy sie urodzilam nigdy w domu nie bylo mniej niz 2 psy;) no ale to byl krotki okres kiedy byly tylko dwa;) a przez pare miesiecy bylo ich nawet 4:evil_lol: No a poza tym jest mi bardzo trudno wychowac trzy psy w tym dwa w podobynym wieku , ale jak to u nas bywa zaden pies nie byl planowany najdluzej to sie nad Tasji kupnem zastanawialismy to bylo az 3 dni:evil_lol: No jeszcze oprocz tych mojich psow;) mieszkaja z nami 2 koty:eviltong: Kajusia i Gryzia Ale gryzia to "spsialy" kot:evil_lol: zadko kiedy uzywa pazukow:lol: jej glownym narzedziem sa zabki:diabloti: Gryzia nie dawno zostala wysterelizowana wszystko ladnie sprawnie i bezkomplikacji sie obylo Naszym ogomnym bledem bylo to ze nie zalozylismy jej kubraczka i tydzien po zabiegu rozgryzla szwy i o 22:15 ( czyli jak juz koszty sa podwojone w lecznicach) wszystkie wnetrznosci jej poprostu wylecialy:-(:-( Naszczescie jest juz wszystko dobrze, nie poplenilam drugi raz tego bledu i chodzila juz w kubraczku pare dni temu miala zdjecie szwow i znow skacze po scianach i gryzie wszystko:p Quote
Ewa3 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Janka']Ooooooo! Nareszcie są! http://i211.photobucket.com/albums/bb45/Ewa3/spacer211007178.jpg :evil_lol: Pytanie za sto punktów: Kto jest za głową Tasji :) ? :evil_lol: a ja wiem:eviltong: Cieszę się, że powychodziły takie fajne jesienne zdjęcia! Ja, w miarę wolnego czasu, będę próbowała coś trochę niektóre poobrabiać. Zobaczymy co z tego wyjdzie. I wogle teraz oglądając zdjęcia na komputerze widać tyle moich głupich błędów przy ich robieniu. Ewa, a tak wogle to da się u Ciebie wyłączyć lampę w aparacie? tak da sie;) a ona nie byla wlaczona wtedy?? Na koniec zdjęcie zdezorientowanej Tasi [troszkę je rozjaśniłam], którą Pańcia położyła na "waruj" i zaczęła obsypywać liśćmi :) Pozdrawiam jesiennie, Janka nie wyswietla mi sie te zdjecie:roll: Quote
Ewa3 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 jak jakies ladne zdjecia zrobie:eviltong: Quote
APSA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witam :) To Tasję miałam okazję poznać? Za dużo zdjęć w postach, za wielkie zdjęcie w poście #3 :diabloti:, Quote
Ewa3 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='APSA']Witam :) To Tasję miałam okazję poznać? Za dużo zdjęć w postach, za wielkie zdjęcie w poście #3 :diabloti:, Przepraszam:oops:, ja sie zmienie:lol::lol: Tak :p to Tasie mialas okazje poznac:eviltong: akodinka dzieki za fotki i za mily spacerek:lol: No prosze czasem to i mam prawie czarnego labka:eviltong: A dzis byla smieszna sytuacja na spacerku Azunia stala zamyslona obok klauzy, i nagle Taska calym pedem wbiegla na nia, przewalila ja na bok i Azunia wpadla do kaluzy:evil_lol: hehe byla calusienka w blocie:evil_lol: ale sie usmialam Quote
Anza&Hacker Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Widze Twoja labka lubi to co trendy - włosy w jesiennym kolorku błota :megagrin: Quote
Recommended Posts