Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dobra ktos zauwazyl to wstawiam wiecej;)

szalenstwa:cool1:

te uszy:biggrina:

posimyyy...:modla:(o smaczka)

mam talerzyk, mam talerzyk:eviltong:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
To TE psy były na spacerze z Tango, prawda? :razz:

Tak, to nasz nowy kumpel spacerowy;)

Dzieki za mile komentarze :)

Posted

Hej Ewa!
Obiecałam, że będę pisać to będę pisać, bo że zaglądać to nie ma dwóch zdań - na pewno!
Tylko co by tu napisać, czego Ty nie wiesz o Swoich Suczkach :) ? Bardzo lubię Twoje psy i moje psy również je bardzo lubią :) Są świetną Trójcą - każda inna - pod względem wyglądu, ale i charakteru. Fajnie że założyłaś Im galerię i mam nadzieję, ze będziemy się często spotykać na spacerach.

Aha, i w razie czego to ja się zgłaszam do robienia zdjęć :) - bo mi się spodobało, a i widzę że z tych kilkuset pstryknięć wybrałaś coś co CI się spodobało :) [z czego się bardzo cieszę].

Pozdrawiam,
Janka

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Śliczne psiska:loveu:
Napisz o nich coś więcej:cool3:
Długo uprawiacie agility?:cool3:

Hmm..
Tasja pracusiem, zrobi wszystko za jedzenie:eviltong:
Nie lubi sie przytulac :shake: ale od ok. pol roku zaczela sie przelamywac i nawet to lozka juz sie wpycha:eviltong: hehe
No oczywiscie zabawa z Aza i chlupanie sie w blotku sprawia jej ogromna radosc

Aza jest zdecydowanie inna od Tasji :lol: Najwieksza jej frajde sprawia jej bieganie po lesie a jeszcze jak zobaczy jakies zwierzatko to jest super:roll:
Jest milusinska suczka.

Fama jest najstarsza suczka, jest bardzo kochana;)

Posted

super fotki:loveu: :loveu:

My tez w wakacje zaczelismy trenowac agility, niestety musialam przerwac na te rok (klasa maturalna) bo nie wyrabialabym sie zeby dojezdzac 3 razy w tygodniu do klubu:-(

Posted

Czekamy niecierpliwie na reszte z tych cuuudachnych fot! :loveu:

[quote name='Marta_Ares'] My tez w wakacje zaczelismy trenowac agility, niestety musialam przerwac na te rok (klasa maturalna) bo nie wyrabialabym sie zeby dojezdzac 3 razy w tygodniu do klubu:-(

To nie możecie np. raz w tyogdniu jeździć, albo zrobić sobie własne hopki i ćwiczyć? Jest wiele sposobów, żeby piesek miał dalej swój kochany sport :p
Ja mam też teraz klase maturalną i tylko co któryś tydzień jestem na torze, ale za to mamy własne przenośne, składane hopeczki i możemy je brać nawet codziennie ze sobą w plecaku na spacery :cool3:

Posted

Ewa!
Zaglądam tu już któryś raz dzisiejszego dnia w nadziei na jesienne fotki, a tu nic nie ma! :placz:
Gdzie Ty się podziewasz? Co Ty robisz? Czy naprawdę masz jakieś ciekawsze i ważniejsze zajęcie niż przeglądanie i wstawianie niektórych z kilkuset zdjęć? :evil_lol:
Nie pozostaje mi nic innego, jak czekać dalej.... ;)

Pozdrawiam,
Janka

Posted

Janka napisał(a):
Ewa!

Gdzie Ty się podziewasz? Co Ty robisz? Czy naprawdę masz jakieś ciekawsze i ważniejsze zajęcie niż przeglądanie i wstawianie niektórych z kilkuset zdjęć? :evil_lol:

Wczoraj caly dzien nie bylo internetu:-(
zdjecia niedluga beda;)

Marysia_i_gończy napisał(a):
Obejrzałam filmiki :multi:
Aza całkiem dynamiczna jak na erdela :cool3: Tasja też fajnie biega, i ten ogon na starcie merdający :loveu::loveu::loveu: no a strefy do poprawki :evil_lol:

Azunia tempo ma jaka dla mnie zadawalajace:eviltong:
jedyne co mnie martwi to ze jest malo socjalizowana i na innych terenach duzo wolniej biega
ale ostatanio jak bylam goscinnie w innym klubie Bialym, to badzo ladnie i enegicznie biegla, tyle ze bardzo szybko sie nudzi wiec tylko pierwszy przbieg miala taki fajny:lol:
moz wiecie jak nad tym pracowac??

a co do Taski to kiedys chcialam jej uksztaltowac nie ruchomy ogon:evil_lol:
ale to za trudne bylo:eviltong:
eh te strefy:-( a Una jaka metoda byla uczona?

Anza&Hacker napisał(a):
Czekamy niecierpliwie na reszte z tych cuuudachnych fot! :loveu:

beda:p

Marta_Ares napisał(a):
super fotki:loveu: :loveu:

My tez w wakacje zaczelismy trenowac agility, niestety musialam przerwac na te rok (klasa maturalna) bo nie wyrabialabym sie zeby dojezdzac 3 razy w tygodniu do klubu:-(

Marta ja tez nie mam czasu jezdzic 3 razy w tygodniu na plac:shake:
ale na to sa sposoby;)
Ja tak samo jak Anza mam w domu pare przeszkod, a podobno na jedenej przeszkodzie mozna bardzo duzo nauczc psa;)
duzo tez pracuje nad cwiczeniami na motywacje i kontakt;)
jakies kuleczka i taki tam pierdulki:evil_lol:
a na plac jezdze w weekendy a wtedy chocby o 8 na godzinke mozna pojechac pocwiczyc:cool1: