Alusia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Budowa drogi była ogromnym problemem wszyscy byście taplali sie w płocie naprawdę,psy były by tak brudne że nie nadawały by się do oceny... Z organizacją też były problemy...:oops:i to nawet nie małe Na czerwiec proponowali nam pokazy różnych psich sportów itp... stoiska z jedzeniem Quote
LALUNA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Na czerwiec proponowali nam pokazy różnych psich sportów itp... stoiska z jedzeniem A kto Wam proponował? Quote
A$ka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 LALUNIA w jakim klubie jesteś instruktorem agility ??? (Ja tak tylko z ciekawości) :lol: Quote
Alusia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 a taka znajoma co stoi na podobnych imprezach, zaawodach konnych, ona ma jakieś lody czy coś...:razz: Quote
diabelkowa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no widze ze zaczyna tu cos ruszac ciesze sie :) Quote
A$ka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ej no kurde to będzie ta wystawa czy nie ??? TO Z GG Wystawa kundli 1 (Wrocław) (28-12-2007 22:15) nie wogóle jej nei będzie chyba, zresztą ja nic nie wiem jestem tylko współorganizatorem i już się w tej sprawie nie udzielam niee. Quote
LALUNA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Alusia napisał(a):a taka znajoma co stoi na podobnych imprezach, zaawodach konnych, ona ma jakieś lody czy coś...:razz: I ona wam obiecała pokazy psich sportów? A oprócz stoiska z lodami, ma jakies inne rekomendacje ze mogła Wam obiecac pokazy? Quote
LALUNA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='A$ka']LALUNIA w jakim klubie jesteś instruktorem agility ??? (Ja tak tylko z ciekawości) :lol: Laluna jak juz co, ale chyba byłoby Ci daleko do Wrocławia przyjeżdzac na trening. :lol: Quote
Alusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Nie mamy taśm a jeżeli ich nie zdobędziemy to jej nie bedzie....A tak apropo czy wogóle ktoś z dogo mieszka na klecinie?????? Quote
A$ka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='LALUNA']Laluna jak juz co, ale chyba byłoby Ci daleko do Wrocławia przyjeżdzac na trening. :lol:[/quote] Sorry :oops: Heh ja już mam klub do którego chodze ;) Quote
A$ka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Alusia']Nie mamy taśm a jeżeli ich nie zdobędziemy to jej nie bedzie....A tak apropo czy wogóle ktoś z dogo mieszka na klecinie??????[/quote] To kto się w końcu tą wystawą angarzuje jak Lounelines napisała ,że nie wogóle jej nei będzie chyba, zresztą ja nic nie wiem jestem tylko współorganizatorem i już się w tej sprawie nie udzielam niee. :roll: Quote
LALUNA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='A$ka']Sorry :oops: Heh ja już mam klub do którego chodze ;)[/quote] No to jedynie mozemy sie spotkac na zawodach. Szukaj Klubu Agility De Luks ;) Quote
agacia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 "Organizatorki" wycofaly sie zupelnie z tego pomyslu,wiec jak chcesz mozesz sie tym zajac ;) Quote
Magdalenkl Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a czy wiadomo czy beda robione takie wystawy na calym swiecie Quote
Love-Wab Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Diabelkowa może my zorganizujemy?? ja z zabrza jestem :D Quote
A$ka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Love-Wab napisał(a):Diabelkowa może my zorganizujemy?? ja z zabrza jestem :D Ale jesteście pełnoletnie ? Quote
diabelkowa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 jak poczekasz do czerwca to bede pelnoletnia... ja nie organizuje bo chce psa wystawiac;p Quote
Recommended Posts