Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak miło ze wreszcie ktos do suni zajrzał ;)
Jak te swoje uszyska postawi to wyglada cudnie :loveu:
Szukamy domku dla suni-kochajacego i odpowiedzialnego
Sunia jeszcze musi poznac swiat duzo rzeczy ja przeraza-wymaga baaardzo duzo cierpliwosci.

Posted

Hm zaglądam zaglądam co u dziewczynki słychać..

Co do nieodpowiednich rąk..dziś mi szczęka opadła jak dostałam zapytanie czy szczenie można wysłać pocztą .. Chyba jeszcze nie wyszłam z szoku..

Posted

Ona jest rozbrajająca ;) Musi trafić w odpowiednie ręce... Trzeba uświadomić panu, że musi włożyć w psiaka wiele cierpliwości i pracy... Jak się nie przerazi - może to TEN domek?

Folen - brak słów .. :shake:

Posted

oj cierpliwość i miłość to jedyna recepta dla tej suńki bo przypuszczam ze podobna jest do siostrzyczki którą mam w domku:loveu:

na spacerkach jest ciężko bo psinka nie wie zabardzo jak się zachowac,jest przerażona,dziś narobiła mi takiego wrzasku jak piesek ją chciał obwąchać ze bidulka kłapała szczęką na oślep:-( musiałam wziąć na ręce i cały czas głaskać by się uspokoiła....ale w domku za to jest przeeekochana:loveu:

Posted

[quote name='RYBKA83']
na spacerkach jest ciężko bo psinka nie wie zabardzo jak się zachowac,jest przerażona,dziś narobiła mi takiego wrzasku jak piesek ją chciał obwąchać ze bidulka kłapała szczęką na oślep:-( musiałam wziąć na ręce i cały czas głaskać by się uspokoiła....ale w domku za to jest przeeekochana:loveu:

dokladnie takie same sa.Jedyny problem to wychodzenie na dworek :shake: a w domu wszystko ok nie ten sam pies

Folen -szkoda ze sie sam nie wysle i nie zobaczy jak to jest

Posted

Folen napisał(a):
Tak ,zaproponuje tej osobie sprawdzenie jak to jest wysłać się pocztą.. :mad:

Cześć malutka, jak się dziś miewa?

mozna powiedziec ze coraz lepiej,coraz bardziej pewna siebie i coraz bardziej ufna

Anashar dziekuje bardzo

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Witajcie, właśnie po raz pierwszy trafiłam na ten wątek... mam pewien pomysł
, może zadzwonić do tej kobiety, ona szuka ONka... wklejam wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88546

A sunieczka piękna i te uszka, po prostu boskie :loveu:. Propozycja na imię: Heidi /Haidi/. Tak z niemiecka, ale w końcu to prawie owczarek niemiecki. :cool3:

ja juz z nia rozmawialam ;) ona mieszka gdzies kolo Poznania to by ktos musial spradzic domek no i transport trzebaby zalatwic

Posted

MARTYNKA146 napisał(a):
ja juz z nia rozmawialam ;) ona mieszka gdzies kolo Poznania to by ktos musial spradzic domek no i transport trzebaby zalatwic

Aha :) ale sensownie to wygląda (tak telefonicznie), czy nie bardzo? Jeśli sensownie, to może warto poszukać kogoś z Poznania, aby sprawdził domek i szukać transportu dla małej. Teraz wiele osób będzie podróżowało na 1 listopada, z transportem powinno się udać.

Posted

ja z nia rozmawialam na gg jak jeszcze sunie byly w Cieszynie ale rozmowa byla krotka bo odrazu dziewczyna opiekujaca sie psami powiedziala ze nie da rady zawiesc je tak daleko -skontaktuje sie z nia jeszcze raz

Posted

zmierzchnica napisał(a):
A może Yoko (czyt. joko)? ;) W górę psiunia. Chociaż pewnie nowy właściciel nada małej własne imię :) oby jak najprędzej! :)

no napewno tak ale takie cmokanie i gwizdanie to bez sensu :shake: