Folen Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jak jej uroczo uszka stają ;) Moja propozycja imienia - Solka ;] Quote
MartynaP Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 jak miło ze wreszcie ktos do suni zajrzał ;) Jak te swoje uszyska postawi to wyglada cudnie :loveu: Szukamy domku dla suni-kochajacego i odpowiedzialnego Sunia jeszcze musi poznac swiat duzo rzeczy ja przeraza-wymaga baaardzo duzo cierpliwosci. Quote
Folen Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Hm zaglądam zaglądam co u dziewczynki słychać.. Co do nieodpowiednich rąk..dziś mi szczęka opadła jak dostałam zapytanie czy szczenie można wysłać pocztą .. Chyba jeszcze nie wyszłam z szoku.. Quote
zmierzchnica Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ona jest rozbrajająca ;) Musi trafić w odpowiednie ręce... Trzeba uświadomić panu, że musi włożyć w psiaka wiele cierpliwości i pracy... Jak się nie przerazi - może to TEN domek? Folen - brak słów .. :shake: Quote
RYBKA83 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 oj cierpliwość i miłość to jedyna recepta dla tej suńki bo przypuszczam ze podobna jest do siostrzyczki którą mam w domku:loveu: na spacerkach jest ciężko bo psinka nie wie zabardzo jak się zachowac,jest przerażona,dziś narobiła mi takiego wrzasku jak piesek ją chciał obwąchać ze bidulka kłapała szczęką na oślep:-( musiałam wziąć na ręce i cały czas głaskać by się uspokoiła....ale w domku za to jest przeeekochana:loveu: Quote
MartynaP Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='RYBKA83'] na spacerkach jest ciężko bo psinka nie wie zabardzo jak się zachowac,jest przerażona,dziś narobiła mi takiego wrzasku jak piesek ją chciał obwąchać ze bidulka kłapała szczęką na oślep:-( musiałam wziąć na ręce i cały czas głaskać by się uspokoiła....ale w domku za to jest przeeekochana:loveu: dokladnie takie same sa.Jedyny problem to wychodzenie na dworek :shake: a w domu wszystko ok nie ten sam pies Folen -szkoda ze sie sam nie wysle i nie zobaczy jak to jest Quote
Anashar Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Młoda na stronie adopcyjnej Owczarków: http://owczarki.eu/index.php?id=mloda Nazwałem ją Młoda bo nic innego akurat nie przyszło mi do głowy :evil_lol: Quote
Folen Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Tak ,zaproponuje tej osobie sprawdzenie jak to jest wysłać się pocztą.. :mad: Cześć malutka, jak się dziś miewa? Quote
MartynaP Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Folen napisał(a):Tak ,zaproponuje tej osobie sprawdzenie jak to jest wysłać się pocztą.. :mad: Cześć malutka, jak się dziś miewa? mozna powiedziec ze coraz lepiej,coraz bardziej pewna siebie i coraz bardziej ufna Anashar dziekuje bardzo Quote
MartynaP Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 hop w góre po domek Nikt sie nie interesuje taka sliczna sunia :shake: Quote
GrubbaRybba Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witajcie, właśnie po raz pierwszy trafiłam na ten wątek... mam pewien pomysł , może zadzwonić do tej kobiety, ona szuka ONka... wklejam wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88546 A sunieczka piękna i te uszka, po prostu boskie :loveu:. Propozycja na imię: Heidi /Haidi/. Tak z niemiecka, ale w końcu to prawie owczarek niemiecki. :cool3: Quote
MartynaP Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='GrubbaRybba']Witajcie, właśnie po raz pierwszy trafiłam na ten wątek... mam pewien pomysł , może zadzwonić do tej kobiety, ona szuka ONka... wklejam wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88546 A sunieczka piękna i te uszka, po prostu boskie :loveu:. Propozycja na imię: Heidi /Haidi/. Tak z niemiecka, ale w końcu to prawie owczarek niemiecki. :cool3: ja juz z nia rozmawialam ;) ona mieszka gdzies kolo Poznania to by ktos musial spradzic domek no i transport trzebaby zalatwic Quote
GrubbaRybba Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 MARTYNKA146 napisał(a):ja juz z nia rozmawialam ;) ona mieszka gdzies kolo Poznania to by ktos musial spradzic domek no i transport trzebaby zalatwic Aha :) ale sensownie to wygląda (tak telefonicznie), czy nie bardzo? Jeśli sensownie, to może warto poszukać kogoś z Poznania, aby sprawdził domek i szukać transportu dla małej. Teraz wiele osób będzie podróżowało na 1 listopada, z transportem powinno się udać. Quote
MartynaP Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 ja z nia rozmawialam na gg jak jeszcze sunie byly w Cieszynie ale rozmowa byla krotka bo odrazu dziewczyna opiekujaca sie psami powiedziala ze nie da rady zawiesc je tak daleko -skontaktuje sie z nia jeszcze raz Quote
MartynaP Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 śliczna sunia szuka domku :roll: Quote
MartynaP Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 no nie a do suni znowu nikt nie zajrzał :-( Nawet imienia jeszcze niema bo dopiero dwie propozycje :shake: Podnosze sliczna sunke-patrzcie jaka ona piekna :loveu: Quote
GrubbaRybba Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Sunieczko bezimienna wskakuj na pierwszą, po nowe imię, nadzieję i ... domek. Quote
MartynaP Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Podnosze sunie . Czeka malutka na kochajacy domek :shake: Quote
RYBKA83 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Moje propozycje imienia: Ksara,Wega,Tara,Luna:lol: Quote
zmierzchnica Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A może Yoko (czyt. joko)? ;) W górę psiunia. Chociaż pewnie nowy właściciel nada małej własne imię :) oby jak najprędzej! :) Quote
MartynaP Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 zmierzchnica napisał(a):A może Yoko (czyt. joko)? ;) W górę psiunia. Chociaż pewnie nowy właściciel nada małej własne imię :) oby jak najprędzej! :) no napewno tak ale takie cmokanie i gwizdanie to bez sensu :shake: Quote
MartynaP Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 sunia hoop na pierwsza-no gdzie ten domek???:shake: Quote
Recommended Posts