Becia66 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Betty kruszynko, nie zapominamy o tobie....:roll: Quote
albiemu Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Betty jak setka innych a taka wyjątkowa! Quote
albiemu Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 odezwała się do mnie Pani Marzenka z Rzeszowa, która pomaga w mieleckim schronie. Strasznie Betty jej na sercu siedzi, ale adoptowała w lipcu psa z mielca, który nie toleruje innych psów, więc narazie nie może Betty zabrac. Ma dzisiaj do mnie zadzwonić, może jest jakimś światełkiem w tunelu dla Betty ... Quote
Becia66 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Pani Marzenko prosimy.....:modla::modla: Quote
jotpeg Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ona jest przesliczna... rety, taka mala, kochana psinka, mlodziutka, DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ewatr Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 oby sie udało znależc dom przed zimą :kciuki: Quote
albiemu Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 jestem w stałym kontakcie z Pania Marzenką, pomoże nam znajomy szkoleniowiec i behaviorysta, zrobimy co w naszej mocy aby wyciągnąć Betty! Z tego co juz wiem, czeka Pania MArzenkę ciężka praca ale ja jestem naprawdę dobrej myśli. Nie wiem ile potrwa przygotowanie adopcji, ale jeśli Pani Marzenka się nie wycofa to Betty ma naprawdę olbrzymią szansę! Quote
Becia66 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Betty sunieczko, wytrzymaj jeszcze trochę....:roll: Quote
marola Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dołączę do fanklubu i mocno trzymam kciuki. Niestety tylko tyle mogę... Quote
albiemu Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 jutro Betty idzie do nowego domku!!!! Becia66 ją przywiezie i sunia zacznie w końcu normalne życie !!! :) Weźmie Betty mama MArzeny, :) super warunki i wiele miłości tak więc nie widzę lepiej. Pani Marzena wraz ze znajomymi i rodziną przygotowała dary dla Orzechowców w postaci karmy, garnków - BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!! :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Albiemu podziwiam twoja szybkość i determinacje w adopcjach. Masz szczęsliwą rękę!!!!:loveu: Sunieczko w końcu pojedziesz do domku- ale radość!!! Tyle czekała !!!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::p:p:p:p Quote
albiemu Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 mam nadzieję powróciła mi szczęśliwa ręka :),jutro niestety nie moge jechać ale mam kolejnego chętnego na psa. Dziewczyny mają mi zrobic zdjęcie białej wystraszonej suni :) - oby sie jej udało :) Quote
marola Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 albiemu napisał(a):jutro Betty idzie do nowego domku!!!! Becia66 ją przywiezie i sunia zacznie w końcu normalne życie !!! :) Weźmie Betty mama MArzeny, :) super warunki i wiele miłości tak więc nie widzę lepiej. Pani Marzena wraz ze znajomymi i rodziną przygotowała dary dla Orzechowców w postaci karmy, garnków - BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!! :) Cudownie! Ledwo tu weszłam, a tu już domek. No tak jeszcze nie miałam. Bardzo się cieszę! :-) Quote
ewatr Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 albiemu napisał(a):jutro Betty idzie do nowego domku!!!! Becia66 ją przywiezie i sunia zacznie w końcu normalne życie !!! :) Weźmie Betty mama MArzeny, :) super warunki i wiele miłości tak więc nie widzę lepiej. Dobre wiesci takie jakie lubie :multi: Quote
albiemu Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Betty w nowym domu. Wybaczcie ale nie potrafię się cieszyć. Owszem czuje olbrzymią ulgę, że ma dom bo zasługuje na wszystko co najlepsze, ale wczorajszy dzień pomimo wyciągniętych dwóch suniek do nowego domu załamał mnie autentycznie. Ja osobiście uważam, że to jaki tam zastałyśmy syf, 25 szczeniąt, które nie mają szany by przeżyć dobiło mnie - to policzek dla mojego wolontariatu. Brak poszanowania mojej pracy, wydanych pieniędzy na adopcje i zerwanych kontaktów ze znajomymi bo psy sa ważne. Betty, Marzena uratowało Ci tyłek. Już koniec głodu, zimnej budy, obojętności ... Żyj sobie spokojnie bo nadszedł w końcu czas na to, abys zaczęła żyć z szacunkiem na jaki zasługujesz. Wczoraj przywrócono Twoją godność! Quote
albiemu Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 już nigdy więcej nie będziesz cofnięta we własny cień bo tak lepiej, bezpieczniej - głęboki oddech i zaczynasz żyć!!! Quote
Becia66 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bądż szczęśliwa suczynko w nowym domku....:loveu: Quote
albiemu Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 u Betty wszystko w porządku - ale co ja będę pisać skoro zdjęcia same za siebie mówią :D Mnie łza w oku sola stanęła i wywołała kolejne ... ehhhh Quote
Becia66 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Betty cudowna kruszynka wreszcie ma się do czego przytulić...:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts