Jump to content
Dogomania

jej niemy krzyk wciąż mnie prześladuje ... niech ucichnie!!! MA DOM!!

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odezwała się do mnie Pani Marzenka z Rzeszowa, która pomaga w mieleckim schronie. Strasznie Betty jej na sercu siedzi, ale adoptowała w lipcu psa z mielca, który nie toleruje innych psów, więc narazie nie może Betty zabrac. Ma dzisiaj do mnie zadzwonić, może jest jakimś światełkiem w tunelu dla Betty ...

Posted

jestem w stałym kontakcie z Pania Marzenką, pomoże nam znajomy szkoleniowiec i behaviorysta, zrobimy co w naszej mocy aby wyciągnąć Betty! Z tego co juz wiem, czeka Pania MArzenkę ciężka praca ale ja jestem naprawdę dobrej myśli.
Nie wiem ile potrwa przygotowanie adopcji, ale jeśli Pani Marzenka się nie wycofa to Betty ma naprawdę olbrzymią szansę!

Posted

jutro Betty idzie do nowego domku!!!! Becia66 ją przywiezie i sunia zacznie w końcu normalne życie !!! :)
Weźmie Betty mama MArzeny, :) super warunki i wiele miłości tak więc nie widzę lepiej. Pani Marzena wraz ze znajomymi i rodziną przygotowała dary dla Orzechowców w postaci karmy, garnków - BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!! :)

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Albiemu podziwiam twoja szybkość i determinacje w adopcjach. Masz szczęsliwą rękę!!!!:loveu:

Sunieczko w końcu pojedziesz do domku- ale radość!!! Tyle czekała !!!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::p:p:p:p

Posted

mam nadzieję powróciła mi szczęśliwa ręka :),jutro niestety nie moge jechać ale mam kolejnego chętnego na psa. Dziewczyny mają mi zrobic zdjęcie białej wystraszonej suni :) - oby sie jej udało :)

Posted

albiemu napisał(a):
jutro Betty idzie do nowego domku!!!! Becia66 ją przywiezie i sunia zacznie w końcu normalne życie !!! :)
Weźmie Betty mama MArzeny, :) super warunki i wiele miłości tak więc nie widzę lepiej. Pani Marzena wraz ze znajomymi i rodziną przygotowała dary dla Orzechowców w postaci karmy, garnków - BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!! :)

Cudownie! Ledwo tu weszłam, a tu już domek. No tak jeszcze nie miałam. Bardzo się cieszę! :-)

Posted

albiemu napisał(a):
Weźmie Betty mama MArzeny, :) super warunki i wiele miłości tak więc nie widzę lepiej.

Dobre wiesci takie jakie lubie :multi:

Posted

Betty w nowym domu. Wybaczcie ale nie potrafię się cieszyć. Owszem czuje olbrzymią ulgę, że ma dom bo zasługuje na wszystko co najlepsze, ale wczorajszy dzień pomimo wyciągniętych dwóch suniek do nowego domu załamał mnie autentycznie. Ja osobiście uważam, że to jaki tam zastałyśmy syf, 25 szczeniąt, które nie mają szany by przeżyć dobiło mnie - to policzek dla mojego wolontariatu. Brak poszanowania mojej pracy, wydanych pieniędzy na adopcje i zerwanych kontaktów ze znajomymi bo psy sa ważne.
Betty, Marzena uratowało Ci tyłek. Już koniec głodu, zimnej budy, obojętności ... Żyj sobie spokojnie bo nadszedł w końcu czas na to, abys zaczęła żyć z szacunkiem na jaki zasługujesz. Wczoraj przywrócono Twoją godność!

• 3 weeks later...
  • 4 months later...