hop! Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 oktawia6 napisał(a):Maupo on zostanie u Ciebie dożywotnio-to jest moja przepowiednia dla Ciebie. Czy ta przepowiednia się spełni? Quote
Isadora7 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Daktyl doopencja w górę i spacerek :loveu: Quote
Fortuna Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Czesc Daktylku, co u Ciebie slychac kochany ? Szykujesz nam jakas niespodzianke :confused::confused::confused::confused::confused::confused: Quote
Fortuna Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A moze Daktyl ma juz dom ?????????????????????????? Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Fortuna']A moze Daktyl ma juz dom ?????????????????????????? Kto to wie.... Kto to wie.... Quote
Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Kto to wie.... Kto to wie.... Wiesz coś??? Powiedz PROSZĘ. Tak mało dobrych wieści na dogo ostatnio:-( Quote
hop! Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Kto to wie.... Kto to wie.... To wie na pewno Maupa. ;) Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 hop! napisał(a):To wie na pewno Maupa. ;) Etam, Maupa to się dopiero dowie, w swoim czasie:eviltong: Teraz to oan NIC nie wie. Ona ma "zablokowany" dom. To trzeba zmienić. Quote
hop! Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Etam, Maupa to się dopiero dowie, w swoim czasie:eviltong: Teraz to oan NIC nie wie. Ona ma "zablokowany" dom. To trzeba zmienić. Od Ciebie się dowie? :razz: Ona ma dom "ZABULDOŻKOWANY". :eviltong: Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 hop! napisał(a):Od Ciebie się dowie? :razz: Może....:p Może tak, może nie...:eviltong: Daktyl śliczny chłopak.:loveu: Quote
beam6 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Może....:p Może tak, może nie...:eviltong: To się nazywa sadyzm emocjonalny ! O! :mad: Ps. Daktyl zaprezentuje się w piątkowej Ofercie na Warszawę, acha :loveu: Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 beam6 napisał(a):To się nazywa sadyzm emocjonalny ! O! :mad: Etammmm, od razu sadyzm:loveu: Quote
Fortuna Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='mar.gajko']Może....:p Może tak, może nie...:eviltong: Daktyl śliczny chłopak.:loveu: Wczoraj zdenerwowalam Pokera duzymi trzcionkami. Nie wiem czemu tu sie denerwowac,za to dzisiaj sie wyzyje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gadac i to natychmiast, co tu jest grane :mad::mad::mad::mad: Quote
Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Fortuna']Wczoraj zdenerwowalam Pokera duzymi trzcionkami. Nie wiem czemu tu sie denerwowac,za to dzisiaj sie wyzyje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gadac i to natychmiast, co tu jest grane :mad::mad::mad::mad: NATYCHMIAST :-x:-x:-x:-x:-x Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Fortuna, bo ani czerwonym, ani wielkimi to NIE WYPADA. Bo tak jakbyś na nas krzyczała. A my niewinne. Bogu ducha winne. Urocze. Kochane. I Daktyl też :) Quote
Fortuna Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='mar.gajko']Fortuna, bo ani czerwonym, ani wielkimi to NIE WYPADA. Bo tak jakbyś na nas krzyczała. A my niewinne. Bogu ducha winne. Urocze. Kochane. I Daktyl też :) Patrz a ja czerwony i wielki kojarzylam sobie z wielka miloscia. Ale dzieki za podpowiedz. Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Fortuna']Patrz a ja czerwony i wielki kojarzylam sobie z wielka miloscia. Ale dzieki za podpowiedz. Ale to może na FORUM AMORUM:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Ale to może na FORUM AMORUM:evil_lol: Nie tylko, na forum ogame tez można jedno słowo wersalami i czerwonym, pod warunkiem, że w temacie. Poza tym ja nie wiem czy to "znęcanie się" nad nami poprzez utajnianie informacji o Daktylku to nie podciągnę pod flame. Tak to ewidentne flame, takie stopniowanie napięcia prowokuje nas do "wojowniczych" zachowań. Wniosek - jednak to flame. Podsumowując obie strony mają rację... poniekąd. Ty robisz flame które skutkuje naszym krzykiem. Czyli 1:1. Rachunek wyrównany. Teraz możesz mówić co z Daktylem. Quote
beam6 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Mar.gajko - a wiesz, że do Krakowa to IC leci tylko 2 godziny z haczykiem od W-wy. Ja Ci radzę - Ty nie ryzykuj życia :mad: Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ryzykanctwo to moje drugie imię... Jak coś będę wiedziała to powiem... A ja nie wiem to co będe mówić... Quote
Maupa4 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 beam6 napisał(a):Mar.gajko - a wiesz, że do Krakowa to IC leci tylko 2 godziny z haczykiem od W-wy. Ja Ci radzę - Ty nie ryzykuj życia :mad: A Maupa z całym samochodem czterołapów dociera w 4 godziny ... :eviltong: Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Maupa4 napisał(a):A Maupa z całym samochodem czterołapów dociera w 4 godziny ... :eviltong: Nie strasz publicznie tak:crazyeye: CAŁYM samochodem:crazyeye: czterołapów. Góra 3-4 sztuki:eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie strasz publicznie tak:crazyeye: CAŁYM samochodem:crazyeye: czterołapów. Góra 3-4 sztuki:eviltong: Ja poprosze sąsiada mającego busika Quote
Maupa4 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie strasz publicznie tak:crazyeye: CAŁYM samochodem:crazyeye: czterołapów. Góra 3-4 sztuki:eviltong: z a p o m n i j ... o 3-4 sztukach :eviltong: Isadora7 napisał(a):Ja poprosze sąsiada mającego busika my mamy busika ... :multi: damy radę :loveu: Quote
Recommended Posts