Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Maupa4 napisał(a):z a p o m n i j ... o 3-4 sztukach :eviltong: my mamy busika ... :multi: damy radę :loveu: Dobra to ja dorzuce 4,5 kg jamnika + 6 kg tymczasa jamnika Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Rozgłaszaj, rozgłaszaj! Bo jak znajdzie dom w W-wie, to Maupa "z pełnym samochodem czworonogów" mi odpadnie w Krakowie :) Quote
hop! Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Ryzykanctwo to moje drugie imię... Jak coś będę wiedziała to powiem... A ja nie wiem to co będe mówić... To chociaż napisz, mniej niż coś. :eviltong: ;) Nie wiem, czy dalej "rozgłaszać" Daktyla, czy nie... :niewiem: Quote
beam6 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dlaczego ryczysz? Stało się coś ????? Złego ?!??? Quote
Maupa4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No właśnie - ja nic nie wiem - leży sobie Daktylos koło mnie i jakoś źle nie wygląda, humor też mu dopisuje ... no a że domu jeszcze nie ma - no to nie ma :cool3:. Eksmisji Daktyla jakoś nie przewiduję ... co nie oznacza że domu nie szuka. Quote
mar.gajko Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 beam6 napisał(a):Dlaczego ryczysz? Stało się coś ????? Złego ?!??? Może neiwygodnie leży :shake: Albo co? Quote
Maupa4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mar.gajko napisał(a):Może neiwygodnie leży :shake: Albo co? Kto ?? Kto niewygodnie leży ?? Isadora czy Daktyl ?? Daktyl leży wygodnie a Isadora to nie wiem ... :niewiem: Quote
mar.gajko Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No Daktyl, że niby nieszczęśłiwy, bo niewygodnie leży. Quote
beam6 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tia, Daktyl taki biedny u Maupy jak ta przysłowiowa młynarska kura :evil_lol: Isadora - czego ryczysz ? Spowiadaj się ale już :mad: Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='beam6']Dlaczego ryczysz? Stało się coś ????? Złego ?!??? Ja tylko pochlipuję bo żadnych wieści od Daktylka nie było od wczoraj. [quote name='Maupa4']No właśnie - ja nic nie wiem - leży sobie Daktylos koło mnie i jakoś źle nie wygląda, humor też mu dopisuje ... no a że domu jeszcze nie ma - no to nie ma :cool3:. Eksmisji Daktyla jakoś nie przewiduję ... co nie oznacza że domu nie szuka. Nie wątpię w to, że nie przewidujesz eksmisji Daktyla. Ale ja po prostu martwiłam się, że nie ma wiadomości [quote name='Maupa4']Kto ?? Kto niewygodnie leży ?? Isadora czy Daktyl ? :niewiem: No baaaardzo śmieszne, baaaardzo... :lol: [quote name='Maupa4']Kto ?? Daktyl leży wygodnie a Isadora to nie wiem ... :niewiem: Isadora siedzi teraz przed komputerem, ale za chwile położy się o ile jamniory ją wpuszczą na kanapę. [quote name='beam6']Tia, Daktyl taki biedny u Maupy jak ta przysłowiowa młynarska kura :evil_lol: Isadora - czego ryczysz ? Spowiadaj się ale już :mad: Tak domyślam się, u mnie tez jamniory są bardzo biedne :), szczególnie jak bezczelnie zajmuję ich łóżko. beam6 ja z tęsknoty za tobą tak ryczę Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 beam6 napisał(a):Alllle szybka - boi się ani chybi :) Jak osika trzęsę się ze strachu:roflt::roflt::roflt: Quote
beam6 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Isadora7'] beam6 ja z tęsknoty za tobą tak ryczę To ja Ciebie zapraszam na Dzień Ziemi w niedzielę (27.04) na Pola Mokotowskie sektor 10. Będziemy tam stały i gadżetami handlowały, psy prezentowały i datki zbierały :evil_lol: I nie rycz już Mała, nie rycz :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 beam6 napisał(a):To ja Ciebie zapraszam na Dzień Ziemi w niedzielę (27.04) na Pola Mokotowskie sektor 10. Będziemy tam stały i gadżetami handlowały, psy prezentowały i datki zbierały :evil_lol: I nie rycz już Mała, nie rycz :loveu: No i wypowiedziałaś w złą godzinę, załatwiłaś sobie moją obecność. Najpierw zerwie się wiatr, potem zobaczysz miotłę, na tej miotle będę siedziała. Będę ubrana w berecik... moherkowy w świątecznym kolorze landrynkowego fioleciku :). Być może będę z ochroniarzami. Będzie tego ze 4,5 kg Rambiego i z 6 kg Alfika. Dluuuugie i kudłate. Quote
beam6 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Radość moja nie zna granic :) Może i Daktyl nas odwiedzi i zobaczymy go w realu ? Pomiziamy ! Maupo co Ty na to ? Quote
Erazm Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja poprosze o fotki Isadory podczas ladowania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Erazm napisał(a):Ja poprosze o fotki Isadory podczas ladowania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Baaaardzo śmieszne, baaardzo. :lol::lol::lol: Quote
beam6 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Daktylku - na spacerek idziemy - Ciotka Isadora zaspała :evil_lol: Pewnie trenowała lądowanie :diabloti: coby ładnie na zdjęciach wyjść:lol: Quote
Isadora7 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 beam6 napisał(a):Daktylku - na spacerek idziemy - Ciotka Isadora zaspała :evil_lol: Pewnie trenowała lądowanie :diabloti: coby ładnie na zdjęciach wyjść:lol: Dałam dzisiaj innym szansę naprawienia swoich braków spacerowych z Daktylkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Daktyl slodziaku polatales z ciotka Isadorka? To wsiadaj ze mna na miotle i nastepny spacer zaliczony:cool3: Quote
Fortuna Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting: Quote
beam6 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Trzy i pół godziny bez spacerku ? Skandal Drogie Ciotki ! Quote
Fortuna Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 beam6 napisał(a):Trzy i pół godziny bez spacerku ? Skandal Drogie Ciotki ! Fakt to skandal. To ja ide teraz. :Dog_run::painting::painting::painting::painting::painting: Quote
beam6 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Daktyl zapewne po spacerku realnym, pora na wirtualny :) Quote
Recommended Posts