Kar0la Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Mnie też przemknął prze myśl Sedalin, ale w przpadku tego psiaka chyba nie zda egzaminu. Pies ucieka. Jeśli po zjedzeniu, gdzieś zwieje to otępiały może wpaść pod samochód. Co do klatki-łapki to ja mam taką klatkę. Złapałam w nią "moją" Figę, Katya złapała Firdę. Klatka jest skuteczna, ale duża i bardzo ciężka przez co kłopotliwa w transporcie. Do niesiesnia są potrzebne dwie osoby i samochód z rozkładanymi siedzeniami lub na tyle duży, że klatka wejdzie na siedzenia. Ona ma 1,5 m długości i 50 cm wysokości. Ja niestety nie mam jak jechać. Mam na tymczasie jamnika. Mamy z nim troszkę problemów i TZ chodzi wkurzony. Nie chce jechać łapać kolejnego psa. :shake: Quote
szajbus Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Karilka, to moze spróbujcie z ta klatką. Mozna by go było zwabić jakims smacznym, pachnącym kąskiem kąskiem. Do Sedalinu nie jestem przekonana z tych samych wzgledów co KarlOla. Pamiętajcie, ze nawet jak nie potrąci go samochód , czy zasnie gdzie popadnie i ochłodzi niebezpiecznie organizm ,to także otępiały może stać sie ofiarą jakiś wyrostków. Quote
szajbus Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Tylko pytanie czy jest leczony, skoro był w takim stanie i co to za opieka jak pies biega sobie luzem. Mam nadzieje, ze jego pan szybko wyzdrowieje i zajmie się psiakiem jak należy. Quote
Karilka Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Też mam taką nadzieje... ten opiekun jakoś sie nie spisuje. Psiak wielokrotnie mógł zostać zabity przez np. samochód, inne psy... Do tego jest chudy, brudny i załamany. Dziekuję za uwagę... Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Karilko widziałaś może Go ostatnio? Dalej taki zabiedzony czy moze włściciel zajął sie juz nim? Quote
Karilka Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Ni widu ni słychu... za to nowa bida sie szwenda... :shake: Quote
Recommended Posts