Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie też przemknął prze myśl Sedalin, ale w przpadku tego psiaka chyba nie zda egzaminu. Pies ucieka. Jeśli po zjedzeniu, gdzieś zwieje to otępiały może wpaść pod samochód.
Co do klatki-łapki to ja mam taką klatkę. Złapałam w nią "moją" Figę, Katya złapała Firdę. Klatka jest skuteczna, ale duża i bardzo ciężka przez co kłopotliwa w transporcie. Do niesiesnia są potrzebne dwie osoby i samochód z rozkładanymi siedzeniami lub na tyle duży, że klatka wejdzie na siedzenia. Ona ma 1,5 m długości i 50 cm wysokości. Ja niestety nie mam jak jechać. Mam na tymczasie jamnika. Mamy z nim troszkę problemów i TZ chodzi wkurzony. Nie chce jechać łapać kolejnego psa. :shake:

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka, to moze spróbujcie z ta klatką. Mozna by go było zwabić jakims smacznym, pachnącym kąskiem kąskiem.
Do Sedalinu nie jestem przekonana z tych samych wzgledów co KarlOla. Pamiętajcie, ze nawet jak nie potrąci go samochód , czy zasnie gdzie popadnie i ochłodzi niebezpiecznie organizm ,to także otępiały może stać sie ofiarą jakiś wyrostków.

Posted

Tylko pytanie czy jest leczony, skoro był w takim stanie i co to za opieka jak pies biega sobie luzem.
Mam nadzieje, ze jego pan szybko wyzdrowieje i zajmie się psiakiem jak należy.

Posted

Też mam taką nadzieje... ten opiekun jakoś sie nie spisuje. Psiak wielokrotnie mógł zostać zabity przez np. samochód, inne psy... Do tego jest chudy, brudny i załamany.
Dziekuję za uwagę...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...