Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie dzisiaj sie dowiedziałam, że Foxik należy do starszego pana, ktory zachorował a opieke nad nim przejął sąsiad tego pana...
Jestem zmuszona uznać że pies ma dom, mam nadzieje, że właściciel szybko wróci do zdrowia bo pies marnieje... :shake:.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie....
Kochani jesteście!

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przykre i wkurzające.....
mogę jedynie podniesc bo za daleko ode mnie, a moze jakis hotelik dla niego? zeby przedłużyc czas poszukiwan domku...takie malenstwo totalnie sie w schronie zdołuje:-(

Guest monia3a
Posted

Ech co za ludzie
podniosę choć tyle narazie mogę

Posted

Znalazłam dziewczynę, która może dać tymczas. Posłałam Ci właśnie na gg jej nr komórki i nr gg. Można do niej dzwonić o każdej porze. Jest z Łodzi (Centrum). Aniatka

PS Karliki nie ma na gg, jeśli czyta to ktoś kto ma nr kom Karliki, bardzo bym prosiła żeby dać jej szybko znać, ze jest czasowy dom dla psiny!

Posted

Hej!
Piesek bardzo boi sie ludzi od dwóch dni na niego poluje i nici z tego! Ktoś go przekopał albo nie wiem co... Jestem załamana.... Dzisiaj go widziałam, kręci sie po okolicy ale bardzo sie boi.... Nie wiem co robić...

Posted

Może do dziecka by podszedł? Koleżanka mi mówiła, że jej mamie udało się złapać pokaleczonego psa tylko dzięki pomocy dzieciaków. Jej nawet nie pozwalał się do siebie zbliżyć, a do dzieci przyszedł... Kurcze, noce takie zimne... Trzymam kciuki, z daleka bardziej pomóc nie mam jak...

Posted

Super ze jest DT! Mam nadzieje że sie nie wycofa bo łapanie małego może zająć kilka dni.... Trudne zadanie... psiak stracił zaufanie do ludzi - nie dziwmy mu sie:shake:

Posted

Potrzebuje pomysłu / pomocy aby małego złapać!
Pomimo że jest ślicznym psem, WYGLĄDA JAK ŚMIERĆ!!!
Kości stercza, sierść brudna, oczy smutne... stan....OKROPNY!
Pomocy!!

Posted

No hej... mnie sie boi bardzo (raz go prawie wziełam na rece i od tamtej pory), inni ludzi emogą podejść (w sumie to zależy kto) na odległosć 1m a czasami nawet i go dotknąć.
Jedzenie: sucha karma nie działa.... i bardziej sie mnie boi niż jest zainteresowany np. szynką.
PIES WYGLĄDA JAK SMIERĆ