speddy Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 SPEEDY BILL TERRA ATLANIS FCI z rodowodem :cool3: urodzony: 12.08.2007 roku matka: JUST FOR TERRA ATLANTIS SERAFINA ojciec: HUNDERWOOD ACTION MAN 2*CWC ZNAKI SZCZEGOLNE: TATUAZ,CHIP ( strzescie sie zlodzieje :diabloti: ) umaszczenie: stalowo - zlote plec: piesek :cool1: Hodowla: BAKARAT Foto no wiec tu cos musze wygrzebac :diabloti: teraz sie pokaze :p moj pierwszy kocyk :eviltong: hej kobietki :cool3: a to kawalek mojego lozka i poduszka :roll: tez czerwona :shake::p _______________________________________________________________ Galeria filmow:* *aby zobaczyc film wystarczy kliknac na foto ponizej 1. Speddy i jego walizka lotnicza... Quote
tigrunia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Jestem pierwsza :multi: Jestem pierwsza :multi: Bardzo się cieszę, że Speedy ma swoją galerię :) Będę tu zaglądać w nadzieji na nowe fotki.. słodki malec :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 O kolejna yorkowa galeria! :multi: Śliczny pieseczek. Quote
speddy Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 dziekujemy serdecznie za wszystkie odwiedziny - od dzis zaczynamy walke z uszkami ktore sa leniwe i nie chca stac :mad::angryy::diabloti::eviltong::evil_lol::shake: Quote
Kincia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 No super kolejny yorek :multi::multi::loveu: Wiecej wiecej zdjec :loveu: Z jakiej hodowli jest :)? Quote
speddy Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No super kolejny yorek :multi::multi::loveu: Wiecej wiecej zdjec :loveu: Z jakiej hodowli jest :)? w sumie to z hodowli BAKARAT go zabralam :cool3::lol::eviltong: Quote
Kincia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 speddy napisał(a):w sumie to z hodowli BAKARAT go zabralam :cool3::lol::eviltong: Oo super :D:D A ile z aniego dalas :D? Jak nie chcesz napisac tu to napisz na pw :) Quote
speddy Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Oo super :D:D A ile z aniego dalas :D? Jak nie chcesz napisac tu to napisz na pw :) nie wiem prezent :diabloti: Quote
Kincia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 speddy napisał(a):nie wiem prezent :diabloti: No kurde ja tez chce takie prezenty :loveu::loveu: A w ogole to przedstaw sie jakos bo nic o tobie niewiem :evil_lol: Quote
speddy Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No kurde ja tez chce takie prezenty :loveu::loveu: A w ogole to przedstaw sie jakos bo nic o tobie niewiem :evil_lol: a o tym to innym razem Quote
Kincia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 speddy napisał(a):no przeciez napisane jest :p powyzej - mam na imie Ilona i mieszkamy sobie w Germany:p:multi: Gdzie :-o Ja tam nic nie widze :diabloti: A ile masz lat :D? Quote
speddy Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Gdzie :-o Ja tam nic nie widze :diabloti: A ile masz lat :D? 3 miesiace skonczyl :diabloti: bo onim tu mowa :eviltong: Quote
Kincia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 speddy napisał(a):3 miesiace skonczyl :diabloti: bo onim tu mowa :eviltong: A ja sie pytam o ciebie :evil_lol: Dobra ja lece dozobaczenia :) Quote
speddy Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 oto nasze uszy - w koncu stanely :multi::evil_lol::diabloti::lol::-o Quote
tigrunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No wreszcie jakies foty .. :) A jak kawaler urósł!! :loveu: Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Speedy śliczny :loveu: Witam w poniedzialek :multi: Co tam u kawalera słychać ?? Quote
Kincia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ale slodziak :loveu::loveu: Nasze psiaki są kuzynami :evil_lol::diabloti: Quote
speddy Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 a oto cos nowego - mamy sporo wyjazdow miedzy krajowych :cool3: i speddy to juz maly podroznik :eviltong::diabloti: swietnie sie spisuje :razz: robi na stacjach benzynowych siku i kupke na zawolanie :loveu: zuch chlopak :lol: i kilka fotek :evil_lol: Quote
speddy Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 speddy po wizycie u fryzjera :diabloti: oczywiscie znow z wyjazdu :p z polski zupelnie jestem inny :cool1: i tak oto mi wygolono moje oslonowe wloski na pupce :angryy: :shake: kurcze tak biega ze nie mozna mu zrobic foto bokiem - wiec zostal zlapany w locie :cool1: to na tyle :p Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ojej .. a speedy nie bedzie wystawiany ?? Co z tymi uszkami :shake: Nie chcą porządnie stanąć? Quote
speddy Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 tigrunia napisał(a):Ojej .. a speedy nie bedzie wystawiany ?? Co z tymi uszkami :shake: Nie chcą porządnie stanąć? nie bedzie :p wystawiony :shake: a uszy staja jak chca :shake: znow musze lepic Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ładnie wyglada taki obstrzyżony :) Ciekawe czy ja Jessi kiedyś tak "skoszę" :cool3: Quote
Recommended Posts