grazyna9915 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 MAM TYLE :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: Quote
amikat Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Niewiele prawda? Ciocia Grażynka prowadzi małe prywatneprzytulisko ze stałymi rezydentami... Jak ja....... Quote
amikat Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Moje sznupki męskie - nadal leją po ścianach i wrczą na siebie. Emeryt Baki i młodziak Dyzio. I tak szczelił mi pierwszy 1000 Quote
amikat Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 A nawet 1001 - w górę Bakuś na pierwsza stronke. Moze ktoś wypatrzy Twoja HISTORIĘ!!!! Quote
malutka_2007_87 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 A dlaczego Bakuś nie jest ogłaszany? Przeczytałam jego historię, to straszne co ludzie robią tym biednym psiaką. Przecież one wogóle nie zasłużyły na takie traktowanie.Amikat czy Baki toleruje suczki z tego co wyczytałam tak tylko nie wiem jak by zareagowal na moją która jest jeszcze młodziutka, nie to że zabawy jej w głowie bo zbytnio nie szaleje ale czasem zaczepia jak to młody pies do zabawy, jest raczej uległa jednak nie chciałabym starć jakby co.A jak z tym znaczeniem terenu bo ja się nie znam czy jak w domu nie będzie innego pieska tylko suczka to czy Baki dalej będzie znaczył teren?Pytam bo w domu mam panele a jak nie ma mnie po 6 godzin w domu to wiadomo jak by wszystko wyglądało po powrocie.Narazie to takie gdybanie ale po prostu chciałabym wszystko wiedzieć.Aha i co z jego poprzednim właścicielem dalej chce go odebrać czy może przestał się już nim interesować:angryy:?? Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Maluytka - duzo opowiadania co do własciciela poprzedniego.... wolałabym na telefon Ci to streścić. Co do znaczenia terenu. Jak nie była dyzia - pies ani kropelki nie uronił. Jak tylko dyzio się pojawa - on noga w góre i maluytkie kropelki ale zawsze. Jak w domu jest suka - nic a nic. Sygnalizuje wyjście - nawet kropelki nie zrobi. Robiliśmy takie próby. Quote
HebaNova Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 chłopak jest po prostu zazdrosny o innych facetów i chce ich wykurzyć ze swojego terenu. Quote
grazyna9915 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Amikat to ogłaszać go czy lepiej nie ryzykować. Quote
kama_i_ja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jak stoi sprawa z rozprawą sądową i adopcją Bakusia? Mam proponować go ludziom do adopcji czy nie? Nie za bardzo rozumiem zdania, że 'oficjalnie nie można go adoptować'... Przepraszam, że tak ni z tego, ni z owego, nie jestem w temacie:roll: A pomyślałam, ze zaproponuję go jednej pani z Dni Psa.. Quote
HebaNova Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 wątek trzeba przenieść "za tęczowy most", Amikat zmień tytuł żeby nie było nieporozumień niestety dziadeczek jakiś czas temu zmienił miejsce swego bytowania :roll: Quote
Recommended Posts