Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dlaczego Bakuś nie jest ogłaszany? Przeczytałam jego historię, to straszne co ludzie robią tym biednym psiaką. Przecież one wogóle nie zasłużyły na takie traktowanie.Amikat czy Baki toleruje suczki z tego co wyczytałam tak tylko nie wiem jak by zareagowal na moją która jest jeszcze młodziutka, nie to że zabawy jej w głowie bo zbytnio nie szaleje ale czasem zaczepia jak to młody pies do zabawy, jest raczej uległa jednak nie chciałabym starć jakby co.A jak z tym znaczeniem terenu bo ja się nie znam czy jak w domu nie będzie innego pieska tylko suczka to czy Baki dalej będzie znaczył teren?Pytam bo w domu mam panele a jak nie ma mnie po 6 godzin w domu to wiadomo jak by wszystko wyglądało po powrocie.Narazie to takie gdybanie ale po prostu chciałabym wszystko wiedzieć.Aha i co z jego poprzednim właścicielem dalej chce go odebrać czy może przestał się już nim interesować:angryy:??

Posted

Maluytka - duzo opowiadania co do własciciela poprzedniego.... wolałabym na telefon Ci to streścić.

Co do znaczenia terenu. Jak nie była dyzia - pies ani kropelki nie uronił. Jak tylko dyzio się pojawa - on noga w góre i maluytkie kropelki ale zawsze.

Jak w domu jest suka - nic a nic. Sygnalizuje wyjście - nawet kropelki nie zrobi. Robiliśmy takie próby.

• 4 weeks later...
Posted

Jak stoi sprawa z rozprawą sądową i adopcją Bakusia?
Mam proponować go ludziom do adopcji czy nie? Nie za bardzo rozumiem zdania, że 'oficjalnie nie można go adoptować'...

Przepraszam, że tak ni z tego, ni z owego, nie jestem w temacie:roll:
A pomyślałam, ze zaproponuję go jednej pani z Dni Psa..

Posted

wątek trzeba przenieść "za tęczowy most", Amikat zmień tytuł żeby nie było nieporozumień
niestety dziadeczek jakiś czas temu zmienił miejsce swego bytowania :roll: