amikat Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Kochani - napisałam do prezydenta miasta do radnych - jutro na radzie miasta być moze - TRZYMAĆ KCIUKI - zapadnie decyzja o odebraniu psa temu KOMUŚ.... Napisałam też do prokuratury prosbe o wznowienie postępowania - dostarczyłam wyciagi z lecznicy gdzie pisze ze Baki spadł z wysokości!!!!! Prokuratura tego nie mała - bo weterynarz stchórzył!!!! Na dodatek zeznał "pies był w dobrym stanie" . Wkleję te obdukcje to poczytacie - w jakim dobrym. Proszę was o dom dla Bakiego - błagam - niech ktoś go na stałe przygarnie Quote
grazyna9915 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Amikat trzymam kciuki i przepraszam, że nic więcej nie mogę zrobić. Quote
jotka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Kto ma znajomych z dużym sercem dla starszych psów i najlepiej z ogrodem? Quote
amikat Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Wyobraźcie sobie że dzisiahj nagle zadzwonił do mnie prezydent miata Katowice. Mówi zę bedzie mediował z właścicielem żeby ten dobrowolnie zrzekł sie psa. LUDZIE - ja czegoś nie rozumiem..... Mozna sie znecać, wyrzucić - i to nie jest podstawa do odebrania....Ludzie kto nami rządzi???!!!! Taka niemoc, brak odwagi w podejmowaniu decyzji. Pies 6 miesiecy czeka . Pilnie potrzebny tymczas Quote
Ambra Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 to jest paranoja, istny paradoks! zeby prezyent sie prosił zbrodniarza zeby sie zrzekł...nie no brak słów...znaczy sie jestes zbrodniarzu bezkarny i jeszcze cie prosic bedziemy nietykalny s********** :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
maciaszek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No wiecie co? Przecież to SKANDAL !!!! Paranoja jakaś... :( A jak relacje między psiakami? Quote
amikat Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Relacje fatalne.... chłopaki sie nie lubia! Prezydent KAtowice - vice zresztą - jest do niczego... Duzo gada mało robi. Kompletna niemoc decyzyjna... FUJ! Quote
maciaszek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 amikat napisał(a):Prezydent KAtowice - vice zresztą - jest do niczego... Duzo gada mało robi. Kompletna niemoc decyzyjna... FUJ!Nawet mnie nie dobijaj... A tak na niego liczyłyśmy... :roll: Baki, do góry - po domek! Quote
jotka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To jest paranoja, ze za pieniądze podatników siedzą na stołkach ludzie, którzy nie szanują tych, z których podatków żyją. Trzeba ich tępić!:mad: Quote
grazyna9915 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Katowiczanie, pamiętajcie na kogo macie w przyszłym roku nie głosować. Quote
jotka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Właśnie, właśnie, już wiadomo na kogo nie głosować. Ale potrzebna pomoc dla Amikat, bo do pomocy innym trzeba mieć siłę i energię, a stado w jej domu jest za duże! Quote
Karolina_Nett Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Podnoszę i mam nadzieję, że domek dla pieska w mig się znajdzie! Quote
amikat Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 mała nadzieja ale.... moze , moze.... Quote
iwop Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A ja bym zrobiła tak - znaleźć domek chociaz tymczasowy i powiedziec, że pies uciekł... Przeciez psy uciekaja... Quote
grazyna9915 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A może ktoś go ukradnie?? Mogę być złodziejem, tylko niech będzie DT lub DC Quote
amikat Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 dokładnie.... To kto chętny na rudzielca? Quote
jotka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :mad::mad::mad::mad: no gdzie chętny:lol: Quote
amikat Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Baki niestety zaczyna chorować..... nie jest dobrze. Żeby on tylko tego nowego domu doczekal.... Quote
Karolina_Nett Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Oby tylko zdążył zaznać szczęścia :kciuki:. Quote
amikat Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 ech.... szcześliwy to on jest myśle u mnie - ale u mnie jest 4-tym psem. On chciał mieć człowieka tylko dla siebie.... mały zazdrosnik! Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Amikat powoli zbliżasz się do mojego wyniku w ilości psiaków. On naprawdę powinien mieć pancia tylko dla siebie. Psy są wtedy szczęśliwsze. Quote
Recommended Posts