kiiniaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 nic nie da hopsanie do góry, potrzebna kasa na sterylkę i weta żeby wyprowadzić na prostą jej leczenie. Sunia wygląda okropnie, ale najgorsza jest jej depresja... Ona bardzo potrzebuje domu, w kojcu juz długo nie wytrzyma:shake: Quote
idusiek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 wiem ,widziałam ją tydzien temu...aż mi się łzy zakręciły w oczach ...:-( Quote
ludwa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dobrze by było gdyby się znalazł już dla niej domek...tyle czasu. Nie jestem wielbicielką rasy i przyznaję, że mam dystans do rasy ale Herka jest naprawdę super dziweczyna:oops: Quote
idusiek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :cool3:Bardzo super- nawet ja sie jej nie boje...bo nie ma czego, taka kochana jest Quote
ronja Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 dla Elzy był przekazany kupon na darmową sterylizację. jakiś czas temu. mam nadzieję, że nie przepadł i skoro nie skorzystała Elza, skorzystała inna suka Quote
Fela Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Kupon przekazałam opiekunom Hery, gdy jeszcze u nich była. Ale potem wszystko się posypało... Nie miał kto zająć się sterylizacją a wcześniej badaniami, jak Robert wyjechał :-(. No i kupon wrócił do mnie... Ronja, nie wiesz, czy on w jakiś sposób traci ważność, czy nie? Najgorsza jest ta potworna depresja Hery. Widziałam ją wiele razy w domu, który uznała już za swój. Nie ten sam pies. :placz: Quote
andzia69 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 czy ona jest juz w jakimś schronie? Ją trzeba ogłaszac, bo na dogo domu nie znajdzie:shake: jak ktoś skleci jakiś tekst z tymi wiadomościami: wiek, stosunek do ludzi, innych psów (suk, psów), kotów, dzieci, czy umie zostawac sama w domu, co z jej zdrowiem - to zrobię jej allegro jeśli trzeba i poproszę dziewczyny coby ją poogłaszały na necie Quote
Fela Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Andzia dzięki - Hera ma od długiego już czasu allegro: http://www.allegro.pl/item440395601_amstaff_smutna_hera_pokochasz_ja.html ale ogłoszeń w necie nigdy dość... Hera jest w hoteliku, niestety. Quote
andzia69 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jej wątek odświeżony na niebieskim: http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=390814#390814 Quote
idusiek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 :cool3:andzia69 napisał(a):czy ona jest juz w jakimś schronie? Ją trzeba ogłaszac, bo na dogo domu nie znajdzie:shake: jak ktoś skleci jakiś tekst z tymi wiadomościami: wiek, stosunek do ludzi, innych psów (suk, psów), kotów, dzieci, czy umie zostawac sama w domu, co z jej zdrowiem - to zrobię jej allegro jeśli trzeba i poproszę dziewczyny coby ją poogłaszały na necie Andzia69 - Hera ma allegro, ogłoszen innych brak.Poprosimy jak mozesz !!!:cool3: jest obecnie w DT płatnym, w hotelu. do schronu nie wroci na pewno, bo tam nie ma zupełnie szans z jej problemami ze skorą..:shake: Quote
Melisa89 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Noo... nareszcie znalazłam jej wątek :D Dzisiaj ogłaszałam sunie, pisałam o tym na niebieskim. Jakieś 2 godziny temu dostałam wiadomość w sprawie suni: "jak wszytko sie ulozy to herka bedzie w dom rozmawialam juz z opiekuka czekamy na wyiki badan mam inne zwierzatka a herka ma alergie moje dzieci nie moga sie doczekac kiedy po nia pojedziemy jak ktos jeszcze raz powie ze amsty sa grozne to ja go pogryze" Czy ktoś wie coś na ten temat? Czy ten pan rzeczywiście kontaktował się osobą u której jest Hera? tzn wiem że Hera jest w hotelu ale czyjś nr był podany w ogłoszeniu. Quote
kiiniaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wczoraj pobierałyśmy krew (nie bez walki:eviltong:) Na 7 pażdziernik planuję sterylkę i wtedy zobaczymy co dalej. Hermionka jest w bardzo kiepskim stanie, nic tylko strupy... aż płakać się chce... staram się być dobrej myśli. Hera zaraża mnie swoim optymizmem, wita się, skacze, rozdaje buziaki, tuli się całą sobą, mimo choroby to chodząca radość. Quote
kiiniaa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Wyniki badań są lepsze niż się spodziewałam. Jedyne co trzeba zrobić przed sterylną to USG trzustki Planowany termin to 7.10 Od 10.10 super tymczas w Wawie!!!!!!!!!!!!!!!! I to blisko mnie:loveu: Quote
ludwa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :loveu:kiinia, jesyeś zajefajna, wiesz?:multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='kiiniaa']Wyniki badań są lepsze niż się spodziewałam. Jedyne co trzeba zrobić przed sterylną to USG trzustki Planowany termin to 7.10 Od 10.10 super tymczas w Wawie!!!!!!!!!!!!!!!! I to blisko mnie:loveu: Super!!!!!!:multi::multi::multi::multi: ps. Kiiniaa - co z Tofikiem? Quote
kiiniaa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Byłśmy z Herką u weta, niestety jej obecny stan nie pozwala na sterylkę:shake: Dostała steryd w zastrzyku, antybiotyk i mydełko do kąpieli leczniczej, niestety wet nie dał recepty na dom W piątek spotykam się z bardzo sensowną panią któa zaoferowała Herce DT a to bardzo bardzo dużo:multi: jest to blisko mnie więc będę cały czas na bieżąco;) Już w poniedziałek wizyta przedadopcyjna ale nie chcę zapeszać:roll: Quote
kiiniaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 W sobotę odbyła się sterylka bez żadnych komplikacji. O 13:00 odebrałyśmy Herę z nową wspaniałą panią z lecznicy i szybciutko do nowego domku:loveu: Hera mieszka w Falenicy i ma suuuper:multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 kiiniaa napisał(a):W sobotę odbyła się sterylka bez żadnych komplikacji. O 13:00 odebrałyśmy Herę z nową wspaniałą panią z lecznicy i szybciutko do nowego domku:loveu: Hera mieszka w Falenicy i ma suuuper:multi::multi::multi: no to super:multi::multi::multi::multi: zaraz napiszę o tym na niebieskim forum:p Quote
kiiniaa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Możesz pisać spokojnie, bo wczoraj p.Iwona dzwoniła do mnie żeby opowiedzieć jak im się wspaniale układa:loveu:, jaka Hera jest mądra, jak dobrze dochodzi do siebie po sterylce, że daje sobie robić zastrzyki, że jeżdżą razem samochodem Wspaniały pies ma wspaniały domek:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts