Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic nie da hopsanie do góry, potrzebna kasa na sterylkę i weta żeby wyprowadzić na prostą jej leczenie. Sunia wygląda okropnie, ale najgorsza jest jej depresja... Ona bardzo potrzebuje domu, w kojcu juz długo nie wytrzyma:shake:

Posted

Dobrze by było gdyby się znalazł już dla niej domek...tyle czasu. Nie jestem wielbicielką rasy i przyznaję, że mam dystans do rasy ale Herka jest naprawdę super dziweczyna:oops:

Posted

dla Elzy był przekazany kupon na darmową sterylizację. jakiś czas temu. mam nadzieję, że nie przepadł i skoro nie skorzystała Elza, skorzystała inna suka

Posted

Kupon przekazałam opiekunom Hery, gdy jeszcze u nich była. Ale potem wszystko się posypało... Nie miał kto zająć się sterylizacją a wcześniej badaniami, jak Robert wyjechał :-(. No i kupon wrócił do mnie...
Ronja, nie wiesz, czy on w jakiś sposób traci ważność, czy nie?

Najgorsza jest ta potworna depresja Hery. Widziałam ją wiele razy w domu, który uznała już za swój. Nie ten sam pies. :placz:

Posted

czy ona jest juz w jakimś schronie?

Ją trzeba ogłaszac, bo na dogo domu nie znajdzie:shake:

jak ktoś skleci jakiś tekst z tymi wiadomościami: wiek, stosunek do ludzi, innych psów (suk, psów), kotów, dzieci, czy umie zostawac sama w domu, co z jej zdrowiem - to zrobię jej allegro jeśli trzeba i poproszę dziewczyny coby ją poogłaszały na necie

Posted

:cool3:

andzia69 napisał(a):
czy ona jest juz w jakimś schronie?

Ją trzeba ogłaszac, bo na dogo domu nie znajdzie:shake:

jak ktoś skleci jakiś tekst z tymi wiadomościami: wiek, stosunek do ludzi, innych psów (suk, psów), kotów, dzieci, czy umie zostawac sama w domu, co z jej zdrowiem - to zrobię jej allegro jeśli trzeba i poproszę dziewczyny coby ją poogłaszały na necie

Andzia69 - Hera ma allegro, ogłoszen innych brak.Poprosimy jak mozesz !!!:cool3:
jest obecnie w DT płatnym, w hotelu. do schronu nie wroci na pewno, bo tam nie ma zupełnie szans z jej problemami ze skorą..:shake:

Posted

Noo... nareszcie znalazłam jej wątek :D
Dzisiaj ogłaszałam sunie, pisałam o tym na niebieskim.
Jakieś 2 godziny temu dostałam wiadomość w sprawie suni:

"jak wszytko sie ulozy to herka bedzie w dom rozmawialam juz z opiekuka czekamy na wyiki badan mam inne zwierzatka a herka ma alergie moje dzieci nie moga sie doczekac kiedy po nia pojedziemy jak ktos jeszcze raz powie ze amsty sa grozne to ja go pogryze"

Czy ktoś wie coś na ten temat? Czy ten pan rzeczywiście kontaktował się osobą u której jest Hera? tzn wiem że Hera jest w hotelu ale czyjś nr był podany w ogłoszeniu.

Posted

Wczoraj pobierałyśmy krew (nie bez walki:eviltong:) Na 7 pażdziernik planuję sterylkę i wtedy zobaczymy co dalej.
Hermionka jest w bardzo kiepskim stanie, nic tylko strupy... aż płakać się chce... staram się być dobrej myśli. Hera zaraża mnie swoim optymizmem, wita się, skacze, rozdaje buziaki, tuli się całą sobą, mimo choroby to chodząca radość.

Posted

Wyniki badań są lepsze niż się spodziewałam.
Jedyne co trzeba zrobić przed sterylną to USG trzustki
Planowany termin to 7.10
Od 10.10 super tymczas w Wawie!!!!!!!!!!!!!!!!
I to blisko mnie:loveu:

Posted

[quote name='kiiniaa']Wyniki badań są lepsze niż się spodziewałam.
Jedyne co trzeba zrobić przed sterylną to USG trzustki
Planowany termin to 7.10
Od 10.10 super tymczas w Wawie!!!!!!!!!!!!!!!!
I to blisko mnie:loveu:

Super!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

ps. Kiiniaa - co z Tofikiem?

Posted

Byłśmy z Herką u weta, niestety jej obecny stan nie pozwala na sterylkę:shake:
Dostała steryd w zastrzyku, antybiotyk i mydełko do kąpieli leczniczej, niestety wet nie dał recepty na dom
W piątek spotykam się z bardzo sensowną panią któa zaoferowała Herce DT a to bardzo bardzo dużo:multi: jest to blisko mnie więc będę cały czas na bieżąco;)
Już w poniedziałek wizyta przedadopcyjna ale nie chcę zapeszać:roll:

• 2 weeks later...
Posted

W sobotę odbyła się sterylka bez żadnych komplikacji. O 13:00 odebrałyśmy Herę z nową wspaniałą panią z lecznicy i szybciutko do nowego domku:loveu:
Hera mieszka w Falenicy i ma suuuper:multi::multi::multi:

Posted

kiiniaa napisał(a):
W sobotę odbyła się sterylka bez żadnych komplikacji. O 13:00 odebrałyśmy Herę z nową wspaniałą panią z lecznicy i szybciutko do nowego domku:loveu:
Hera mieszka w Falenicy i ma suuuper:multi::multi::multi:

no to super:multi::multi::multi::multi: zaraz napiszę o tym na niebieskim forum:p

Posted

Możesz pisać spokojnie, bo wczoraj p.Iwona dzwoniła do mnie żeby opowiedzieć jak im się wspaniale układa:loveu:, jaka Hera jest mądra, jak dobrze dochodzi do siebie po sterylce, że daje sobie robić zastrzyki, że jeżdżą razem samochodem
Wspaniały pies ma wspaniały domek:multi::multi::multi: