Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piszę na prośbę mojej kuzynki, która dzisiaj znalazła 3 małe kotki. Ramo gdy szła na uczelnię w okolicy ulicy fabryczej na łące znalazła 3 małe kotki. 2 w tej chwili są u niej jednego prawdopodobnie ktos przygarnoł. Niestety problem w tym że ona mieszka na stancji jeszcze z 2 koleżenkami. Kotki mie moga długo u nich zostac. Dlatego prosze o pomoc. Kotki maja ok 4 tygodni sa zdrowe.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnie wieści: prawdopodomnie kotki były wyprzucane partiami. Tubylcy słyszeli i widzieli kociaki jeszcze w innym miejscu. Podobno straszne płacze. Help- ciechanów

Posted

czy dogomaniacy z Ciechanowa moga pomóc. :crazyeye:
Kociaczki wczoraj były u waterynarza, sa zdrowe, maja ok 4 tygoni, prawdopodobnie reszta rodzeństwa zaostała zostawiona w innym miejscu, ludzie z okolicznych bloków mówili, że widzieli jakiegos typaka, ktory je wywalał. One zgina same w zaroslach :-( help:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

HELP:placz:
MALUSZKI W POTRZEBIE:-(
problem:shake: dzisiaj kuzynka musi wracac do domu, po zajeciach na uczelni autobus ma ok. 17:00 nie ma co z nimi zrobić, wszyscy wracaja do domów
potrzebny domek dla 2 kotków :placz:

Posted

niestety nie wiem jak pomóc. spróbuj z ogłoszeniami. powieś ogłoszenia w ciechanowskich lecznicach. nie mam nikogo kto mógłby je przetrzymać, poza tym to za mało czasu żeby kogoś znaleźć, a w szczególności w Ciecha. Koleżanka miszka na stancji u jakiejś babci, czy z młodymi ludźmi?
Nie wiem czy mozna je zostawić na dwa dni same z zapasem jedzenie, to już niech kociarze się wypowiedzą.
Proponuję też wątek na miau.

Posted

Dziewczyny mieszkaja same w mieszkaniu i jak wracaja to mieszkanie jest puste.
Co robić:shake: one maja 4 tygodnie chyba sa zbyt małe aby zostały same.

Posted

mycha101 napisał(a):
a czy pozostałe już znalazła?

nie :-(
wczoraj wieczorem jak zabierała znalezione kotki rozmawiała z mieszkańcami pobliskiego bloku i to oni opowiedziali o całej sytuacji.
Było juz ciemno i póżno i to chyba jest gdzieś dalej bo ona ich nie słyszała:shake:

Posted

Estera napisał(a):
Ja jestem z Bydgoszczy, nie wiem gdzie jest Ciechanow, ale mogę "coś" wziąć na tymczas jak już nic innego nie będzie wchodziło w grę...

dzieki. musze sprawdzic jak to dalek. Obecnie mam po 14:00 dzwonić i dowiedziec sie co wymyśliły.

Posted

Estera napisał(a):
agula no to daj znać co i jak. Bydgoszcz jest koło Torunia jeśli coś Ci to mówi ;)

dzięki Estera:lol: narazie tj. do poniedziałku maluchy zostaja pod opieka sasiadów.
Dziewczyny dały ogłoszenia na uczelni więc może ktoś się znajdzie.
Bydgoszcz jest dość daleko:shake: a tak dokładnie to kotki sa w Ciechanowie a my mieszkmy koło Płocka więc jeszcze dalej.

Posted

Kolejne wieści: koteczki dokazują, mają wielki apetyt, zaczeły robic do kuwety, są słodkie. Czesia ma strupy na pyszczku ale naszczescie ładnie sie goi.

Posted

Czesia prawdopodobnie dzisiaj jeszie do nowego domku:p Bedzie mieszkać na wsi u pewnego pana który kocha koty.
Z Czesiem natomiest nie jest dobrze. Wczoraj Monika pojeczhała do Ciechanowa i natychmiast zabrała kotki od sąsiadów. Okazało się, że cześkowi strasznie ropieja oczka oraz kuleje:shake:.

Posted

Czesiek był u weta pierwszego dnia dostał coś do przemywania oczek i miało być po 3 dniach lepiej:shake: a tu żadnej poprawy wręcz
sie pogorszenie:-( Dzisiaj po zajeciach maja iść do apteki.
Zdjęcia mam jeszcze nie zgrane do kompa.

Posted

agula napisał(a):
Czesiek był u weta pierwszego dnia dostał coś do przemywania oczek i miało być po 3 dniach lepiej:shake: a tu żadnej poprawy wręcz
sie pogorszenie:-( Dzisiaj po zajeciach maja iść do apteki.
Zdjęcia mam jeszcze nie zgrane do kompa.

Czy mogę wiedzieć, u którego weta byłyście?
Mam jakieś krople, tak mi się przynamniej wydaje, sprawdzę wieczorem. Oczywiście najpierw konsultacja z wetem, czy mozna te krople mu podawać.