tamb Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Dropek jest dzisiaj w Dzienniku Polskim, jeszcze nikt nie dzwonił. Quote
karusiap Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 cudownie..teraz tylko czekac.tamb nie bedziesz miala chwili dla siebie jak sie rozdzwoni telefon:cool3: Quote
tamb Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Przyszli bardzo mili ludzie i Dropek dzisiaj o 21-ej jedzie do nowego, jestem pewna świetnego domku.:multi: Quote
karusiap Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 hurrrraaa!!!bardzo sie ciesze:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Jagienka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 tamb napisał(a):Przyszli bardzo mili ludzie i Dropek dzisiaj o 21-ej jedzie do nowego, jestem pewna świetnego domku.:multi: cudownie!!! trzymam kciuki, za dopełnienie formalności... i za tydzień jak potwierdzą, ze jest ok, się ucieszę :loveu: tamb, prawie odpsiona... co tam pozostałe cztery :evil_lol: Quote
noemik Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 hurra, tamb, trzymałam kciuki, cały czas!!! Quote
tamb Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Adopcja odbędzie się przy w obecności mar.gajko i Luizy. Bardzo mi to pomaga i daje poczucie, że nie dokonam złego wyboru. A pozostałe cztery psy stworzyły zgodne stado. Rozsądek mówi, żeby suni szukać jeszcze domu. Jest to trudne ale jeszcze raz ją ogłoszę. Kici też jeszcze będę szukać. W domu bez psów byłaby szczęśliwsza. One są przyjaźnie nastawione, kicia-Bożenka jednak się boi. Quote
Jagienka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ale bosko!!!! Metamorfoza ogromna w porównaniu do zdjęć z pracowni... :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts