Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani!!! :D

Wchodzę na Forum grupy VI a to ostatnie odpowiedzi napisane tydzień temu... :( Gdzie jesteście?? Nie można sobie pogadać np.o dalmaśkach bo Was nie ma...? :roll: Odezwijcie się proszę!!! Tyle nas jest, a nikt z Was nie udziela się w naszym dziale... o naszych ulubionych psach... :(

CZEKAM!!!

Dalmati & Maja

Posted

Przyznaję bez bicia - dawno mnie tu nie było :oops: ale sporo się u mnie działo :)

Najważniejsze z wydarzeń to to iż Jenny będzie miała towarzystwo za jakieś 7 miesięcy :D ponieważ jestem w ciąży po ponad dwóch latach starań :D

Ciekawe jak to bedzie ... :wink:

Posted

Dorcia: GRATULACJE! i dużo zdrówka życzę:)

Z okazji Świąt Wielkiej Nocy chiałabym Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, szczęścia i pomyślności, smacznego jajka i mokrego dyngusa;)a przede wszystkim buziaki dla nakrapianych przyjaciół!

Trzymajcie się ciepło!

Posted
To teraz musisz o siebie dbać, chodzić na spacery, a Jenny przy tym niewątpliwie skorzysta.

Oj Kika, Jenny się nieco spasła i to moja wina więc te spacerki to konieczność :oops:

Na szczęście już coraz cieplej się robi, przeziębienie mi mija więc przyjemnie będzie połazić po lasach i plaży... :D

Gosiu odnośnie Jenny to się nie martwię, ale jestem przerażona :(

Do tej pory była na "świeczniku" a teraz pozmienia się nieco. Ona kocha dzieci, ale nie wiem jak zareaguje na maleństwo, które cały czas będzie z nią. Wierzę jednak, że będzie dobrze i dziękuję za dodanie otuchy.

Dziękuję wam za gratulacje :D Wesołych Świąt !!! :D

Posted

Dorcia, to wspaniała wiadomość :D Z niecierpliwością będziemy czekać na dalsze szczegóły. Aha, wiesz że teraz są takie specjalne wózki do joggingu dla utrzymania kondycji młodej mamy, no i jej psa :wink:

Posted

Dorcia jak już szczęśliwie maleństwo pojawi się w domu - to ponoć niezawodną metodą jest pozwolić psu obwąchać malucha i ma go przyjąć do "stada".Tak robili znajomi i nie było problemów w relacjach pies-dziecko.

Pamiętam zresztą zachowania mojej poprzedniej suczki w stosunku do niemowlaka- synka siostry - gdy tylko maluch kwilił - ona pierwsza wyrażała zaniepokojenie i biegła na ratunek.

A poza tym, co Ty się teraz martwisz na wyrost - najważniejsze żebyście się z Jenny nie zamienily w kuleczki, więc na spacerek!!!! :D :wink:

• 2 years later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...
Posted

Meldujemy się! :sweetCyb: No właśnie o czym by tu pisać? :-(. Może jakiś temat z galerią kropków i tych w typie? :razz: Ciekawostki dotyczące rasy? Kurcze no nie mam najlepszych pomysłów :oops: hm... czym by tu spopularyzować...

Posted

Ciekawostki myślę, że byłyby dobre... Ale chyba nie na dłuższą metę :(
A galeria chyba jest już gdzieś...

A może coś w stylu "zabawne sytacje z udziałem naszych kropków"?
Nie wiem no, mi też do głowy nic nie przychodzi...

• 11 months later...
Posted

Toffina napisał(a):
Hej może byśmy coś tu ruszyli ten zastój??:lol: piszcie co tam ciekawego, moze komuś sie ostatnio rodzina powiększyła, albo jakieś sukcesy na wystawach?? nie bądźmy gorsi od innych:p

No bo wszyscy od dalmatów siedzą na Łaciatym Forum. Tam sie dzieje :cool3: