Dalmati&Maja Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Kochani!!! :D Wchodzę na Forum grupy VI a to ostatnie odpowiedzi napisane tydzień temu... :( Gdzie jesteście?? Nie można sobie pogadać np.o dalmaśkach bo Was nie ma...? :roll: Odezwijcie się proszę!!! Tyle nas jest, a nikt z Was nie udziela się w naszym dziale... o naszych ulubionych psach... :( CZEKAM!!! Dalmati & Maja Quote
Poświata Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 A to z okazji świąt Wielkanocnych dla wszystkich dalmaśków dużych i małych od koleżanki Poświatki. pozdrawiamy Quote
Dorcia Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Przyznaję bez bicia - dawno mnie tu nie było :oops: ale sporo się u mnie działo :) Najważniejsze z wydarzeń to to iż Jenny będzie miała towarzystwo za jakieś 7 miesięcy :D ponieważ jestem w ciąży po ponad dwóch latach starań :D Ciekawe jak to bedzie ... :wink: Quote
Gosia & c.o. Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 No to nasze gratulacje!!!! Cieszymy się bardzo :D A co do Jenny to się nie martw, bo napewno zaakceptuje nowe towarzystwo :wink: Quote
Kika Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Dorcia to super wiadomość. :D To teraz musisz o siebie dbać, chodzić na spacery, a Jenny przy tym niewątpliwie skorzysta. Quote
Alsa Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Dorcia: GRATULACJE! i dużo zdrówka życzę:) Z okazji Świąt Wielkiej Nocy chiałabym Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, szczęścia i pomyślności, smacznego jajka i mokrego dyngusa;)a przede wszystkim buziaki dla nakrapianych przyjaciół! Trzymajcie się ciepło! Quote
Dorcia Posted April 11, 2004 Posted April 11, 2004 To teraz musisz o siebie dbać, chodzić na spacery, a Jenny przy tym niewątpliwie skorzysta. Oj Kika, Jenny się nieco spasła i to moja wina więc te spacerki to konieczność :oops: Na szczęście już coraz cieplej się robi, przeziębienie mi mija więc przyjemnie będzie połazić po lasach i plaży... :D Gosiu odnośnie Jenny to się nie martwię, ale jestem przerażona :( Do tej pory była na "świeczniku" a teraz pozmienia się nieco. Ona kocha dzieci, ale nie wiem jak zareaguje na maleństwo, które cały czas będzie z nią. Wierzę jednak, że będzie dobrze i dziękuję za dodanie otuchy. Dziękuję wam za gratulacje :D Wesołych Świąt !!! :D Quote
Ania i Salma Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Dorcia, to wspaniała wiadomość :D Z niecierpliwością będziemy czekać na dalsze szczegóły. Aha, wiesz że teraz są takie specjalne wózki do joggingu dla utrzymania kondycji młodej mamy, no i jej psa :wink: Quote
Kika Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Dorcia jak już szczęśliwie maleństwo pojawi się w domu - to ponoć niezawodną metodą jest pozwolić psu obwąchać malucha i ma go przyjąć do "stada".Tak robili znajomi i nie było problemów w relacjach pies-dziecko. Pamiętam zresztą zachowania mojej poprzedniej suczki w stosunku do niemowlaka- synka siostry - gdy tylko maluch kwilił - ona pierwsza wyrażała zaniepokojenie i biegła na ratunek. A poza tym, co Ty się teraz martwisz na wyrost - najważniejsze żebyście się z Jenny nie zamienily w kuleczki, więc na spacerek!!!! :D :wink: Quote
Dorcia Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Dzięki za rady. Faktycznie nie ma co się martwić na zapas. Na razie spacerki powodują że Jenny schudła nieco a ja natomiast na odwrót :wink: Quote
LUSIA188 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :agrue: Co się dzieje z właścicielami kropków:shake: :shake: :shake: wpisy sprzed 2 lat!!!!Do raportu-;) ;) ;) Quote
rencze Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Kika']Forum wcale nie jest martwe-zobacz jakie zywe:) �* :) �* A tutaj reszta zdjęc naszego stadka :) http://bafi.fotosik.pl/albumy/185645.html �*Maleństwa są prześliczne-słodkie kuleczki. To fakt. Podglądam je na stronie . Quote
bea_m Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :grins: Całkiem tłoczno. Dzieciaki słodkie a i mamusia jak należy :cool3: Quote
Klaudia&Tara Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Stadko przepiękne :D Ale coś cicho u dalmatków... Ciapkomaniacy, gdzie jesteście? :-(:mad: Quote
Chianti Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Meldujemy się! :sweetCyb: No właśnie o czym by tu pisać? :-(. Może jakiś temat z galerią kropków i tych w typie? :razz: Ciekawostki dotyczące rasy? Kurcze no nie mam najlepszych pomysłów :oops: hm... czym by tu spopularyzować... Quote
Klaudia&Tara Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ciekawostki myślę, że byłyby dobre... Ale chyba nie na dłuższą metę :( A galeria chyba jest już gdzieś... A może coś w stylu "zabawne sytacje z udziałem naszych kropków"? Nie wiem no, mi też do głowy nic nie przychodzi... Quote
Chianti Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 O! Może śmieszne zdjęcia/ sytuacje łaciatych :cool3: jeszcze jakieś pomysły? Quote
Klaudia&Tara Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja jestem za zabawnymi sytuacjami i zdjęciami ;) Quote
bea_m Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Toffina napisał(a):Hej może byśmy coś tu ruszyli ten zastój??:lol: piszcie co tam ciekawego, moze komuś sie ostatnio rodzina powiększyła, albo jakieś sukcesy na wystawach?? nie bądźmy gorsi od innych:p No bo wszyscy od dalmatów siedzą na Łaciatym Forum. Tam sie dzieje :cool3: Quote
Recommended Posts