jambi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 taaaa... miał być CTR, wyszła miniaturowa jamnicza sznupa, miało być 6 kilo wyszło 14.... ciekawam co dalej... :lol: Quote
Erhan Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dzisiaj pierwszy raz piesy zostały same w domu :cool3:, jeszcze nie pełny wymiar, bo syn ma wolne i dotrzymał im trochę towarzystwa, ale w końcu się ulotnił i Sonia miała ok. 4 godziny na pogadanie z Platonem. Ran szarpanych i kąsanych nie stwierdzono, mieszkanie bez zmian i zniknęła agresja Soni do Platona podczas jedzenia ;) Niestety Platonowi się coś w poprzestawiało, z potulnego misia stał się burkliwym opiekunem i próbuje ustawiać i odstraszać wszystkich kandydatów do zabawy z Sonią, chociaż sam wcale nie zamierza się z nią bawić, bo jest dla niego za szybka ;) Mam nadzieję, że przejdą mu te napady zazdrości :D nie zabieraj swojej lepszej połowie psa To nie ja zabieram, tylko piesa się do mnie przyczepiła :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 bys chcial wszytsko za szybko daj mu czas coby zmienic myslenie i dac sie zachecic do zabaw mlodej damie bedzie dobrze , a juz calkiem bym ci nie zyczyla coby w domu zaczely sie bawic , bo mozesz domu nie poznac jak wrocisz nastepnym razem , dwa moga miec calkiem szalone pomysly ale dwa w tak roznym wieku hmm maja zupelnie szalone pomysly uwierz mi hihihi no wlasnie pise wybiera sam i mozemy czasem stanac na uszach a one i tak sa wierne swemu wyborowi ale mysle ze twoja druga polowa nie bedzie miala za zle ze mloda se ciebie upatrzyla na razie [ bo moze sie to zmienic ] choc malo kiedy zmieniaja w tym wzgledzie poglady Quote
Erhan Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dwa duże chaty nie rozniosły, to mała i duży też chyba nie rozniosą, a Platon do zabawy nie skory jest, bo to już stateczny pan ;) Dla Platona najlepszą zabawą jest uwalić się do góry kołami i znaleźć jakąś ludzką łapę do czochrania :D Quote
Tekla64 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 zebys sie nie zdziwil co potrafi mlody pies wykrzesac ze starego statecznego hihihi oczywsicie demolki nie zycze ale mysle ze Plaaton se przypomni mlodsze lata i jeszcze cie zadziwi Quote
Fides79 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 http://img163.imageshack.us/img163/1622/dsc00669t.jpg o prosze jakie szczesliwe piesy:p:loveu: Quote
Tekla64 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 alez fajnie ze juz ja mozesz puszczac wolno i widac ze oba szczesliwe ino oba zarosniete hihihi prawie jak ta laka Quote
jambi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Erhan napisał(a):Dwa duże chaty nie rozniosły, to mała i duży też chyba nie rozniosą, :roflt: .... chyba.... :roflt: Quote
Erhan Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Trochę z sobotniego spacerku ;) Gdzie jest Sonia :cool3: i tu cuś pływa :cool3: w końcu wylazła :lol: a mi dobrze na ciepłym piasku i nie będę się moczył :razz: i łąkowy bukiecik kwiatków do domowego wazonu ;) Quote
Tekla64 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 no to sie suk wypalwil a straszy pan powygrzewal lazdemu wedle potrzeb i tak powinno byc Quote
Fides79 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 http://img846.imageshack.us/img846/466/dsc00696jx.jpg ha ha jaka wydra :lol: Quote
Tekla64 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 no i co tam uwas sie dzieje sunia juz calkiem zawladnela wami wszytskimi??? jakies zdjecia beda??? a moze jakas choc krotka relacja z zycia dwoch psow ... Quote
jambi Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 fakt, Erhan wszędzie pisze tylko nie u siebie :lol: Quote
Erhan Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A co ja tu będę temacik zaśmiecał :diabloti:, poza tym skąd mam wiedzieć co u nas, jak jestem w pracy :roll: (prawdę mówiąc też chciałbym wiedzieć) :D Quote
Tekla64 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 no to jak juz sie dowiesz to daj nam znac co u was hihihi Quote
Erhan Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 nadal wszyscy żyją w zgodzie, idę wywietrzyć futra ;) Quote
Tekla64 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 daj troche zdjec nie badz taki " i chcialbym i boje sie " pochwal sie swoimi futrami , wycieczkami i czym tam jeszcze masz do chwalenia Quote
jambi Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Erhan']nadal wszyscy żyją w zgodzie, idę wywietrzyć futra ;)[/QUOTE] takie miałam skojarzenie.... ale to by chyba było zbyt złośliwe.... :diabloti: Quote
Tekla64 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 te grzyby chyba go wciagnely na amen i nie ma mzliwosci nawet dania znaku zycia juz nie mowiac o zdjeciach Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 i myślisz że od 2 tygodni nic innego nie robi tylko grzyby zbiera? Quote
Fides79 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 hmmm a może zabładzili w tym lesie :niedowia: Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 to może trzeba by było jaką ekipe poszukiwawczą zorganizować? Quote
Recommended Posts