Jump to content
Dogomania

Taki wielki czarny terier rosyjski ! Rzeszów !!!Dojechał juz do domu !!!

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj pierwszy raz piesy zostały same w domu :cool3:, jeszcze nie pełny wymiar, bo syn ma wolne i dotrzymał im trochę towarzystwa, ale w końcu się ulotnił i Sonia miała ok. 4 godziny na pogadanie z Platonem.
Ran szarpanych i kąsanych nie stwierdzono, mieszkanie bez zmian i zniknęła agresja Soni do Platona podczas jedzenia ;)
Niestety Platonowi się coś w poprzestawiało, z potulnego misia stał się burkliwym opiekunem i próbuje ustawiać i odstraszać wszystkich kandydatów do zabawy z Sonią, chociaż sam wcale nie zamierza się z nią bawić, bo jest dla niego za szybka ;)
Mam nadzieję, że przejdą mu te napady zazdrości :D

nie zabieraj swojej lepszej połowie psa

To nie ja zabieram, tylko piesa się do mnie przyczepiła :evil_lol:

Posted

bys chcial wszytsko za szybko daj mu czas coby zmienic myslenie i dac sie zachecic do zabaw mlodej damie

bedzie dobrze , a juz calkiem bym ci nie zyczyla coby w domu zaczely sie bawic , bo mozesz domu nie poznac jak wrocisz nastepnym razem , dwa moga miec calkiem szalone pomysly ale dwa w tak roznym wieku hmm maja zupelnie szalone pomysly uwierz mi hihihi

no wlasnie pise wybiera sam i mozemy czasem stanac na uszach a one i tak sa wierne swemu wyborowi ale mysle ze twoja druga polowa nie bedzie miala za zle ze mloda se ciebie upatrzyla na razie [ bo moze sie to zmienic ] choc malo kiedy zmieniaja w tym wzgledzie poglady

Posted

Dwa duże chaty nie rozniosły, to mała i duży też chyba nie rozniosą, a Platon do zabawy nie skory jest, bo to już stateczny pan ;)
Dla Platona najlepszą zabawą jest uwalić się do góry kołami i znaleźć jakąś ludzką łapę do czochrania :D

Posted

zebys sie nie zdziwil co potrafi mlody pies wykrzesac ze starego statecznego hihihi
oczywsicie demolki nie zycze ale mysle ze Plaaton se przypomni mlodsze lata i jeszcze cie zadziwi

Posted

Trochę z sobotniego spacerku ;)

Gdzie jest Sonia :cool3:

i tu cuś pływa :cool3:

w końcu wylazła :lol:

a mi dobrze na ciepłym piasku i nie będę się moczył :razz:

i łąkowy bukiecik kwiatków do domowego wazonu ;)

Posted

A co ja tu będę temacik zaśmiecał :diabloti:,
poza tym skąd mam wiedzieć co u nas, jak jestem w pracy :roll:
(prawdę mówiąc też chciałbym wiedzieć) :D

Posted

[quote name='Erhan']nadal wszyscy żyją w zgodzie, idę wywietrzyć futra ;)[/QUOTE]

takie miałam skojarzenie.... ale to by chyba było zbyt złośliwe.... :diabloti:

• 2 weeks later...