Erhan Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Porąbało mnie i miał to być suczek Ewy, a ja już jestem w niej zakochany i chyba z wzajemnością. 1/10 Platona ok. 6kg wagi, widzę w niej sznupa z grzbietu, jamnika z pyska, owczarka indiańskiego z ogona, łapy długie jak na średniaka i szybkość łiiipeta :D Quote
GuniaP Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 A czy to wielkość jest najważniejsza ? Miłość sie liczy ;) :D Quote
Tekla64 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 aaa taki wiesci ! a jak Platon na nia i ona na kolosa ??? sznupa z niej zrobisz i oby nie indianskiego bo chcemy zdjecia Quote
jambi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 hahaha! Platon juz ją wychowa na porządnego CTRa :lol: wilczy zew: co z tego że mała? czasem waga psiaka jest odwrotnie proporcjonalna do drzemiącego w nim charakteru ;) Moja Mia waży teraz 8 ... :diabloti: Quote
Erhan Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Prawie dobę mamy za sobą ;) Sunia w domu została Sonią (mam nadzieję, że nam Malawaszka wybaczy) :) Jest malutka, ale muszę przyznać, że jest jej w domu więcej niż Platona i Erhana (') razem :D Ze zdjęciami może być problem, bo moją komórą będzie trudno ją uchwycić, chyba że założymy psinie jakieś betonowe buciki :D Wczoraj podczas psiej kolacji było małe spięcie przy miskach, Sonia chciała zjeść Platona gdy się nieopatrznie zbliżył. Sądzę, że to przez schronisko, gdzie musiała pilnować jedzonka, a u nas jak zobaczy, że nikt jej z miski nie będzie wyjadał, to sobie odpuści napady agresji :D Sznupa z niej raczej nie uda się zrobić, bo u niej głowa jest zupełnie jamnicza, tylko bardziej zarośnięta. Z tułowia sznupa dałoby radę wykroić :) ale nogi za długie na miniaka, a za krótkie na średniaka i podejrzewam, że jakbym poleciał ją maszynka to jednak wyszedłby wyliftowany jamnior :D Quote
malawaszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 pewnie, że wybaczy :loveu: cudownie, że mała z Wami już bezpieczna!!!!! Quote
malawaszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 mnie się po fotach wydaje bardzo sznupowata - serio serio, cudna jets i ten jęzor do ziemi :loveu: Quote
Fides79 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 ale ona słodka :loveu: kurcze w pierwszej chwili jak przeczytałam te 6kg to pomyslałam ze mini, a tu po zdjeciach widze ze jednak całkiem sredniaczka, tylko chyba wiecej siersci niz ciałka :roll: i weźcie ją do fryzjera bo tą sierśc ma w opłakanym stanie, a przecież odrośnie i wtedy dopiero będzie piękna :lol: Quote
Tekla64 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 ja tez mysle ze jej kilogramy sa mylne i bedzie ich wiecej a napewno bym ja przerobila na sznupa! Wacek tyn moj niewydarzony jamnior szorstki jak byl obciety tez bardziej dlugiego sznupa przypominal jak jamnika a napewno mial krocotkie lapki zwlaszcza w porownaniu z Sonia[ choc deczko dluzsze od normalnych jamniorow] a i Tekla jest jednak zwlaszcza z wiekiem bardziej bokserowata jak sznupowata a i tak ja robie na sznupa moze warto i Soni dac nowy image???? sprobuj najwyzej zarsnie i zrobicie co bedziecie chcieli. schroniskowe nalecialosci z czasem powinny zaniknac a powiedz co Platon na nia odmlodnial??? adruje czy raczej opiekuje sie??? no poopowiadaj troche jak jest z nimi razem Quote
wilczy zew Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='jambi']hahaha! Platon juz ją wychowa na porządnego CTRa :lol: wilczy zew: co z tego że mała? czasem waga psiaka jest odwrotnie proporcjonalna do drzemiącego w nim charakteru ;) Moja Mia waży teraz 8 ... :diabloti: ja jestem tylko zaskoczona,bo ze zdjęcia myślałam,że jest większa Quote
weszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mnie też z pierwszego zdjęcia ona na duużą wyglądała. Ale pewnie w dobrobycie parę kilosków może jej przybyć ;) Jak dla mnie to sznauca na spokojnie można z niej zrobić ;) Jest tu na dogo taka specjalistka Doginka co na 100% by z niej zrobiła rasowego sznauca bo ona z każdego psa zrobi hihi no ale ona z Warszawki niestety ;) Quote
Erhan Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Na poprawę humoru "przybij piątkę" ;) Okazało się, że Sonia jest wielbicielką "perfumy" - trzeba zrobić zapas szamponu ;) Quote
Fides79 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Okazało się, że Sonia jest wielbicielką "perfumy" - trzeba zrobić zapas szamponu ;-) achh pewnie chciała się "upiększyć" dla Platona, a Ty chcesz ją prac w szamponach :roll: Quote
malawaszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Erhan napisał(a): Okazało się, że Sonia jest wielbicielką "perfumy" - trzeba zrobić zapas szamponu ;) haha znaczy sznup! ;) Quote
Tekla64 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 wszystkie takie sie unormuja i wcale nie musi w kazda sie zas potem ladowac, ona jest po przejsciach swiezo wiec sie nie dziwcie i dajcie czas wazne ze z Pa;tonem dobrze jej idzie a wam sie podoba fajne jest takie odkrywanie sie nawzajem choc czasem uciazliwe Quote
Erhan Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Poszliśmy wieczorem do naszej pani doktor przedstawić Sonię, kupić jej kiltiksa i przy okazji skorzystaliśmy z wagi, - z naszej dziewczynki okazał się kawał baby, waży prawie 14kg, więc chyba po niesieniu Erhania w ostatnią drogę straciłem czucie w rącach, bo dla mnie jest leciutka jak piórko ;) Miała być Ewy, a mnie nie odstępuje na krok :D Quote
malawaszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 oo czyli jednak średniaczka :) pewnie ciałka nabierze na dobrym wikcie jeszcze Quote
Tekla64 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 oooo no to nam sie coraz bardziej sytuacja rozjasnia , jednak gabaryty sredniaka i jak ja przelcisz maszynka wyjdzie ze cudna z niej sznupeczka srednia wyjdzie alez wam sie fajna panienka trafila hihihi Quote
weszka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 No i już się podwoiła dziewczynka :) Za chwilę napakuje i będzie mała olbrzymka :D Quote
wilczy zew Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 weszka napisał(a):No i już się podwoiła dziewczynka :) Za chwilę napakuje i będzie mała olbrzymka :D :roflt: wyjełaś mi to z ust nie zabieraj swojej lepszej połowie psa :mad: Quote
Recommended Posts