Erhan Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 W domu szpital, nadal staramy się przepędzić kosiarza. Erhanio samodzielnie krąży po pokoju, niestety nadal w pozycji leżącej, ma dobry apetyt i leje jak z cebra, więc brzusio i nereczki w dobrym stanie, staramy się być dobrej myśli, może jeszcze mu się uda ;) Dywan udało się wyprać i jakby jakieś jaśniejsze, żywsze kolory wróciły :D Quote
jambi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 no i widzisz, przynajmniej dywan na tym skorzystał ;) ........ wszystkie dobre myśli dla Was :) ........ Erhan napisał(a):i dalej czekamy na cud, bo tylko tyle mogę zrobić i to mnie wk....a. znam to uczucie :( ... tyel że ja juz w czasie przeszłym :( Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Erhan napisał(a):W domu szpital, nadal staramy się przepędzić kosiarza. Erhanio samodzielnie krąży po pokoju, niestety nadal w pozycji leżącej, ma dobry apetyt i leje jak z cebra, więc brzusio i nereczki w dobrym stanie, staramy się być dobrej myśli, może jeszcze mu się uda ;) Dywan udało się wyprać i jakby jakieś jaśniejsze, żywsze kolory wróciły :D noo takie wieści chcemy czytać jak najdłużej :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 tak mi przykro :( śpij spokojnie piesku ['] Quote
Erhan Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 k(...)a, czemu czuję się tak podle. Eutanazja była dobrodziejstwem w tym przypadku, a jednak ... Chyba chciałem żeby odszedł sam, :( Dzięki Moni. Quote
malawaszka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 to zawsze tak jest :( ja musiałam (albo i nie musiałam...) pomóc odejść Bolusiowi i Soni ostatnio i mimo, żem inęło już trochę czasu to i tak wspominam te chwile z ogromnym bólem i ciągle się zastanawiam czy nie za wcześnie, że może by się jeszcze dało wyrwać jakieś chwile, nie dowiem się tego, ale nie mogłam pozwolić im cierpieć - też często myślę o tym, że chciałabym, zeby moje psy, kiedy przyjdzie ich czas, odchodziły w spokoju, we śnie, bez bólu... ale to chyba nie zdarza się często :( Ściskam Was dwunożnych i Platonka mocno :calus: Quote
wilczy zew Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 to zawsze są trudne chwile,przykro mi, kiedyś podjełam taką decyzję co do mojego psa,dwa lata temu pomogłam mojej mamie podjąć taką decyzję i nie męczy mnie ta decyzja,chociaż czasami brakuje mi ich,gdyż wiem że wynikała z uczucia,pies za swą wierną służbę,za miłośc do swojego człowieka ma prawo do godnej śmierci a taką jest w stanie zapewnić jedynie odważny i kochający właściciel Quote
Tekla64 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 nic sie nie da madrego powiedziec przykro i szkoda ale juz nie cierpi trzymajcie sie Quote
Fides79 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 smutne wieści, ciężka decyzja :-( ale jest juz w lepszym psim świecie i z pewnością jest równie szczęśliwy jak w czasie gdy był towarzyszem Waszej rodziny Quote
GuniaP Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Bardzo mi przykro... Trzymajcie się ciepło, cięzko cokolwiek napisać... Quote
jambi Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Erhan... jest mi przykro, niezmiernie przykro zwłaszcza, że my też dopiero co prze to przeszliśmy też wolałabym żeby sam, żeby to nie zależało od mojej decyzji i wiem, że boli, i wiem że zostaje wiele pytań i wątpliwości Dla niego, tak jak piszesz było to dobrodziejstwo, Wy musicie się trzymać... Quote
Erhan Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Dziękujemy ;) Trzymamy się, wiemy że nie można było nic więcej dla Erhanka zrobić jak tylko pomóc mu odejść godnie i bez bólu. I tak ze względu na możliwość przyjścia lekarza jego agonia trwała 6 godzin za długo :( Teraz trochę pusto w domu z jednym psiurem, ale... ...już myślimy nad kompanem dla Platona ;) A Erhanka będziemy często odwiedzać i bo spoczął u mojego przyjaciela w przydomowym lesie w cieniu czterech sosen i modrzewia. ;) Quote
Tekla64 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 bedzie czym mysli i rece zajac ale niestety bol i tesknota beda nadal ino troche latwiejsze do zniesienia, przynajmniej ja tak mam zdradzisz nad jakim psem myslicie ??? i ewentualnie kiedy mialoby to nastapic???? a Erhanowi pikne miejsce wybarales Quote
Erhan Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Tekla64']zdradzisz nad jakim psem myslicie ??? i ewentualnie kiedy mialoby to nastapic???? Jestem raczej stały w uczuciach więc rozglądam się za CTR-em lub w typie, ewentualnie dużym czarnym sznupem ;) Taką Teklę też mógłbym przygarnąć :evil_lol: Myślę, że w sierpniu/wrześniu znajdziemy nowego domownika ;) Quote
Erhan Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 W naszym schronisku znalazłem taką panienkę :cool3: Chyba w sobotę pojedziemy ją obejrzeć, może wpadnie w oko Platonowi i nam :evil_lol: Quote
Fides79 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ooo kurde, ale fajna, wygląda troche jak cz-s olbrzymka :cool3: Quote
Erhan Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Właśnie trochę ciężko z tego zdjęcia ocenić wielkość, a w opisie też nic nie ma, więc pozostało pojechać i obejrzeć na żywo ;) Quote
Fides79 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 no to moze sie tez okazać średniaczka a po strzyżeniu i kąpieli wyjdzie p&s :cool3: ale fajnie sie prezentuje :lol: moi sąsiedzi pojechali wczoraj do naszego schronu po kota a wyszli z czyms na kształt rudego 7-miesiecznego labka :roll: Quote
Tekla64 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 no zdjecie mocno obiecujace ale poczekamy jak juz ja obejrzycie i co Platon na nia powie a ja bedetrzymac kciuki by bylo fajnie Quote
weszka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Nie wiedziałam :( a dziś przeczytałam same smutne wieści - Bono, Pepa i Erhan. Smutne to bardzo i przykre i ciężkie jak odchodzą nasi cudowni przyjaciele psi. Erhanio [*] Potencjalna koleżanka bardzo ładna. I kurde ciekawe jakiej jest wielkości bo coś mi na pieprzaczkę raczej wygląda niż czarną. I tak ze zdjęcia większą niż średniaczka?! Możliwe żeby była olbrzymką p&s? Czekam na wieści jak ją odwiedzicie. Quote
malawaszka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 trzymam :kciuki: za sobotę!!! piękna jest! Quote
jambi Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 no piękna jest, takie psy lubie :) ale coś mi sie ta stałość uczuć wydaje zachwiana :evil_lol: [quote name='Erhan']Jestem raczej stały w uczuciach więc rozglądam się za CTR-em lub w typie, ewentualnie dużym czarnym sznupem ;) Quote
Erhan Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Uległem kobiecie jak powiedziała, że chce mieć "swojego" psa :D Quote
Tekla64 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 jaaa , moja druga polowa tez chciala miec swego psa i mial ino mi poszla za zwierzyna i do dzis deczko chyba ma do mnie pretensji za to ze nie dopilnowalam ale swojego psa sie ma jak i pies chce tego samego co nie zawsze wychodzi czekam na wiesci i to pozytywne mam nadzieje wielka Quote
Recommended Posts