malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Erhan??????? czyli co???? domek dla tamtego psiaka? Quote
Erhan Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):Erhan??????? czyli co???? domek dla tamtego psiaka? Na czernyszowym forum znalazł nową pańcię, ja tylko troszku zamieszałem:evil_lol:, bo chciałem już robić miejsce w domku :diabloti: Quote
Pysia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Erhan napisał(a):Na czernyszowym forum znalazł nową pańcię, ja tylko troszku zamieszałem:evil_lol:, bo chciałem już robić miejsce w domku :diabloti: :multi::multi::multi::multi::multi: Erhan !! Jestes WIELKI :loveu: Quote
Erhan Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Przez 2 dni mieliśmy zimę :lol: Jak widać czarno na białym ;) Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 mało mało :loveu::loveu::loveu: chłopaki cały czas bez sprzeczek??? Quote
ewatr Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Kawał zwierza ze tak powiem ;):eviltong: Aczkolwiek fot mogło by byc wiecej :evil_lol: Quote
Erhan Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pieski cały czas żyją w zgodzie i przyjaźni, nie ma z nimi żadnych problemów, na spacerkach pilnują się wzajemnie i razem dają odpór nieprzyjaciołom wszelakim - mruknięcio-warknięciami w duecie skutecznie odstraszają :evil_lol:. Jeszcze jednego fotka ze spacerku znalazłem na komórze;) Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 świetnie, że chłopaki żyją w takiej komitywie :loveu::loveu::loveu: i nie wiem który jest który :lol: Quote
Erhan Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 malawaszka napisał(a):(...) i nie wiem który jest który :lol: Ja czasami, na szybko, też :lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Erhan napisał(a):Ja czasami, na szybko, też :lol: I tu leży jeszcze jedna zaleta kolorowych frotek na grzywce:evil_lol: Quote
weszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Erhan słów brak - dajesz domy i jeszcze je znajdujesz :) A chłopaki wyglądają obłędnie! Quote
Erhan Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Ula_czarnuszka']I tu leży jeszcze jedna zaleta kolorowych frotek na grzywce :evil_lol: Niestety u Platona frotke chwilowo można założyć jedynie na ogon;) jeszcze nie jest odpowiednio grzywiasty :) [quote name='weszka']Erhan słów brak - dajesz domy i jeszcze je znajdujesz :) Dom dla tego pięknego sznaucera, to sam się znalazł i super wyszło, że tak szybko;) [quote name='weszka'] A chłopaki wyglądają obłędnie! Dziękuję w imieniu chłopaków;) Quote
Erhan Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Domowa zawalidroga ;) Jak widać troszku już obrósł futrem i przybrał na wadze ;) i jak na porządnego piesa przystało nie sypia na kanapie, tylko obok - uwielbia wszelkie ciągi piesze :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 wcale się nie dziwię, że w ciągach komunikacyjnych - na kanapie ktoś mógłby go nie zauważyć, a tak to zawsze trzeba przekroczyć:evil_lol: Quote
Erhan Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):... a tak to zawsze trzeba przekroczyć:evil_lol: A właśnie, że nie trzeba, można spokojnie podeptać :evil_lol:, tylko trzeba uważeć, żeby samemu gleby nie zaliczyć:evil_lol: To nie miniaturka:evil_lol:, więc czasami przy przypadkowym nadepnięciu nawet nosa nie podniesie. :lol: Razem z Erhanem depczą po sobie i innych nagminnnie, odpoczynek kogokolwiek na podłodze grozi u nas podeptaniem:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 boszzz to tak jak moja Pepa :evil_lol: mimo że mała :roll: nawet jak się odkurza podłogę a królowa leży na środku to nie raczy podnieść swojej szanownej tylko odkurzajcie dookoła mnie :lol: Quote
Erhan Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Zawsze to trochę mniej do odkurzania ;), widać Pepa dba, żeby się kochana Pancia nie przepracowała:lol: Quote
ewatr Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Jak widać troszku już obrósł futrem i przybrał na wadze http://img186.imageshack.us/img186/7199/dsc00172id4.jpg Troszku mowisz :roll: ? toż to na zdjeciu jakies wielkie i włochate - nasze Ci ono ? :eviltong: wiem wiem zaraz powiesz , że Twoje i na dokąłdkę bedziesz mial racje :lol::loveu: Quote
Erhan Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Moje i nie oddam :evil_lol:, no chyba że Malawaszka dozbiera jeszcze trochę kg :cool3:, to może się zamienimy ;) :lol: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 nooo uważaj na słowa :diabloti: zapisałam na dysku tą wypowiedź - tylko muszę wymazać to MOŻE bo dla mnie to żaden problem dosztukować kilka sznupów :diabloti: na wymianę :loveu: Quote
weszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Piękna zawalidroga! Skąd ja to znam ;) nie ma jak uwalić się pod nogami i w najciaśniejszych przejściach! Quote
Erhan Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Świąteczne czarne baranki ;) Platonowo - Erhanowe :lol: baranek Platon baranek Erhan i baranek Platon baranek Platon baranek Platon baranek Platon baranek Erhan baranek Platon baranek Platon i baranek Erhan baranek Platon baranek Platon i baranek Erhan Quote
Magdalenkl Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jakie baranki :loveu: a te baranki zmieściły do koszyka wielkanocnego :evil_lol: Quote
Recommended Posts